Avantaje plecari Germania - Craiova

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Craiova - GermaniaIn cadrul serviciile pe care vi le oferim, incercam sa cuprindem cat mai multe orase si localitati din tara noastra pentru a oferi posibilitatea la cat mai multe persoane sa calatoreasca in Europa alaturi de noi. De aceea, am facut tot posibilul sa oferim servicii de transport persoane Craiova – Germania, la preturi avantajoase si altor localitati din judetul Dolj. Din aceasta localitate am reusit sa punem la dispozitia locuitorilor o gama variata de curse in strainatate cu autocarul si microbuzul. Mijloacele noastre de transport marca Pletl se ridica la cele mai inalte standarde si incearca sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase gusturi. V-am pregatit autocare de ultima generatie, dotate corespunzator cu aer conditionat, sisteme video si audio, wifi gratuit, toaleta ecologica, bucatarie de bord dar si cu scaune rabatabile, confortabile si suficient de spatioase pentru fiecare calator in parte. Nu in ultimul rand, am ales pentru dvs. si unii dintre cei mai experimentati soferi din domeniu, care isi realizeaza munca cu responsabilitate si care va vor duce la destinatia finala in deplina siguranta. Transportul de persoane Craiova – Germania, se realizeaza in fiecare zi de la Autogara Bacriz la ora 05.00 cu destinatie catre cele mai importante orase si localitati din Germania. Preturile biletelor pentru un adult incep de la 85 euro si pot creste tinand cont de greutate bagajelor, de alte optiuni sau destinatia finala. Germania este una dintre destinatiile cele mai frecvente din Europa ale romaniilor, indiferent daca acestia aleg aceasta tara pentru locurile de munca, studii sau concedii alaturi de familie sau prieteni. Astfel, plecarile Craiova – Germania cu autocarul sau cu microbuzul se desfasoara in fiecare zi direct la adresa finala a clientului.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT CRAIOVA - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Craiova – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Craiova - GermaniaVa punem la dispozitie curse cu autocarul Craiova – Germania direct la destinatie in fiecare zi, cu opriri suficiente pe traseu dar si cu un timp relativ scurt de calatorie catre destinatia dvs. finala de pana la 2-3 zile in functie de starea traficului sau destinatia finala. Alaturi de firma noastra de transport persoane international, puteti calatori alaturi de bagaje de pana la 70 de kg, dispuse in bagaje de cala si de mana, pe care le puteti lua cu dvs. in interiorul autocarului. Nu in ultimul rand, v-am pregatit in mod gratuit cafea si o masa calda pe traseu, de care va puteti bucura alaturi de soferul nostru intr-un spatiu linistit si placut. Craiova este municipiul de resedinta al judetului Dolj si detine o populatie de aproximativ 250.000 de locuitori. Craiova detine o ramura importanta de industrie, comert si reparatie, transporturi si depozitare din judet, fiind totodata si un nod feroviar important. Alaturi de compania noastra, va puteti bucura de curse cu microbuzul Craiova – Germania direct la adresa in conditii moderne si civilizate de transport. V-am pregatit o gama variata de autocare si microbuze bine echipate si verificate periodic pentru a ne asigura va aveti parte de o calatorie fara evenimente neplacute. Pe langa serviciile de calitate superioara pe care vi le oferim, prin autocarele moderne si verificate periodic atat estetitc cat si tehnic de specialisti nostri, am alocat pentru fiecare calatorie si soferi experimentati care sunt pregatiti sa va transporte catre destinatia dorita in sigurata si confort. Cursele cu autocarul Germania – Craiova retur se desfasoara in fiecare zi si se ridica la aceleasi exigente de calitate, avand destinatia atat judetul Dolj cat si alte localitati din tara noastra.

Bilete autocar Craiova – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Craiova - GermaniaCalatorind alaturi de Europabus, veti avea parte de preturi avantajose ale biletelor pentru autocare si microbuze, incepand cu 85 euro pentru un adult. Biletele de autocar Craiova – Germania pot fi achizitionate direct la urcare in vehicul in ziua in care doriti sa va imbarca, dar printr-o rezervarea cu cateva zile inainte realizata in cadrul companiei noastre. Firma noastra de transport persoane international v-a pregatit si o serie de reduceri avantajose care sunt destinate atat persoanelor care circula singure cat si celor care calatoresc in grup. Reducerile de pana la 50% se aplica copiilor, grupurilor de persoane, pensionarilor, studentilor, clinetilor fideli sau celor care achizitioneaza bilete tur – retur. Preturile biletelor de autocar sau microbuz Craiova – Germania sunt extrem de competitve, avem un pret corect in raport calitate – pret si va punem la dispozitie doar cele mai agreate si moderne sisteme de transport. Timpul pe care il veti petrece alaturi de noi pentru o calatorie din sau spre Germania catre Romania poate fi de aproximativ 2-3 zile, tinand cont de vreme, starea traficului sau de destinatia finala. Indiferent daca alegeti sa calatoriti catre Germania din Craiova in vederea unui loc de munca, sau in vacanta alaturi de prieteni, agentia noastra este partenerul ideal pentru a va asigura o calatorie sigura si civilizata.

Transport persoane Germania - Craiova zilnic

Plecari cu microbuzul Craiova - Germania la destinatie

Contactati-ne pentru transport Germania – Craiova

Dorim sa va oferim cea mai buna experienta de calatorie in strainatate, de aceea va stam la dispozitie in cadrul numarului de telefon 0749.473.468 pentru orice detalii legate de transportul de persoane Craiova – Germania. Nu in ultimul rand, ne mai puteti scrie si la adresa de mail info@europabus.ro pentru alte detalii legat de programul autocarelor, statiile de plecare, oferte speciale sau destinatii.

0749.473.468
0766.102.650