Avantaje plecari Germania - Iasi

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Iasi - GermaniaEuropabus realizeaza zilnic curse cu autocarul si transport de persoane Iasi – Germania cu plecare de la magazinul Bila din localitate la ora 23.00 cu destinatie catre cele mai importante orase din Germania. Alaturi de noi veti beneficia de preturi avantajose pentru biletele de transport, incepand cu 85 de euro pentru adulti si cu reduceri semnificative pentru alte grupuri de persoane precum copii sa pentru cei care achizitioneaza bilete dus – intors. Microbuzele si autocarele marca Pletl pe care vi le oferim se afla in cea mai buna stare tehnica si vizuala, oferind calatorilor sai, grup sanitar, sistem video si audio, aer conditionat, wifi gratuit, bucatarie de bord si scaune rabatabile, confortabile si spatioase. De asemenea, transportul de persoane Iasi – Germania dispune de soferi experimentati si profesionisti care cu amabilitate va vor asista in orice problema intampinati si care va vor transporta in siguranta si in conditii civilizate catre destinatia finala. Autocarele marca Pletl pe care vi le oferim pentru transportul Iasi – Germania la destinatie au loc zilnic iar calatoria poate avea o durata de aproximativ 2-3 zile tinand cont de starea traficului si de conditiile meteorologice. Alaturi de agentia noastra puteti calatori in conditii de siguranta si confort catre cele mai importante localitati si orase din Germania, indiferent daca scopul este unul de relaxare sau pentru locul de munca.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT IASI - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Iasi – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Iasi - GermaniaPlecarile au loc zilnic de la magazinul Bila din localitate, la ora 23.00 cu vehicule marca Pletl isi desfasora cursele pe tronsonul Iasi – Germania direct la destinatia dvs. la preturi avantajoase si in conditii moderne si civilizate de transport. Autocarul sau microbuzul va pune la dispozitie atat beneficii financiare datorita costurilor reduse ale transportului dar si conditii adecvate de transport. Alaturi de Europabus puteti calatori catre principalele orase din Germania insotiti de bagaje de maxim 70 de kg, de cala sau pe care le puteti transporta cu dvs. direct in autocar, in mod gratuit. Nu in ultimul rand, cursele de autocar Iasi – Germania la adresa sunt insotite si de o masa calda pe traseu si cafea pentru a va bucura de o calatorie linistita, in cele mai bune conditii. Iasi este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume, din zona Moldovei a Romaniei si dispune de o populatie de aproximativ 500.000 de locuitori. Populatia localitatii este in continua crestere in fiecare an datorita oportunitatilor economice si financiare pe care le ofera, fiind a doua zona din tara noastra ca zona metropolitan dupa capital ca marime. Din aceasta localitate au loc zilnic curse Iasi – Germania sau retur cu autocarul sau cu microbuzul care transporta persoane tur si retur la unele dintre cele mai avantajose tarife din piata si in conditii excelente de calatorie. Nu il ultimul rand, pe langa mijloace modern de transport v-am pregatit si soferi experimentati, cu o inalta pregatire profesionala care va vor duce catre adresa finala in confort si siguranta. Cursele de autocar retur Germania – Iasi au loc zilnic cu destinatie atat catre Iasi cat si catre alte localitati din Romania.

Bilete autocar Iasi – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Iasi - GermaniaUn procent afla in continua crestere aleg sa calatoreasca in Europa cu ajutorul microbuzului sau autocarului datorita preturilor extrem de avantajose pe care aceste sisteme de transport le ofera. De aceea, Europabus vine in ajutorul dvs. cu oferte speciale pentru biletele de autocar Iasi – Germania la pretul de 85 euro pentru un adult. Acest tarif poate creste tinand cont de destinatia finala, optiuni sau de bagajul transportat. De asemenea, echipa noastra va pune la dispozitie si reduceri semnificative din pretul intreg al biletului cu reduceri de pana la 50% destinate copiilor, grupurilor de persoane, celor care achiztioneaza bilete dus-intors, pensionarilor sau clientilor fideli. Preturile biletelor Iasi – Germania cu autocarul pot fi achizitionate direct la imbarcarea un vehicul dar printr-o rezervare prealabila efectuata in cadrul companiei noastre de transport persoane international. Indiferent daca alegeti sa calatoriti catre Germania din Iasi pentru locul de munca, studii sau in vacanta alaturi de families au prieteni, firma noastra de transport persoane international are pentru dvs. cele mai avantajose oferte de pret dar si conditii modern si civilizate de transport.

Transport persoane Germania - Iasi zilnic

Plecari cu microbuzul Iasi - Germania la destinatie

Contactati-ne pentru transport Germania – Iasi

Daca sunteti in cautarea de bilete autocar pentru transportul de persoane Iasi – Germania, va puteti adresa agentiei noastre care va sta la dispozitie cu detalii la numarul 0749.473.468. De asemenea, ne mai puteti contacta si prin email la adresa info@europabus.ro pentru informatii legate de durata unei calatorii, destinatii, oferte special sau statiile in care soferii nostril opresc. Nu in ultimul rand, va mai asteptam si la adresa noastra din Strada Silvestru 3, Iasi, pentru rezervari de bilete sau alte informatii.

0749.473.468
0766.102.650