Avantaje plecari Germania - Targu Jiu

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Targu Jiu - GermaniaEuropabus  este o agentie de transport persoane Targu Jiu – Germania care se bucura de un real succes. Compania noastra realizeaza curse zilnice cu plecare de la autogara Exprestransport de la ora 07:30 si are ca destinatie cele mai importante orase din Germania. La noi vei gasi cele mai bune tarife dar si cele mai profesionale servicii astfel incat calatoria ta sa fie una sigura si confortabila. Microbuzele si autocarele pe care ti le-am pus la dispozitie sunt marca Petl, moderne , au design atractiv si sunt dotate corespunzator cu toaleta ecologica, sistem video si audio, scaune rabatabile si extrem de confortabile. De asemenea, aerul conditionat,insotitorul de bord si bucataria de bord sunt alte aspecte importante care va vor sta la dispozitie pe tot parcursul calatoriei. Daca vei alege firma noastra pentru transport persoane Targu Jiu – Germania vei avea posibilitatea de a ajunge la destinatia dorita intr-o perioada de doua zile.  Pretul unui bilet de autocar incepe de la 85 de euro si poate creste in functie de greutatea bagajelor sau destinatie. De fiecare data ne dorim sa le oferim clientiilor nostri cele mai bune si mai sigure conditii de calatorie de aceea autocarele si microbuzele noastre sunt verificate atent de catre specialisti atat estetic cat si tehnic pentru a ne asigura ca plecarile Targu Jiu – Germania se ridica la cele mai inalte standarde. Totodata si soferii sunt extrem de profesionisti si de bine pregatiti, se asigura intotdeauna ca te vor transporta in deplina siguranta. Germania este o tara extrem de frumoasa si de apreciata de romanii de pretutindeni.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT TARGU JIU - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Targu Jiu – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Targu Jiu - GermaniaEuropabus iti pune la dispozitie curse autocar Targu Jiu – Germania direct din orasul tau dar si retur. Plecarea are loc intotdeauna din autogara Exprestransport la ora 07:30 si are ca destinatie cele mai frumoase orase dar si cele mai importante localitati din Germania. Doar cu ajutorul nostru vei avea parte de cea mai sigura si mai civilizata calatorie.  Deoarece punem accent pe profesionalism o sa iti oferim in mod gratuit o masa calda la un restaurant de pe traseu dar si bauturi racoritoare, bauturi calde si cafea. Vei avea posibilitatea de a transporta in jur de 70 kg in mod gratuit. Daca vei alege o cursa de autocar Targu Jiu – Germania fie pentru a pleca in concediu, fie pentru a merge la munca vei vedea ca nu vei regreta alegerea facuta. Grupurile de persoane aleg de cele mai multe ori sa calatoreasca cu autocarul deoarece este mai avantajos.  Targu Jiu este un oras frumos cu o importanta istorica, fiind municipiul de resedinta al judetului Gorj, avand o populatie de aproximativ 80.000 de locuitori. Cursele de autocar Targu Jiu – Germania sunt realizate la cele mai ridicate standarde. Calatoriile retur se realizeaza de asemenea in fiecare cu destinatie atat catre judetul Gorj cat si catre alte regiuni din Romania.

Bilete autocar Targu Jiu – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Targu Jiu - GermaniaIti cauti bilete autocar Targu Jiu – Germania la cele mai bune preturi? Europabus iti pune la dispozitie cele mai ieftine bilete, incepand cu 85 de euro de adult poti ajunge la destinatia dorita din Germania. Compania noastra realizeaza curse atat tur cat si retur cu cele mai moderne si mai bine intretinute vehicule atat estetic cat si functional.  Grupurile de persoane beneficiaza de un discount de 50 % dar si clientii fideli, pensionarii, studentii sau copii au parte de o reducere substantiala. Tariful biletului se poate modifica in functie de greutatea bagajului sau de destinatia finala. Biletele de autocar Targu Jiu – Germania se pot cumpara direct in ziua in care pleci din autocar cu o rezervare la agentie inainte. Daca vei calatori in scop turistic sau pentru a-ti gasi un loc de munca atunci Europabus este alegerea ideala.

Transport persoane Germania - Targu Jiu zilnic

Plecari cu microbuzul Targu Jiu - Germania la destinatie

Contacteaza-ne pentru transport Germania – Targu Jiu

Ne poti contacta oricand la numarul de telefon 0749.473.468 pentru a afla toate informatiile pe care le doresti legat de perioada curselor, reduceri, statii sau destinatii. Ne mai poti scrie si la adresa info@europabus.ro in cazul in care iti este mai usor sa comunici in aceasta maniera. Europabus iti asigura un serviciu de transport persoane Targu Jiu – Germania de cea mai buna calitate.

0749.473.468
0766.102.650