Transport Danemarca

Transport persoane Romania Danemarca

Cursa de transport persoane Romania – Danemarca va poate oferi o excursie de neuitat prin activitatea pe care o desfasuram in domeniul transportului . Cursa regulata de persoane va ofera in zilele de Luni si Joi plecari din Romania de pe mai multe trasee pana in Danemarca in mai multe orase.

Rutele noastre din Romania sunt:

1. Braila, Galati, Tecuci, Barlad, Husi, Vaslui, Iasi.

2. Focsani, Marasesti, Adjud, Onesti, Bacau, Roman, Piatra Neamt.

3. Botosani, Suceava, Falticeni, Pascani, Targu Neamt.

4. Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Aiud, Alba Iulia, Teius, Deva, Hunedoara.

5. Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj Napoca, Alesd, Oradea.

Putem sa va informam detalii de unde puteti sa calatoriti pe ruta Romania – Danemarca cu autocarul pana in Nurnberg din Germania iar de acolo veti fi preluati de catre microbuzele noastre si ve-ti fi transportati la adresa dorita de dumneavoastra, in Danemarca.

Orasele din Danemarca sunt Flensburg, Kolding, Esbjerg, Herning, Aarhus, Randers, Hobro, Aalborg, Viborg, Odense, Vejle, Horsens, Varde, Niborg, Holsterbo, Silkcerborg. Dar pentru ca, cursele noastre de transport persoane se efectueaza la adresa dorita de dumneavoastra puteti sa ne contactati si pentru alte orase din Danemarca. Costul unui bilet este de 150 de euro si include luarea cu dumneavoastra a 50 kg de bagaj la cala si un rucsac in interiorul autocarului. Pe parcursul drumului vi se ofera si o masa calda gratuit impreuna cu soferii noastri la un restaurant. Daca calatoriti impreuna cu copii trebuie sa va spunem ca beneficiaza de reduceri doar copii mai mici de 10 ani costul unui bilet fiind cu 20 € mai mic decat cel intreg, oferindui-se loc. Transport persoane Danemarca – Romania se efectueaza in zilele de Joi si Duminica. Autocarele de transport persoane Romania – Danemarca sunt climatizate, dotate cu toaleta ecologica pentru transport pasageri care se poate folosi in timpul mersului. De asemenea, in timpul calatoriei, pe televizoarele din fiecare vehicul vor fi difuzate filme, astfel timpul petrecut in autocar va parea mai scurt. Autocarele sunt dotate cu scaune varianta “turistic”, reglabile si pe adancime si pe latime, rabatabile, cu sprijin pentru picioare, astfel incat sa va bucurati de conditii de transport excelente.

Regatul Danemarca, situat în Scandinavia şi ocupând o secţiune minoră a părţii de nord a Europei, este mărginit de Marea Nordului, strâmtoarea Skagerrak, golful Kattegat şi Marea Baltica. Numele de Danemarca înseamnă, de fapt, „ţinuturile de graniţă ale danezilor”, cu referire la unitatea politică creată începând cu secolul al VI-lea până în secolul al IX-lea. Această perioadă a fost marcată de o progresie lentă a suvenarităţii danezilor. Danemarca este o naţiune mică, a cărei unitate culturală este atenuată de tradiţiile regionale ale comunităţilor insulare, rurale sau urbane, bazate pe dialecte locale, artă culinară şi istorie distincte. Niciun loc din Danemarca nu se află la mai mult de 50 km de mare. Marea este locul în care Danemarca ne oferă o adevărată opulenţă de plaje, neobişnuit pentru aceasta latitudine nordică. Rutele pitoreşti, precum Marguerite, vă permit să traversaţi ţara de-a lungul unei multitudini de regiuni a acesteia şi a oraşelor vechi de sute de ani. Puteţi vizita insulele la bordul unor bacuri ciudate iar pentru cei care vizitează la bordul bărcilor cu pânze, în Danemarca există porturi de-a lungul coastei majorităţii oraşelor. Aici găsiţi pe de-o parte castele regale, biserici istorice şi monumente de pe vremea vikingilor, iar pe de cealaltă parte vă puteţi bucura de muzeele care prezintă artă modernă şi contemporană. Pentru cei care călătoresc însoţiţi de copii, există o adevărată lume a parcurilor tematice de profil, grădini zoologice sau parcuri acvatice.

Cea mai importantă componentă a capitalei Copenhaga este populaţia în sine. Un oraş al tinereţii, Copenhaga se bucură de cele mai mari venituri pe cap de locuitori din lume, păstrând însă sensul decent şi onorabil al comunităţii, de multe ori cu o nuanţă boemă. O binecunoscută capitală a designului modern, Copenhaga împrumută vieţii moderne spiritul său vechi, tradiţional. Interioarele sale moderne şi elegante se amestecă perfect cu diferitele nuanţe de gresie şi acoperişurile verzui de cupru din patrimoniul renascentist al oraşului. Străzile lăturalnice de lângă Stredet şi din jurul Pilestrsde sunt înţesate de magazine de obiecte artizanale. Simbolurile moderne împânzesc acum oraşul, acoperind în mod special zona portului. Concepute ca temple ale artei ele oferă, de asemenea, foaiere deschise în care găsim restaurante, librării şi cafenele, precum cele de la Teatrul Regal Danez (Skuespilhuset), Opera şi Librăria Regală (Det Kongelige Bibliotek) cu extensia sa modernă, Diamantul Negru (Den Sorte Diamant), ce găzduieşte şi muzeul naţional de fotografie. Limba oficiala este daneza, dar engleza este a doua limba predominanta.Moneda nationala este coroana daneza. Daca doriti sa calatoriti spre tarile nordice si doriti sa va convingeti de calitatea superioara a serviciilor de transport oferite , nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0232.213.881 – 0749.473.468. –0767021208. deasemenea vizitati site www.eurotrans.ro

0749.473.468
0766.102.650