Avantaje plecari Anglia - Pascani

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Pascani - AngliaCalatoriile cu autocarul sau cu microbuzul sunt din in ce mai apreciate de multe persoane datorita costurilor reduse si al conditiilor de calatorie in Europa. Europabus realizeaza transport persoane Pascani – Anglia direct la destinatie, in fiecare zi cu plecare de la Spitalul Mare la ora 11.30. Pretul unui bilet atat tur cat si retur incepe de la 100 euro si poate creste in functie de bagajele transportate sau destinatia finala. Compania noastra va pregatit cele mai civilizate si moderne sisteme de transport pentru a avea parte de o calatorie sigura si confortabila. Autocarele si microbuzele noastre sunt dotate cu aer conditionat, bucatarie de bord, toaleta ecologica, sistem video si audio, scaune rabatabile spatioase si comode. De asemenea, transportul de persoane Pascani – Anglia este administrat de soferi profesonisti si extrem de capabili care va vor duce la destinatia finala in cele mai bune conditii. Totodata, acestia vor fi suficient de amabili incat va vor ajuta in a va face comozi, vor transporta si depozita bagajele si va vor sta la dispozitie cu diferite solicitari. Indiferent daca calatoriti in scop de vacanta, pentru studii sau in vederea unui loc de munca, plecarile Pascani – Anglia cu autocarul reprezinta cea mai fiabila solutie de calatorie in strainatate datorita costurilor reduse dar si pentru confortul oferit.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT PASCANI - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Pascani - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Pascani - AngliaVa oferim in fiecare zi curse cu autocarul Pascani – Anglia direct la destinatie cu plecare de la Spitalul Mare la ora 11.30 cu destinatie catre principalele orase din Marea Britanie. Firma de transport persoane Europabus va pune la dispozitie cele mai fiabile sisteme de transport cu un timp relativ scurt de calatorie de pana la 2 zile in functie de conditiile meteo si destinatia finala. Alaturi de noi puteti sa transportati bagaje de cala si de mana de pana la 50 de kg incluse in pretul biletului. De asemenea, impreuna cu agentia noastra, puteti sa beneficiati si de o masa calda pe traseu si de cafea, oferita in mod gratuit de compania noastra. Pascani este un municipiu din judetul Iasi din zona Moldovei a Romaniei si detine o populatie de aproximativ 35.000 de locuitori, fiind al doilea centru urban din judet. Mediul economic al municipiului Pascani are un caracter predominant industrial, comertul a luat de asemenea amploare, devenind foarte activ in domeniile: materiale de constructii, echipamente industriale, perdele si materiale textile, produse de panificatie sau al produselor agroalimentare. Cursele cu microbuzul Pascani – Anglia se desfasoara direct la adresa clientului si au ca scop transportul de persoane intr-un mod profesionist, civilizat si modern la preturi competitive. Firma de transport persoane Europabus realizeaza curse cu autocarul sau cu microbuzul in fiecare zi catre cele mai importante tari din Europa.

Bilete autocar Pascani - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Pascani - AngliaDaca sunteti in cautarea de bilete si de autocare care ajung in Regatul Unit, sunteti in locul potrivit. Europabus va pune la dispozitie preturi de bilete autocar Pascani – Anglia si retur la tarife extrem de avantajoase incepand cu 100 euro pentru un adult cu trasee directe catre destinatia dvs. finala. Alaturi de noi veti beneficia si de oferte promotionale cu reduceri de pana la 50% din pretul intreg al biletului, daca achizitonati un bilet dus – intors, pentru copii, pensionari, studenti sau pentru grupuri de persoane. Nu in ultimul rand, biletele de microbuz Pascani – Anglia pot fi cumparate intr-un mod facil direct la imbarcarea in vehicul dar pritr-o rezervare in prealabil la compania noastra de transport persoane international. Indiferent daca calatoriti in scop de serviciu sau in vacanta alaturi de familie ori prieteni, va asiguram de faptul ca alaturi de noi veti avea parte de o experienta placuta, de tarife corecte in raport cu serviciile oferite si de mijloace civilizate de transport.

Transport persoane Anglia - Pascani zilnic

Plecari cu microbuzul Pascani - Anglia la destinatie

Contactati-ne pentru transport Anglia – Pascani

Ne puteti contacta in cadrul numarului de telefon 0749.473.468 pentru rezervari de bilete sau pentru detalii legate de serviciile noastre de transport persoane Pascani – Anglia. Nu in ultimul rand, va mai stam la dispozitie si la adresa de mail info@europabus.ro pentru alte detalii legate de perioada calatoriilor, programul curselor, oferte special de pret, reduceri, destinatii sau opriri.

0749.473.468
0766.102.650