Avantaje plecari Anglia - Onesti

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Onesti - GermaniaFirma noastra de transport persoane Onesti – Anglia, realizeaza curse cu autocarul sau microbuzul in fiecare zi, cu plecare la ora 10.00 de la autogara din localitate, cu destinatie catre principalele orase si localitati din Marea Britanie. Europabus va pune la dispozitie sisteme moderne de transport international de persoane la preturi extrem de avantajoase, cu preturi incepand cu 100 euro de persoane adulta. Microbuzele si autocarele noastre dispun de conditii civilizate, comode si sigure de transport. Acestea ofera pasagerilor aer conditionat, sistem video si audio, toaleta ecologica dar si scaune rabatabile extrem de comode si de spatioase. Transportul de persoane Onesti – Anglia pune la dispozitia celor care doresc sa o vizite soferi experimentati si profesionisti care va vor indruma catre destinatia finala in cel mai sigur mod posibil. Anglia este o tara extrem de apreciata de romani, din multe puncte de vedere, fiind o economie puternica din Europa dar si o zona turistica extrem de frecventata. Autocarul este un mijloc de calatorie extrem de practic si de utilizat pentru calatoriile international atat din punct de vedere financiar cat si din pricina confortului oferit, de aceea plecarile Onesti – Anglia se bucura de mijlaoce de transport modern si verificate periodic atat estetic cat si tehnic de catre specialist nostri.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT ONESTI - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Onesti - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Onesti - AngliaCompania noastra va ofera transport direct la destinatie prin curse cu autocarul Onesti – Anglia direct la destinatie cu plecare de la autogara din localitate in fiecare zi la ora 10.00. Vehiculele noastre tranziteaza cele mai importante orase si localitati din Regatul Unit, avand la dispozitie si o serie de curse locale care pot transporta pasageri si catre alte localitati mai putin cunoscute. Alaturi de noi veti avea posibilitatea sa calatoriti cu un bagaj de maxim 50 de kg, respectiv doua genti, de cala sau de mana in mod gratuit. De asemenea, in pretul biletului veti mai regasi si o masa calda pe traseu, cafea, pe care le puteti servi intr-o locatie intima si linistita. Onesti este un municipiu din judetul Bacau din zona Moldovei a Romaniei si detine o populatie de aproximativ 40.000 de locuitori. Onestiul este un oras industrial, cu o structura economica bine dezvoltata in jurul unor ramuri industriale, in special cea prelucratoare a produselor petrochimice. Din aceasta localitate, se realizeaza in fiecare zi curse cu microbuzul Onesti – Anglia la adresa finala a clientului in cele mai bune conditii posibile. Perioada pe care o puteti petrece alaturi de noi poate fi de pana la doua zile, in functie de destinatia finala. Cursele retur au locdin Anglia atat catre judetul Bacau cat si catre alte localitati si regiuni din tara noastra.

Bilete autocar Onesti - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Onesti - Anglia la destinatieDaca sunteti in cautarea de bilete autocar Onesti – Anglia sau retur, Europabus v-a pregatit cele mai avantajoase tarife, in raport pret – calitate. Alaturi de firma noastre de transport persoane international, puteti calatori la preturi incepand cu 100 euro pentru un adult, catre cele mai importante si cunoscute locatii din Marea Britanie. Tariful biletului poate creste usor daca veti transporta bagaje peste limita de 50 kg sau dar destinatia dvs. finala se afla la o distanta de parcurs mai mare. De asemenea, compania noastra va pune la dispozitie si o serie de reduceri de pana la 50%, dedicate copiilor, grupurilor de persoane, clientilor fideli sau celor care achizitioneaza bilete tur – retur. Indiferent de motivul pentru care calatoriti, pretul biletelor Onesti – Anglia sunt extrem de accesibile in raport cu alte mijloace de transport. Multe persoane aleg Marea Britanie in scopuri de vacanta alaturi de familie sau de prieteni cat si pentru ocuparea unui loc de munca. Biletele pot fi achizitionate direct la imbarcare in ziua in care doriti sa plecati dar cu o rezervare in prealabil in cadrul agentiei noastre cu cateva zile inainte.

Transport persoane Anglia - Onesti zilnic

Plecari cu microbuzul Onesti - Anglia la destinatie

Contactati-ne pentru transport Anglia – Onesti

Agentia noastra de transport persoane Onesti – Anglia va sta la dispozitie cu servicii profesioniste de calatorie in strainatate si cu detalii suplimentare in cadrul numarului de telefon 0749.473.468. De asemenea, pentru detalii sau intrebari aditionale legate de perioada calatoriilor, punctele de plecare sau oferte special ne mai puteti scrie si la adresa de mail info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650