Avantaje plecari Germania - Bucuresti

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Bucuresti - GermaniaGermania  este una dintre cele mai prietenoase destinatii pentru a gasi un loc de munca, motiv pentru care un procentaj important al celor care pleaca din Romania aleg aceasta tara pentru stabilitate si pentru ocuparea unui loc de munca. Europabus vine in ajutorul acestor persoane dar si pentru cei care doresc sa calatoreasca in acesta tara in vacanta cu servicii profesioniste de transport persoane Bucuresti – Germania la preturi care incep de la 85 euro pentru un adult. Agentia noastra va indruma cu autocare si microbuze performante, marca Pletl catre cele mai importante destinatii din strainatate. Alaturi de echipa noastra veti beneficia de conditii civilizate, moderne, confortabile si sigure de transport, datorita autocarelor de ultima generatie, care sunt dotate cu aer conditionat, wifi gratuit, sistem video-audio, scaune rabatabile, bucatarie de bord si toaleta ecologica. Transportul de persoane Bucuresti – Germania se efectueaza impreuna cu soferi bine pregatiti, care isi cunosc cu exactitate traseul si care va pot duce la destinatie in cele mai sigure si confortabile conditii. Totodata, vehiculele noastre sunt inspectate periodic atat tehnic cat si estetic pentru a va oferi cele mai avantajose conditii de transport posibile. Plecari Bucuresti – Germania se realizeaza in fiecare zi la ora 03.00 de la Autogara Filaret din localitate. Pentru calatoriile din Germania catre Romania, tot ce trebuie sa faceti este sa ne transmiteti zona din care doriti sa plecati si destinatia iar noi va vom prezenta cele mai fiabile metode de transport la preturi avantajose.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT BUCURESTI - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Bucuresti – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Bucuresti - GermaniaFirma noastra de transport persoane va pune la dispozitie sisteme moderne de transport catre cele mai importante localitati din Germania. Alaturi de noi puteti sa beneficiati de curse cu autocarul Bucuresti – Germania la preturi competitve cu plecare din Autogara Filaret la ora 03.00. Europabus, va ofera posibilitatea de a transporta in pretul biletului bagaje cu o greutate maxima de 70 de kg, dispus in 2 bagaje, de cala si de mana. Perioada unei curse cu autocarul sau microbuzul Bucuresti – Germania sau retur poate dura pana la 2 zile in functie de conditiile meteorologice si destinatia finala. Capitala Romaniei si cel mai populat oras din tara noastra, cu o populatie de peste 2.000.000 de locuitori, Bucurestiul  este din punct de vedere economic, orasul cel mai prosper din Romania si este unul dintre principalele centre industriale si noduri de transport din Europa de Est. Orasul are facilitati pentru conventii, institutii de invatamant, zone culturale, centre comerciale si zone de agrement. Firma noastra de transport persoane va pune la dispozitie curse cu microbuzul Bucuresti – Germania la adresa care circula pe aceasta ruta in fiecare zi atat tur cat si retur. Compania noastra va pune la dispozitie in mod gratuit si o masa calda pe traseu si cafea intr-o locatie linistita, ca semn de recunostiinta pentru alegerea facuta. Cursele cu autocarul Germania – Bucuresti au loc zilnic, direct la adresa din tara noastra, fie ca este vorba de capitala sau de alte orase din tara noastra.

Bilete autocar Bucuresti – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Bucuresti - GermaniaPuteti calatori catre cele mai importante destinatii din Germania impreuna de Europabus incepand cu pretul de 85 euro pentru un bilet de adult. Acest tarif se poate modifica tinand cont de greutatea bagajelor transportate. Serviciile noastre se ridica la cele mai inalte standarde de calitate in raport cu tariful oferit. De asemenea, v-am pregatit si o serie de reduceri de pana la 50% din pretul intreg al biletului, destinate copiilor, grupurilor de persoane pensionarilor, studentilor, clientilor fideli sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur – retur. Biletele de autocar sau de microbuz Bucuresti – Germania, pot fi achizitionate la urcare in vehicul in ziua in care plecati, cu conditia de a va rezerva locul prin agentia noastra cu cateva zile inainte. Indiferent daca alegeti sa fiti pasagerii autocarelor noastre pentru deplasarea in vacanta alaturi de prieteni sau pentru locul de munca din strainatate, noi v-am pregatit tarife extrem de avantajoase si conditii exceptionale de transport, intr-un mediu sigur si confortabil.

Transport persoane Germania - Bucuresti zilnic

Plecari cu microbuzul Bucuresti - Germania la destinatie

Contactati-ne pentru transport Germania – Bucuresti cu autocarul la adresa

Daca sunteti in cautarea de informatii priviind transportul de persoane Bucuresti – Germania, ne puteti contacta la telefon 0749.473.468. De asemenea, va mai stam la dispozitie si in cadrul adresei de email info@europabus.ro pentru alte detalii referitoare la destinatii, oferte speciale, programul curselor sau servicii generale de transport international.

0749.473.468
0766.102.650