Servicii profesioniste de transport persoane cu autocarul

Transport de persoane international cu autocarul

Alaturi de compania noastra va puteti bucura de curse zilnice direct la destinatie in cele mai moderne si mai civilizate conditii.

Curse cu autocarul internationale la destinatie

Transport persoane cu autocarul

transport-persoane-internationalEuropabus va pune la dispozitie servicii de transport persoane international din Romania in Europa. Va putem oferi servicii profesioniste pentru cele mai importante destinatii internationale. Transportul persoanelor cu autocare si microbuze reprezinta un element important pentru munca de zi cu zi cuprinzand educatia, agrementul, turismul si munca generala. Din punct de vedere turistic reprezinta una din componentele de baza a prestatiei turistice, asigurand deplasarea turistilor cu autocare si microbuze dotate modern si cu un personal calificat pentru a satisface dorintele dumneavoastra. Va putem oferi un transport persoane de calitate avand o colaborare deosebita cu cele mai mari companii de transport oferind posibilitatea deplasarii turistilor catre destinatiile dorite. Transportul rutier se situeaza pe primul loc in derularea traficului turistic. Destinatiile noastre sunt Romania, Anglia, Italia, Grecia, Germania, Franta, Belgia, Olanda, Austria, Cehia, Danemarca, Elvetia.

Transportul international de persoane este principala activitate a firmei noastre. Ne straduim permanent sa ne imbunatatim serviciile astfel incat sa asiguram clientilor nostri calatorii cat mai placute, indiferent de distanta sau ruta. Am stabilit relatii de parteneriat cu cele mai importante companii de transport. Puteti solicita informatii detaliate despre traseele, statiile si orarele autocarelor noastre si puteti achizitiona bilete de calatorie. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari sau nelamuriri.

Reduceri de pana la 50%

Alaturi de agentia noastra beneficiati de reduceri considerabile pentru calatoriile internationale de pana la 50%

Autocare moderne

Calatoriti in siguranta cu autocare moderne, dotate cu aer conditionat, sistem video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile.

Bagajele tale in siguranta

Avem grija de bagajele tale si iti oferim posibilitatea sa calatoresti impreuna cu bagaje de pana la 50 de kg in mod gratuit!

Calatoreste direct la destinatie

Unul dintre avantajele serviciilor noastre este ca impreuna cu Europabus poti calatori pentru cele mai multe dintre destinatii direct la adresa.

Siguranta si confort

Punem accent pe siguranta pasagerilor nostri si pe confort, de aceea ti-am pregatit autocare spatioase, verificate periodic cu scaune rabatabile.

Achizitioneaza bilete intr-un mod sigur

Rezervati-va locurile in cadrul agentiei noastre iar biletul il puteti plati direct la imbarcare.

Bilete de autocar si microbuz - Plecari cu autocarul zilnice

Curse cu autocarul international
Curse cu autocarul international

Firma de transport persoane Europabus este o companie de top din Romania care pune la dispozitie curse internationale cu autocarul si are va ofera cele mai bune servicii cu ajutorul unor mijloace de transport de elita. Autocarele si microbuzele noastre sunt bine echipate pentru a va asigura confortul si siguranta. Oferim o ingrijire suplimentara a autocarelor noastre si ne asiguram ca acestea sunt din punct de vedere tehnic si estetic intr-un mod corespunzator. Efectuarea de controale regulate, de intretinere pentru a asigura o eficienta maxima este o prioritate pentru a va oferi un autocar sigur in conditii de siguranta optime.

Alaturi de noi puteti fi siguri ca veti calatori in maini bune. Incepand cu soferul nostru, cu o echipa tehnica, precum si cu coordonatorii de calatorie profesionisti. Suntem aici pentru a va ajuta si pentru a va asigura ca aveti un timp incantator de usor pe drum, impreuna cu un servicii profesioniste de neuitat, oferite de echipa noastra si de mijloacele noastre de transport. Compania noastra de transport de persoane cu autobuzul va ofera nu numai curse directe la destinatie, o experienta de neuitat dar si bilete de autocar la preturi extrem de competitive. Scopul nostru este sa va diminuati stresul calatoriei, astfel incat sa va puteti relaxa si sa va bucurati de plimbare.

Punem accent pe siguranta ta. Va incurajam sa luati toate masurile de siguranta, pe parcursul calatoriei. Sunteti liber sa faceti o inspectie inainte de calatorie alaturi de noi pentru a va convinge de calitatea oferita iar echipa noastra va va ajuta in acest sens. Fiecare pasager este extrem de valoros pentru noi si siguranta dvs. vine inainte de orice. Ca parte a serviciului nostru de transport persoane international, facem in mod constant teste si efectuam verificari de intretinere de rutina pentru a ne asigura ca fiecare dintre autocarele si microbuzele noastre este la standard cu fiecare cursa efectuata. Aceasta este pur si simplu o procedura standard in cadrul agentiei noastre de transport persoane cu autocarul.

Cursele cu autocarul international reprezinta cea mai obisnuita metoda de a calatori pentru persoane pe distante scurte si medii in orase, precum si in majoritatea zonelor rurale. Ele joaca, de asemenea, un rol crucial in conectarea diferitelor moduri de tranzit urban.

Autocarele moderne transporta oamenii pe distante lungi si permit acestora sa exploreze locuri noi prin turism. Ele sunt adesea singurele mijloace de transport pe distante lungi pentru o mare parte a populatiei lumii. Autocarele si microbuzele reprezinta cea mai flexibila, accesibila si adaptabila forma de transport de calatori.

Pe langa reducerea congestiei, autobuzele si microbuzele au de asemenea, cea mai mica emisie de carbon pe pasager,fata de orice tip de transport motorizat.

Stiati ca?

Microbuzele si autocarele reprezinta 55% din transportul public in Europa, peste 45% din totalul transportului de calatori din Turcia si transporta 751 milioane de calatorii in fiecare an in SUA.

Industria de autocare si microbuze are aproximativ 8 milioane de persoane in Europa.

Fiecare loc de munca creat in industria de autobuze si autocare din SUA creeaza cel putin trei locuri de munca suplimentare in industriile partenere.

Peste 21 de milioane de persoane lucreaza direct in industria de autobuze si autocare din China.

Pe distante intre 500 si 1000 de kilometri, autobuzele si autocarele au cel mai mic cost pe pasager fata de orice tip de transport.

0749.473.468
0766.102.650