Avantaje plecari Anglia - Bacau

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Bacau - AngliaCompania noastra de transport persoane Bacau – Anglia realizeaza curse zilnice spre destinatia dorita. Plecarea va avea loc  de la magazinul Lidl la ora 10:30 si are ca destinatie unele din cele mai frumoase orase din Anglia. Europabus iti pune la dispozitie cele mai profesionale servicii la cele mai avantajoase costuri.  Alaturi de noi ai siguranta unei calatorii sigure si confortabile.  In plus iti punem la dispozitie autocare si microbuze dotate cu toaleta ecologica, scaune rabatabile si confortabile, aer conditionat, sistem video si audio, insotitor si bucatarie de bord. Suntem cea mai sigura cale prin care poti ajunge in deplina siguranta in Anglia. Preturile sunt relativ mici si in cateva zile poti ajunge la destinatia dorita. Ne straduim sa le oferim clientilor nostri o experienta minunata si o calatorie sigura. Autocarele si microbuzele noastre sunt verificate atent atat tehnic cat si vizual iar soferii sunt profesionisti. Anglia este o tara frumoasa si plina de posibilitati. Aici poti merge oricand pentru a obtine un loc de munca, la studii sau in vacanta. Plecarile Bacau Anglia cu autocarul au un pret incepand cu 100 euro de persoana. Acest tarif se poate modifica in functie de optiuni sau destinatie. Europabus este o companie de transport persoane Bacau – Anglia care se ridica la cele mai inalte standarde de profesionalism si ofera servicii de inalta clasa la costuri competitive.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT BACAU - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Bacau - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Bacau - AngliaCursele de autocar Bacau – Anglia au loc zilnic la destinatia dorita atat tur cat si retur. Plecarea din Bacau se face de la magazinul Lidl la ora 10:30 si in functie de destinatia dorita calatoria poate dura cateva zile. Alaturi de compania noastra vei putea beneficia de cele mai bune servicii si ai posibilitatea de a transporta un bagaj de 50 de kg.  Alaturi de noi vei beneficia de o masa calda pe traseu, bauturi calde, racoritoare sau cafea. Punem intotdeauna accent pe profesionalism si ne dorim sa ne transportam in siguranta clientii la destinatie. Efectuam curse autocar Bacau – Anglia in cele mai bune conditii. Autocarele si microbuzele noastre sunt verficate intotdeauna atat vizual cat si tehnic. Soferi sunt intotdeauna capabili si profesionisti si te vor transporta in deplina siguranta la destinatie.  Bacau este un oras frumos si plin de peisaje superbe. Are o populatie de 140.000 locuitori iar suprafata acestuia este de 43 km pe metru patrat. Cursele retur se ridica la acelasi nivel de exicenta si de profesionalism, oferind pasagerilor nostri posibilitatea de a calatori in conditii civilizate atat catre Bacau cat si catre alte regiuni si orase din Romania.

Bilete autocar Bacau - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Bacau - AngliaEuropabus iti pune la dispozitie bilete autocar Bacau – Anglia la cele mai bune costuri. Preturile unui bilet incep de la 100 de euro pentru un adult si se pot modifica in functie de destinatia finala si de greutatea bagajului transportat.  Poti beneficia de un discount de 50 % daca esti client fidel, copil, student, pensionar sau daca calatoresti in grup. Alaturi de noi vei avea parte de o calatorie sigura si confortabila. Motivul calatoriei tale poate fi in interes de serviciu , pentru a merge la studii dar si de vacanta alaturi de prieteni sau familie. Biletele de autocar Bacau – Anglia se pot achizitiona direct la imbarcarea in autocar cu o rezervare in cadrul companiei noastre cu cateva zile inainte de calatoria propriu-zisa.

Transport persoane Anglia - Bacau zilnic

Plecari cu microbuzul Bacau - Anglia la destinatie

Contactati-ne pentru transport Anglia - Bacau

Alaturi de Europabus vei avea un serviciu de transport persoane Bacau – Anglia de cea mai buna calitate. Pentru mai multe detalii ne poti contacta oricand la numarul de telefon 0749.473.468 sau pe adresa de email info@europabus.ro  pentru a primi toate informatiile necesare.

0749.473.468
0766.102.650