Avantaje plecari Anglia - Targu Jiu

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Targu Jiu - AngliaMarea Britanie este una dintre destinatiile preferate ale multor europeni precum si a romanilor atat din punct de vedere al vacantelor cat si al locurilor de munca, avand un climat favorabil dezvoltarii de afaceri si cu o economie puternica. Firma noastra de transport persoane Targu Jiu – Anglia, ofera servicii de ultima generatie pentru un transport civilizat si sigur catre Regatul Unit. Pretul unui bilet incepe de la 100 euro si poate creste usor in functie de bagajele transportate sau in functie de destinatia finala a calatorului. Plecarile din Targu Jiu, au loc zilnic de la Magazinului Kaufland la ora 12.00 cu destinatie catre cele mai importante zone din aceasta tara. Calatoriile retur, din Marea Britanie catre Romania au loc de asemenea zilnic catre principalele orase din tara noastra. Serviciile noastre de transport persoane Targu Jiu – Anglia au la baza nu doar preturi corecte si avantajose pentru calator dar si o serie de avantaje priviind modul in care calatoria se desfasora. V-am pregatit autocare si microbuze de ultima generatie, dotate cu aer conditionat, bucatarie de bord, cu toaleta ecologica, scaune rabatabile si cu sistem video si audio pentru a simti trecerea timpului mai usor. De asemenea soferii nostri au experienta necesara pentru a duce cursele Targu Jiu – Anglia la bun sfarsit intr-un mod sigur si cat mai rapid posibil. Totdata, vehiculele noastre sunt verificate periodic estetic si tehnic pentru asigurarea pasagerilor nostri din punct de vedere al conforului si al gradului ridicat de civilizatie.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT TARGU JIU - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Targu Jiu - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Targu Jiu - AngliaCunoastem cat de important este transportul, in special atunci cand calatoriti in Europa pe distante lungi, de aceea v-am pregatit doar cele mai bune autocare si microbuze echipate corespunzator si verificate periodic atat tehnic cat si vizual. Cursele cu autocarul Targu Jiu – Anglia au ca punct de plecare Magazinul Kaufland din localitate la ora 12.00 cu destinatia Marea Britanie. De aici veti fi redirectionati catre adresa dvs. finala in cel mai scurt timp posibil. Alaturi de firma noastra de transport persoane international, aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana cu o greutate maxima de pana la 50 de kg. De asemenea, ca semn de recunostiinta pentru alegerea facuta v-am pregatit pe traseu cafea si o masa calda intr-o locatie placuta si linistita. Perioada cursele cu autocarul si microbuzul catre Regatul Unit din Targu Jiu pot dura si pana la 2 zile tinand cont de conditiile meteo dar si de destinatia finala. Targu Jiu este municipiul de resedinta al judetului Gorj din zona Olteniei a Romaniei. In localitate se pot vizita numeroase opera ale lui Constantin Brancusi cat si numeroase bisirici si muzee. Localitatea are o popualtie de aproximativ 80.000 de locuitori. Toate aceste persoane se pot bucura de curse cu microbuzul Targu Jiu – Anglia la adresa in cele mai bune conditii dar si la preturi avantajoase.

Bilete autocar Targu Jiu - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Targu Jiu - AngliaSuntem convinsi ca detinem unele dintre cele mai avantajose oferte de pret pentru transportul de persoane international cu tarife pentru biletele de autocar Targu Jiu – Anglia de la 100 euro pentru un adult. Aceste preturi se pot modifica daca bagajul transportat este peste limita de 50 de kg sau daca destinatia finala se regaseste peste limita de km inclusa in pretul de 100 euro pentru un adult. De asemenea, copii, grupurile de persoane, pensionarii, studentii sau cei care achizitioneaza bilete tur retur pot beneficia de o reducere de pana la 50% din pretul intreg al biletului. Indiferent de motivul pentru care calatoriti in Marea Britanie sau catre Romania, echipa noastra va sta la dispozitie cu toate informatiile si va pune la dispozitie cele mai avantajose solutii de transport in raport pret – calitate.

Transport persoane Anglia - Targu Jiu zilnic

Plecari cu microbuzul Targu Jiu - Anglia la destinatie

Contactati-ne pentru transport Anglia – Targiu Jiu cu microbuzul sau autocarul

Va stam la dispozitie in cadrul numarului de telefon 0749.473.468 pentru rezervari de bilete sau intrebari suplimentare legate de transportul de persoane Targu Jiu – Anglia. Nu in ultimul rand, agentia noastra mai poate fi contactata si la adresa de mail info@europabus.ro pentru alte detalii si informatii priviind programul calatoriilor cu autocarul sau cu microbuzul in strainatate, pentru oferte speciale de pret sau pentru destinatii.

0749.473.468
0766.102.650