Avantaje plecari Anglia - Alba Iulia

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Alba Iulia - AngliaDe cele mai multe ori oamenii prefera cursele cu autocarul sau cu microbuzul pentru a calatori in Anglia. Cei care doresc sa beneficieze de transport persoane Alba Iulia – Anglia aleg varianta autocarului, Europabus iti pune la dispozitie conditii moderne de transport , civilizate in care sa te simiti confortabil cu o durata a calatoriei de cateva zile in functie de trafic si de destinatie.  Serviciile noastre includ posibilitatea de a calatori din Alba Iulia direct in Anglia , avand curse catre cele mai frumoase si mai importante orase la preturi extrem de avantajoase incepand cu 100 de euro. Daca mijlocul de transport este important pentru tine atunci trebuie sa stiii ca autocarele noastre sunt moderne si sunt dotate cu sistem audio si video, aer conditionat, , toaleta ecologica, scuane rabatabile si confortabile, bucatarie de bord si insostitor.  Plecarile Alba Iulia – Anglia au loc zilnic de la Gara Alba Iulia la ora 17:30 . Autocarele noastre sunt verificate estetic si functional iar soferii sunt de fiecare pregatiti de drum. Anglia este o tara frumoasa si plina de posibilitati iar romanii aleg sa calatoreasca in Anglia din diverse motive. Pe langa servicii de calitate superioara, agentia noastra va mai pune la dispozitie pentru transportul de persoane Alba Iulia – Anglia si soferi profesioniste, bine pregatiti care isi cunosc cu precizie traseul si care pot transporta catre locatia dorita in deplina siguranta si confort.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT ALBA IULIA - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Alba Iulia - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Alba Iulia - AngliaCompania noastra de transport persoane international efectueaza curse autocar Alba Iulia – Anglia de la adresa atat tur cat si retur de cea mai buna calitate. Plecarea are loc intotdeauna din Gara Alba Iulia la ora 17:30 si are ca destinatie cele mai frumoasa si interesante orase din Anglia. Cu Europabus vei avea parte de o calatorie sigura si avantajoasa, ne dorim ca tot ca face sa fie pe placul clientilor nostri. In plus noi iti vom oferi o masa calda pe traseu dar si bauturi, cafea si racoritoare.  Alaturi de noi vei putea transporta bagaje de cala si de mana de pana la 50 de kg in mod gratuit.  Daca vei alege curse autocar Alba Iulia – Anglia in interes de serviciu sau pentru a merge la studii trebuie sa stii ca faci cea mai buna alegere.  Alba Iulia este un oras plin de istorie si de incarcare emotionala.  Este un oras frumos si ne ofera peisaje de-a dreptul minunate. Europabus iti pune la dispozitie curse tur cat si retur. Durata unei calatorii cu autocarul sau cu microbuzul poate dura pana la 2 zile tinand cont de starea traficului sau destinatia finala. De asemenea, calatoriile retur cu autocarul Anglia – Alba Iulia au loc periodic atat catre Alba cat si catre alte localitati si orase din Romania.

Bilete autocar Alba Iulia - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Alba Iulia - AngliaDaca iti doresti bilete autocar Alba Iulia – Anglia trebuie sa stii ca doar la Europabus vei avea parte de cele mai bune preturi. Alaturi de noi vei putea calatori la cele mai bune costuri, preturile incep de la 100 de euro de adult. Compania noastra ofera curse zilnice atat tur cat si retur cu vehicule moderne si bine intretinute.  Europabus ofera un discount de 50 % pentru urmatoarele categorii de persoane : pensionari, clienti fideli, copii, studenti sau grupurilor de persoane. Tariful  biletului se poate modifica in functie de destinatie si de greutatea bagajelor transportante. Poti achizitiona bilete autocar Alba Iulia – Anglia direct in ziua plecarii din autocar dar mai intai trebuie sa ai rezervarea facuta la agentie. Doar cu Europabus poti calatori la cele mai avantajoase costuri in strainatate si in deplina soguranta si confort. Indiferent de motivul calatoriei, alaturi de agentia noastra de transport persoane international poti avea parte de tarife corecte in raport pret-calitate.

Transport persoane Anglia - Alba Iulia zilnic

Plecari cu microbuzul Alba Iulia - Anglia la destinatie

Contactati-ne pentru transport Anglia - Alba Iulia cu autocarul sau microbuzul

Ne poti contacta oricand pentru transport persoane Alba Iulia – Anglia. Iti stam la dispozitie oricand la numarul de telefon afisat pe website 0749.473.468 sau la adresa de email info@europabus.ro pentru mai multe detalii. De asemenea, echipa noastra iti sta la dispozitie cu alte informatii si raspunsuri la intrebari legate de statiile de plecare, oferte speciale, destinatii sau servicii generale de transport persoane cu autocarul.

0749.473.468
0766.102.650