Transport persoane Romania Olanda cu autocar

Europabus va ofera transport de persoane pe ruta Romania – Olanda, transportul fiind efectuat cu autocarul dotat foarte modern cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video care pe parcursul calatoriei va vor bucura cu filme, muzica , calatoria fiind mai placuta pentru calatori.

Din Romania – Olanda plecarile le avem de pe mai multe trasee :

Traseul 1. – Braila, Galati, Tecuci, Barlad, Husi, Vaslui, Iasi.

Traseul 2. – Focsani, Marasesti, Adjud, Onesti, Bacau, Roman, Piatra Neamt.

Traseul 3.- Botosani, Suceava, Falticeni, Pascani, Targu Neamt.

Traseul 4.- Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Alesd, Oradea.

Traseul 5.- Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Aiud, Alba Iulia, Teius, Deva.

Din Romania – Olanda plecarile sunt in zilele de Luni si Joi si in Olanda avem sosiri in :

Venlo, Veert, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Nijmegen, Middelburg, Rotterdam, Haga, Leiden, Utrecht, Arnhem, Ede, Apeldorn, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Lelystad, Kampen, Meppel, Emmen, Assen, Groningen, Drachten, Leeuwarden.

Olanda este situată în nord-vestul Europei, în vecinătatea Marii Nordului, Belgiei şi Germaniei, incluzând alături de Regatul Ţărilor de Jos şi câteva colonii.

Olanda, o ţară surprinzătoare, cu un un peisaj tipic si nenumărate atracţii a fost de-a lungul timpului subiectul multor picturi si alte opere de artă. Astfel, turiştii vor fi plăcut surprinşi să descopere că cele 12 provincii olandeze oferă păduri întinse si bogate, dealuri ondulate cu podgorii de viţă de vie, superbe rezervaţii naturale si nu în ultimul rând pajişti întinse pline de vestitele lalele viu colorate. Însă Olanda înseamnă si mai mult: oraşe moderne combinate cu sate tradiţionale, elegante boutiquri si cafenele îmbietoare, muzee bogate în cultura zilelor noastre dar si în fascinanta istorie. Dar cultura Olandei nu se găseste numai în cele peste 1000 de muzee, ci si pe stradă, unde veti găsi vânzători ambulanţi de brânză, peşte si alte produse specifice, îmbrăcaţi în costume tradiţionale, de la cei mai tineri până la cei mai vârstnici.

Transportul international de persoane, Romania – Olanda se efectueaza la adresa dorita de dumneavoastra . Pretul unui bilet pe ruta Romania – Olanda este de 130 € si include si 50 kg bagaj de persoana.

Reduceri oferim :

– bilet dus – intors — 20 € din pretul normal

– copii mai mici de 10 ani — 20 € din pretul normal

– grupuri mai mari de 5 persoane

Pe parcursul calatoriei beneficiati de o masa gratuit din partea agentiei, de pauze pentru necesitatile dumneavoastra, de soferi profesionisti , care va vor transporta in siguranta si comfort pana la destinatie.

Avem un traseu foarte scurt prin tara si iesim pe la Vama Bors – Oradea.

Cursele regulate din Olanda – Romania sunt efectuate in zilele de Joi si Duminica la ore diferite depinzand de fiecare oras in parte.

Rezervarile din Romania – Olanda se fac la  0749.473.468. – 0766.102.650.

0749.473.468
0766.102.650