Avantaje plecari Anglia - Oradea

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Oradea - AngliaUnele dintre cele mai frecvente curse cu autocarul pe care le realizam sunt catre Marea Britanie, atat tur cat si retur iar asta se datoreaza acestei regiuni care are un urias potential atat din punct de vedere financiar, oferind locuri de munca bine platite dar si datorita turismului. Compania noastra realizeaza transport de persoane Oradea – Anglia in fiecare zi cu plecare de la gara din localitate, la ora 10.30 cu destinatie catre principalele localitati din Regatul Unit. Costul unui bilet pentru un adult incepe de la 100 euro si poate creste in functie de greutatea bagajelor sau destinatie. Europabus, va pune la dispozitie servicii de calitate superioara pentru transportul de persoane Oradea – Anglia si retur, oferindu-va autocare si microbuze de ultima generatie, bine echipate si aflate in stare perfecta de functionate atat tehnica cat si estetica. Veti beneficia de aer conditionat, scaune rabatabile, comode si spatioase pentru fiecare pasager in parte, de sistem video – audio, insotitor de bord cat si de toaleta ecologica. Nu in ultimul rand, plecarile Oradea – Anglia cu autocarul nu se puteau desfasura in siguranta deplina daca nu va puneam la dispozitie si soferi experimentati si profesionisti. Acestia isi cunosc bine traseul si va pot transporta la destinatia dorita intr-un timp scurt si in conditii perfecte de siguranta.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT ORADEA - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Oradea - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Oradea - AngliaZilnic, atat tur cat si retur, puteti apela la firma noastra de transport persoane international care va poate pune la dispozitie sisteme moderne si civilizate de transport catre si din cele mai populare tari din Europa. Alaturi de noi puteti avea parte de curse cu autocarul Oradea – Anglia direct la destinatie cu plecare de la gara din localitate la ora 10.30. De asemenea, Europabus va ofera posibilitatea de a transporta cu dvs. bagaj de cala de panala 50 de kg si altul de mana pe care il puteti lua cu dvs. in vehicul. Perioada curselor Oradea – Anglia cu microbuzul la adresa poate dura pana la 2 zile tinand cont de conditiile meteo sau de destinatia finala. Nu in ultimul rand, ca semn de recunostiinta pentru alegerea facuta, va oferim din partea noastra o masa calda si cafea pe care le puteti servi alaturi de soferii nostri intr-o locatie de pe traseu. Oradea este municipiul de resedinta al judetului Bihor, din zona Crisanei a Romaniei si detine o populatie de aproximativ 200.000 de locuitori. Localitatea este si cel mai important oras din regiunea istorica Crisana. Pe langa apele termale recunoscute pe plan international pentru efectele terapeutice, in aceasta zona se gaseste o formatiune carstica spectaculoasa. Cursele retur cu autocarul din Anglia catre judetul Bihor au loc zilnic atat catre zona Crisanei cat si catre alte zone si localitati din tara noastra.

Bilete autocar Oradea - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Oradea - Anglia la destinatieAlaturi de Europabus, veti beneficia de unele dintre cele mai mici tarife pentru biletele de autocar Oradea – Anglia sau retur. Costurile incep de la 100 euro si pot creste in functie de necesitatile clientului, destinatie sau greutatea bagajelor transportate. Totodata, echipa noastra va pregatit si o serie de reduceri de pana la 50% din valoarea unui bilet intreg, destinate copiilor, grupurilor de persoane, clientilor fideli, pensionarilor, studentilor sau celor care achizitioneaza bilete tur-retur. Biletele de microbuz sau de autocar Oradea – Anglia pot fi achizitionate direct din vehicul, la urcare dar printr-o rezervare in prealabil la firma noastra de transport persoane in strainatate, prin telefon sau email. Indiferent de tipul de calatorie, fie ca alegeti sa calatoriti in vacanta laturi de familie sau prieteni, fie pentru afaceri sau locuri de munca, pretul biletelor de autocar Oradea – Anglia sunt extrem de avantajose iar serviciile pe care vi le oferim se ridica la nivelul celor mai multe asteptari.

Transport persoane Anglia - Oradea zilnic

Plecari cu microbuzul Oradea - Anglia la destinatie

Contact Europabus pentru transport Anglia – Oradea

Cunoastem importanta unei calatorii in strainatate, de aceea v-am pregatit cele mai avantajose sisteme pentru transportul de persoane Oradea – Anglia direct la adresa. Puteti rezerva bilete sau sa adresati intrebari echipei noastre la numarul de telefon 0749.473.468. De asemenea, pentru alte detalii legate de statiile de plecare, destinatii, programul curselor sau oferte promotionale, ne mai puteti contacta si electronic la adresa info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650