Avantaje plecari Germania - Sighisoara

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Sighisoara - GermaniaEuropabus este compania care iti vine in ajutor ori de cate ori doresti sa optezi pentru un serviciu de transport persoane Sighisoara – Germania. Doar la noi vei avea parte de confortul mult dorit dar si de calitatea pe care ti-o doresti. Peroanele care cauta sa calatoreasca mai avantajos spre Germania vor alege intotdeauna varianta autocarului in detrimentul altor sisteme de transport in comun datorita confortului, sigurantei dar si alte tarifelor extrem de scazute. Vei avea parte de cele mai moderne si cele mai sigure sisteme de transport, marca Pletl. Calatoria poate dura si doua zile in functie de destinatia finala, de starea traficului sau de vreme.  Serviciile noastre sunt complexe si astfel poti calatori atat tur cat si retur la preturi extrem de avantajoase. Pretul unui bilet incepe de la 85 de euro pentru adult si se poate modifica usor tinand cont de destinatie.  Conditiile noastre de calatorie sunt printre cele mai bune deoarece autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sisteme audio si video, scaune rabatabile si spatioase, toaleta ecologica, bucatarie de bord si insotitor. Transportul de persoane Sighisoara – Germania cu autocarul are loc in fiecare zi de la Autogara Cambus la ora 07:00 catre cele mai importante localitati si regiuni. Soferii nostri sunt experimentati si bine pregatiti si te vor asista si ghida in deplina siguranta catre destinatia finala.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT SIGHISOARA - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Sighisoara – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Sighisoara - GermaniaDaca vei alege curse autocar Sighisoara – Germania atat tur cat si retur trebuie sa stii ca plecarea are loc intotdeauna din Sighisoara de la Autogara Cambus la ora 07:00 iar in functie de destinatia ta calatoria poate dura si pana la doua zile.  Alaturi de noi poti transporta bagaje de pana la 70 de kg dispuse in doua genti, de cala si de mana.  Totodata alaturi de noi vei avea parte si de o masa calda pe traseu dar si de cafea, bauturi calde sau de racoritoare. Autocarele noastre sunt in cea mai buna stare si sunt atent verificate atat vizual cat si functional. Soferii nostri sunt capabili si profesionisti si te vor transporta in deplina siguranta la destinatia finala.  Sighisoara este un municipiu din judetul Mures si are o populatie de 28,000 locoitori. Europabus iti ofera curse de microbuz Sighisoara – Germania si de autocar la tarife extrem de competitive. Conditiile moderne si civilizate pe care agentia noastra ti le-a pregatit iti asigura un drum linistit si confortabil.  Durata unei calatorii poate fi de pana la 2 zile in functie de destinatie si de trafic.  Alaturi de noi ai siguranta ca vei ajunge intr-o perioada relativ mica la destinatie si fara niciun fel de probleme. Cursele retur Germania – Sighisoara se desfasoara zilnic atat catre judetul Mures cat si catre alte regiuni si orase din Romania. Daca doriti sa plecati din Germania catre tara noastra tot ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati cod postal si regiunea iar noi vom gasi cel mai rapid transport pentru dvs.

Bilete autocar Sighisoara – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Sighisoara - GermaniaDaca vrei sa achizitionezi bilete de autocar Sighisoara – Germania la cele mai avantajoase preturi trebuie sa iei legatura cu noi. Preturile pentru un bilet incep de la 85 de euro pentru un adult si pot creste in functie de greutatea bagajelor transportate dar si de destinatie. Vei avea parte de un discount de 50 %  daca esti pensionar, student, copil, client fidel sau daca calatoresti in grup.  Europabus iti pune la dispozitie cea mai sigura calatorie atat tur cat si retur. Alaturi de noi vei beneficia de o experienta minunata si linistita. Indiferent de motivul pentru care ai ales aceasta calatorie trebuie sa stii ca doar noi iti vom asigura cele mai bune rezultate. Biletele de autocar Sighisoara – Germania pot fi achizitionate din autocar direct in ziua plecarii cu o rezervare in prealabil in cadrul agentiei noastre de transport persoane international. Indiferent daca alegeti sa calatoriti catre Germania din Sighisoara in vederea unui concediu sau pentru locul de munca, Europabus reprezinta alegerea potrivita pentru o calatorie sigura si civilizata.

Transport persoane Germania - Sighisoara zilnic

Plecari cu microbuzul Sighisoara - Germania la destinatie

Contacteaza-ne pentru transport Germania – Sighisoara

Iti stam oricand la dispozitie pentru rezervari de bilete privind transportul de persoane Sighisoara – Germania. Ne poti contacta oricand la numarul de telefon 0749.473.468 sau la adresa de email info@europabus.ro cu intrebari legat de destinatii, punctele de plecare, oferte speciale sau servicii de transport. Noi suntem cei care iti vom face calatoria mai frumoasa si mai placuta.

0749.473.468
0766.102.650