Avantaje plecari Germania - Reghin

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Reghin - GermaniaCursele cu autocarul sau cele cu microbuzul sunt unele dintre cele mai avantajoase pentru persoane din punct de vedere financiar. Cei mai mult aleg serviciu de transport pesoane Reghin – Germania datorita confortului pe care il au si a costurilor mici. Europabus iti pune la dispozitie cele mai profesionale servicii dar si o calatorie care poate dura pana la doua zile. Serviciile noastre include posibilitatea de a calatori in Germania in cele mai bune conditii la preturi incepand cu 85 de euro pentru un adult. Deoarece stim cat de important este sa calatoresti in cele mai bune conditii ti-am pregatit cele mai inalte standarde de transport persoane Reghin – Germania in care vei avea parte de autocare marca Pletl dotate cu toaleta ecologica, scaune rabatabile si confortabile, sistem video si audio, aer conditionat dar si bucatarie si insotitor de bord. Plecarile Reghin – Germania au loc zilnic din Lukoil la ora 16 :00. Soferii nostri sunt experimentati si bine pregatiti pentru a te transporta asa cum iti doresti. Germania este  tara in care te vei simtii de-a dreptul minunat indifferent daca calatoria are ca scop locul de munca, efectuare de studii si de pregatire sau in scop de vacanta.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT REGHIN - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Reghin – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Reghin - GermaniaCursele de autocar Reghin – Germania au loc direct de la destiantia clientului in fiecare zi atat tur cat si retur. Plecarea din Reghin se realizeaza din Lukoil la ora  16:00 iar in functie de destinatia ta cursa poate dura si doua zile.  Alaturi de Europabus vei putea beneficia de o calatorie linistita si ai posibiilitatea de a transporta 70 de kg de bagaj dispus in doua genti, una de mana si una de cala in mod gratuit. Totodata alaturi de noi vei putea beneficia in mod gratuit de o masa calda dar si racoritoare, bauturi calde si cafea. Profesionalismul este cel care ne caracterizeaza asa ca ne straduim ca de fiecare data sa le oferim clientilor nostrii cele mai bune servicii.  Daca vei alege agentia noastra de transport persoane international vei realiza curse autocar Reghin – Germania in deplina siguranta si confort. Autocarele sunt in cele mai bune conditii atat tehnice cat si vizuale iar soferii sunt capabili si profesionisti  care te vor duce in deplina siguranta la destinatie sit e vor asista cu amabilitate pe tot traseul.  Reghin este un oras din judetul Mures, are o populatie de aproximativ 33.000 de locuitori. Este un oras plin de parcuri si de muzee. Europabus iti ofera curse de microbuz Reghin – Germania la tarife competitive in conditii moderne. Durata unei calatorii poate dura si doua zile in functie de trafic si de conditiile meteorologice. Cursele retur realizate de compania noastra ajung atat in Reghin cat si in alte localitati din Romania. De aceea cu ajutoul nostru poti ajunge oriunde iti doresti intr-o perioada scurta de timp si la un nivel ridicat de civilizatie si confort.

Bilete autocar Reghin – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Reghin - GermaniaIn cadrul companiei noastre vei putea beneficia de cele mai bune preturi de bilete autocar Reghin – Germania.  Tarifele incep de la 85 de euro pentru un adult si se poate modifica in functie de optiuni , de destinatie si de greutatea bagajului. Nu in ultimul rand vei putea beneficia de un discount de pana la 50% din pretul intreg al biletului daca esti client fidel, te afli intr-un grup de persoane, esti pensionar sau student. Totodata este bine sa stii faptul ca pretul biletului poate creste in functie de destinatia finala dar si de greutatea bagajelor pe care alegi sa le transporti.  Europabus pune la dispozitia clientilor sai sisteme sigure si confortabile de transport atat cu autocarul cat si cu microbuzul.Daca ne vei alege ca partener de calatorie vei avea parte de o calatorie sigura si confortabila. Nu conteaza daca motivul calatoriei tale este in scop touristic sau daca mergi pentru locul de munca. Biletele de autocar Reghin – Germania se pot achizitiona direct la imbarcare in ziua in care pleci cu conditia de a le rezerva biletul cu cateva zile inainte in cadrul companiei noastre.

Transport persoane Germania - Reghin zilnic

Plecari cu microbuzul Reghin - Germania la destinatie

Contacteaza-ne pentru transport Reghin – Germania

Europabus este compania care iti sta la dispozitie pentru transport persoane Reghin – Germania. Daca aveti intrebari sau pentru mai multe detalii legate de serviciile pe care ti le oferim ne poti contacta la numarul de telefon 0749.473.468 sau ne poti scrie oricand pe adresa de email info@europabus.ro. Echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii priviind programul curselor, oferte speciale, destinatii sau statiile de plecare din localitatea ta.

0749.473.468
0766.102.650