Avantaje plecari Germania - Falticeni

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Falticeni - GermaniaPunem accent pe respect, responsabilitate si orientare catre satisfactia clientului, de aceea incercam cu fiecare cursa sa oferim cea mai buna experienta la preturi avantajoase. Alaturi de noi, puteti sa beneficiati de transport persoane Falticeni – Germania incepand cu pretul de 85 euro pentru un adult, cu plecare de la autogara din localitate la ora 11.15. Cursele cu autocarul sau cu microbuzul pe care le efectuam ajung intr-un timp relativ scurt catre cele mai importante zone si orase din Germania, direct la destinatia clientului. In functie de conditiile meteo si de km pana la destinatia dvs., cursele pot dura si pana la 2-3 zile. Echipamentele noastre de transport marca Pletl sunt dotate corespunzator, cu aer conditionat, wifi gratuit, bucatarie de bord, scaune rabatabile, sistem video si audio cat si cu toaleta ecologica. Nu in ultimul rand, pentru transportul de persoane Falticeni – Germania, am ales pentru dvs. soferi experimentati, politicosi care va vor ajuta cu bagajele transportate si care va vor duce la destinatia finala in cele mai sigure conditii posibile. Germania reprezinta pentru romani o destinatie extrem de apreciate, atat din punct de vedere al locurilor de munca cat si pentru studii sau concedii. De aceea, Europabus ofera plecari Falticeni – Germania la cele mai avantajose tarife din piata locala si direct la adresa.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT FALTICENI - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Falticeni – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Falticeni - GermaniaGermania reprezinta pentru multi romani o destinatie avantajoasa, atat datorita numeroaselor locuri de munca dar si pentru concedii si petrecerea timpului liber alaturi de familie sau prieteni. Cursele cu autocarul Falticeni – Germania direct la destinatie au scopul de a transporta pasagerii in conditii decente in cel mai scurt timp posibil. Alaturi de firma noastra de transport persoane in strainatate, aveti posibilitatea sa calatori cu bagaje de pana la 70 de kg, dispuse in doua genti, de cala sau de mana incluse in pretul biletului. De asemenea, doar alaturi de noi, veti avea parte si de o masa calda pe traseu, cafea, intr-o locatie linistita si placuta. Soferii nostri se vor asigura ca aveti parte de o experienta placuta si confortabila, vor fi alaturi de dvs. pe tot parcursul cursei cu informatii si cu cele mai profesioniste servicii. Falticeniul este un municipiu din judetul Suceava si are o populatie de aproximativ 25.000 de locuitori, fiind al doilea centru urban ca marime al judetului. Localitatea se remarca prin numarul mare de oameni de cultura si oameni de stiinta care s-au nascut, au locuit, au studiat ori au creat in acesta localitate. Cursele cu microbuzul Falticeni – Germania la adresa sau cu autocarul pot avea o durata de pana la 2-3 zile, tinand cont de conditiile meteorologice si de destinatia finala a clientului. Avem in vedere sa pregatim pentru dvs. cele mai moderne si bine echipate vehicule, ce sunt verificate periodic atat tehnic cat si estetic de catre specialisti nostri.

Bilete autocar Falticeni – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Falticeni - GermaniaPreturile biletelor de autocar pe ruta Falticeni – Germania incep de la 85 euro pentru un adult si pot creste in functie de greutatea bagajelor, destinatie sau de alte optiuni pentru care puteti opta. Ofertele noastre nu se rezuma doar la stabilirea unui preturi avantajose pentru adulti dar am avut in vedere si un program de loialitate si reduceri semnificativepentru anumite categorii de persoane. Copii, cei care achizitioneaza bilete tur – retur, pensionarii, studenti, clienti fideli sau grupurile de persoane beneficiaza de o reducere de pana la 50% din pretul intreg al biletului. Biletele de autocar si de microbuz Falticeni – Germania pot fi achizitionate la imbarcarea in vehicul in ziua in care doriti sa plecati dar printr-o rezervare prealabila in cadrul firmei noastre de transport persoane international cu cateva zile inainte. Perioada unei calatorii poate dura cateva zile in cazul deplasarilor lungi sau daca conditiile meteo nu sunt prielnice. Europabus este unul dintre lideri locali in materie de curse cu autocarul si microbuzul international, avand pregatite pentru dvs. bilete la costuri competitive catre principalele orase din Europa.

Transport persoane Germania - Falticeni zilnic

Plecari cu microbuzul Falticeni - Germania la destinatie

Contact Europabus pentru transport Germania – Falticeni la adresa

Pentru detalii sau informatii despre transportul de persoane Falticeni – Germania cu autocarul ne puteti contacta la telefon 0749.473.468. Nu in ultimul rand, daca doriti alte detalii, rezervari de bilete sau aveti intrebari cu privire la cursele efectuate, oferte de pret, reduceri, destinatii sau servicii de transport, ne mai puteti scrie si la adresa de email info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650