Transport persoane Bacau Italia cu autocar

TRANSPORT PERSOANE BACAU-ITALIA

Transport persoane Bacau  Italia , oferit de agentia noastra Europabus transportul efectuandu- se cu autocarul, cu bilete la autocar, cu soferi profesionisti, si preturi accesibile.

 Bacau orasul obisnuit in literatura geografica mai veche, Bacaul este considerat a fi oras al drumului de comert, sprijinit de vaduri, ce a luat fiinta intr-un loc central cu largi posibilitati de dezvoltare.Dintr-un targ vestit prin bogatia poamelor si produselor sale , Bacaul devine un orasel , tinutul cel mai frumos si cel mai locuit din toata Moldova , cu poame de tot felul, vrednice a fi servite pe masa oricarui om.

Curse autocar Bacau – Italia

Bacau – Italia cursa cu autocarul, plecari regulate saptamanal,  Marti si Vineri, cu sosire in Italia in orasele : Trieste – Mestre – Padova – Ferrara – Vicenza – Verona – Brescia – Bergamo – Milano – Torino – Genova – Asti – Alexandria – Voghera – Piacenza – Cremona – Parma – Modena – Reggio Emilia – Bologna – Ravena – Forli – Rimini – Pesarro – Ancona – Pescara – Termoli-Fogia – Bari – Brindisi – Lecce – Galatina – Taranto – Prato – Firenze – Arezzo – Perugia – Terni – Orvieto – Roma – Napoli – Salerno – Battipaglia – Potenza – Castrovillari – Lamezia Terme – Catanzaro – Cosenza – Vibo Valentia – Reggio Calabria.

Transport Bacau Italia

Imbarcarea din Bacau este din fata Autogarii, iar ora de plecare este 11.00 , traseul fiind : Bacau, Targu Neamt, Reghin, Toplita, Cluj Napoca, Oradea, iesirea din tara fiind pe la vama Bors.

Ca si tarife de calatorie ele difera de fiecare oras din Italia de aceea preturile sunt de la 80 € pana la 100 €. Oferim o reducere de 20 € din pretul biletului dus – intors, si pentru copii mai mici de 10 ani tot 20 € din pretul unui bilet normal.

Va puteti intoarce din Italia – Bacau in zilele de Joi si Duminica, pretul pentru transport Italia Bacau fiind de la 80 € pana la 100 € , rezervarile se fac telefonic.

Pe durata calatoriei beneficiati de o masa calda gratuit, de asemenea de pauze suficiente pentru necesitatile fiecaruia.

Punem la dispozitia dumneavoastra pentru transport persoane Bacau Italia si Italia Bacau numere de telefon pentru rezervari si informatii  : 0232.213.881. – 0749.473.468.  -0731.770.975.

Transport persoane Bacau Italia
Transport Bacau Italia
0749.473.468
0766.102.650