Avantaje plecari Germania - Petrosani

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Petrosani - GermaniaCursele cu autocarul sunt extrem de avantajoase pentru pasageri din punt de vedere al costurilor dar si al confortului. Daca vei alege sa beneficiezi de transport persoane Petrosani – Germania trebuie sa stii ca Europabus iti pune la dispozitie curse civilizate cu o durata a calatoriei de pana la doua zile. Datorita noua vei putea calatori in cele mai bune conditii si in deplina siguranta catre cele mai frumoase orase din Germania. Serviciile noastre includ posibilitatea de a calatori catre cele mai importante orase din Germania incepand cu doar 85 de euro pentru un adult.  Deoarece stim cat de important este modul in care calatoresti cu noi vei avea parte de cele mai bune conditii de transport persoane Petrosani – Germania, unde vei avea parte de autocare si microbuze dotate cu scaune rabatabile si confortabile, toaleta ecologica, sistem video si audio, bucatarie de bord, insotitor si aer conditionat.  Plecarile Petrosani – Germania cu autocarul au loc de la Autogara Silva Trans la ora 09:00 catre cele mai frumoase orase din Germania. Firma noastra de transport persoane iti pune la dispozitie cei mai buni si experientati soferi dar si verhicule moderne si functionalem marca Pletl, bine intretinute si verificate periodic de catre specialisti.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT PETROSANI - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Petrosani – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Petrosani - GermaniaTrebuie sa stiti va oferim curse de autocar Petrosani – Piatra Neamt zilnic atat tur cat si retur. Plecarea din Romania are loc din Autogara Silva Trans la ora 09:00. In functie de punctul final al destinatiei tale cursa poate dura chiar si doua zile.  Europabus iti pune la dispozitie cele mai profesionale servicii de a calatori in strainatate si de a transporta in mod gratuit un bagaj de pana la 70 de kg. Alaturi de noi vei avea parte de o masa calda pe traseu dar si de bauturi calde, cafea sau racoritoare. Noi le oferim intotdeauna cele mai bune conditii clientilor nostrii de a calatori in strainatate. Va oferim curse de autocar Petrosani – Germania cu vehicule aflate in cele mai bune conditii tehnice si vizuale. Soferii nostri sunt profesionisti va vor asista pe tot parcursul calatoriei si va vor transporta in deplina siguranta. Petrosani este un oras frumos cu o populatie de 37.160 de locuitori. Este cunoscut ca un oras miner si se bucura de peisaje absolute minunate. Alaturi de Europabus vei avea parte de curse autocar Petrosani – Germania la preturi avantajoase si la conditii moderne. Durata unei calatorii este de doua zile in functie de trafic. Alaturi de noi vei calatori in deplina siguranta direct la adresa dorita. De asemenea, cursele retur au loc atat catre judetul Hunedoara cat si catre alte regiuni si localitati din Romania.

Bilete autocar Petrosani – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Petrosani - GermaniaAlaturi de Europabus poti calatori in conditii avantajoase si la cel mai mic pret in Germania. Noi iti punem la dispozitie bilete autocar Petrosani – Germania incepand cu 85 de euro pentru un adult. Acest tarif se poate modifica in functie de optiuni, destinatie dar si de greutatea bagajelor transportate. Alaturi de noi vei avea parte de un discount de 50 % destinat clientilor fideli, pensionarilor, studentiilor, copiilor dar si grupurilor de persoane. Pretul biletului de autocar poate creste in functie de optiunile pe care le alegi, de greutatea bagajelor dar si de destinatia finala. Europabus pune la dispozitia clientilor sisteme sigure si confortabile de transport international direct la adresa atat cu autocarul cat si cu microbuzul , tur cat si retur. Alaturi de noi vei avea parte de o experienta sigura si linistita. Indiferent de motivul calatoriei tale, agentia noastra de transport in strainatate este cea mai sigura alegere.  Vei putea achizitiona bilete de autocar Petrosani – Germania direct la imbarcare in ziua in care pleci dar cu o rezervare in prealabil in cadrul companiei noastre.

Transport persoane Germania - Petrosani zilnic

Plecari cu microbuzul Petrosani - Germania la destinatie

Contacteaza-ne pentru transport Petrosani – Germania

Europabus iti sta la dispozitie pentru rezervari de locuri si informatii privind transportul de persoane Petrosani – Germania sau pentru alte detalii legate de locul de plecare, destinatii, servicii generale de transport cu autocarul sau cu microbuzul in Europa, cat si legat de ofertele promotionale pe care ti le-am pregatit. Noi iti stam la dispozitie oricand la numarul de telefon 0749.473.468 sau la adresa de email info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650