Avantaje plecari Germania - Romania

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

Curse cu autocarul Romania - Germania direct la adresa

Plecari zilnice catre cele mai importante orase si destinatii!

Germania beneficiaza de o retea rutiera extinsa si impresionanta in intreaga tara, facand calatoriile cu autocarul sa fie un mod obisnuit si adesea necomplicat. Cursele cu autocarul Romania – Germania reprezinta, de asemenea, o modalitate excelenta de a calatori in multe regiuni, avand in acelasi timp sansa de a vedea peisajul variat din intreaga tara – de la coastele din nord, pana la Padurea Neagra, precum si prin rauri sau Alpi. In zilele noastre transportul de persoane Romania – Germania international cu autocarul sau cu microbuzul a devenit mijlocul cel mai sigur si mai popular de a calatori in comun.

Desi ar putea dura mai mult timp pentru a ajunge cu autocarul de la un punct la altul decat cu trenul, in multe cazuri este mult mai ieftin (20-60%) si, uneori, mai confortabil. Printre cele mai populare destinatii de calatorie din Germania se numara Berlin, München, Hamburg si Köln. Toate aceste orase au statii centrale de autobuz mari (ZOB), de unde autobuzele se deplaseaza in diferite orase germane si europene. Anumite statii de autobuz au parti separate pentru plecari nationale si internationale.

Va stam la dispozitie
cu informatii si
rezervari bilete!

Contactati-ne
BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT ROMANIA - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Bilete autocar Romania - Germania direct la destinatie

transport romania-germaniaCompania noastra va pune la dispozitie servicii profesioniste de transport persoane Romania – Germania cu autocarul direct la destinatie catre cele mai importante si mai cunoscute localitati din Germania, oferindu-va totodata, preturi avantajoase si calitate ireprosabila priviind confortul si siguranta. Biletele de autocar Romania – Germania sunt cu 20-60% mai ieftine in comparatie cu biletele de tren sau de bilete de avion. De aceea, din ce in ce mai multi oameni aleg sa calatoreasca cu autobuzul, desi uneori dureaza mai mult timp pentru a ajunge la destinatia dorita. De asemenea, alegand autocarul sau microbuzul ca mijloc de transport international veti avea si o contributie majora in vederea protejarii mediului inconjurator, autocarul avand cel mai scazut coefficient de poluare dintre toate mijloacele de transport in comun.

 Garantam calitatea in domeniul de transport persoane Germania la adresa cu vehiculele, solutiile flexibile – ori de cate ori trebuie sa ajungeti in strainatate noi vom gasim calea – de la planificare pana la faza post-service. Oferim vehiculului potrivit si soferul potrivit pentru a corespunde dimensiunii si asteptarilor grupului dvs. Siguranta si tehnologia moderna sunt insasi esenta calatoriilor moderne cu autocarul. Cele mai inalte standarde tehnice si inspectiile regulate fac din compania noastra sa fim printre cei mai siguri din piata locala. Alaturi de Europabus puteti avea parte de curse cu autocarul Romania – Germania de cele mai modern si civilizate conditii de transport cu ajutorul autocarelor de ultima generatie, marca Pletl, care ofera fiecarui calator wi-fi gratuit, aer conditionat, scaune rabatabile, system video si audio cat si toaleta ecologica. Soferii nostri de autocar sunt obligati prin lege sa treaca un examen medical, teste teoretice si practice de conducere stricte. Protectia mediului este intotdeauna luata in considerare – nivelurile scazute de emisii inseamna ca drumul dvs. cu autocarul este singura alternativa ecologica reala fata de alte moduri de transport. Toate autocarele noastre sunt echipate cu motoare Euro 4 sau 5. De asemenea, mijloacele noastre de transport au inspectii periodice si permanente in garaje autorizate, lucru care garanteaza un maxim de siguranta.

Transport persoane Germania - Romania zilnic

Plecari cu microbuzul Romania - Germania la destinatie

Transport Romania - Germania cu microbuzul la adresa

curse autocar - Romania - GermaniaOdata cu oferirea unor autocare moderne si sigure, agentia noastra pune accent si pe alte aspecte de confort priviind calatoria dvs. De aceea, alaturi de noi puteti avea parte de curse Romania – Germania cu autocarul impreuna cu bagaje de cala de pana la 75 de kg in mod gratuit si de alte bagaje de mana pe care le puteti transporta cu dvs. in autocar. Realizam curse cu autocarul Romania – Germania catre cele mai importante orase si localitati cu plecari zilnice direct la adresa. Acesta fiind unul dintre avantajele principale ale companiei noastre, faptul ca puteti sa calatoriti direct la destinatie la tarife extreme de avantajoase. Indiferent daca alegeti sa beneficiate de transport Romania – Germania sau retur in vederea locului de munca, pentru studii sau in vacanta alaturi de prieteni sau familie, Europabus are pentru dvs. pachete avantajose si servicii profesioniste pentru a va atinge scopurile intr-un mod sigur, civilizat si confortabil.

Firma noastra de transport persoane Romania – Germania pune accent si pe preturile biletelor de calatorie cu autocarul sau cu microbuzul. Va oferim preturi extreme de avantajose in raport cu serviciile oferite. Pretul biletelor de autocar Romania – Germania sau retur incep de la 85 de euro in functie de optiuni, greutatea bagajelor sau destinatie. Perioada unei calatorii poate dura pana la 2-3 zile in functie de conditiile meteorologice si de starea traficului. Nu in ultimul rand, Europabus va pune la dispozitie pentru biletele de microbuz Romania – Germania sau de autocar si reduceri considerabile de pana la 50%. Aceste oferte promotionale sunt dedicate celor care achizitioneaza bilete tur-retur, pensionarilor, grupurilor de persoane, studentilor, copiilor sau clientilor fideli. Totodata, alaturi de firma noastra de transport persoane international, puteti avea parte de un mod facil in vederea achizitionarilor de bilete Romania – Germania. Acest aspect, se poate realiza direct la imbarcare in ziua in care doriti sa plecati, printr-o rezervare prealabila in cadrul agentiei noastre cu cateva zile inainte.

Contactati-ne pentru transport Germania - Romania

Pentru detalii legat de transportul de persoane Romania – Germania, ne puteti contacta telefonic la numarul 0749 473 468 . De asemenea, va mai stam la dispozitie si electronic la adresa de email info@europabus.ro pentru alte informatii sau intrebari priviind calatoriile cu autocarul catre Germania, oferte promotionale, statiile de plecare, destinatii sau alte servicii pe care vi le oferim.

0749.473.468
0766.102.650