Avantaje plecari Germania - Roman

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Roman - GermaniaEuropabus este o companie care se ocupa cu transport persoane Roman – Germania. Noi realizam curse zilnice atat tur cat si retur de la magazinul Kaufland la ora 00:30 si avem ca destinatie cele mai frumoase si cele mai importante orase si localitati din Germania. Ne asiguram intotdeauna ca va punem la dispozitie cele mai avantajoase tarife si cele mai profesioniste servicii. Din acest motiv poti fi sigur ca alaturi de noi vei avea parte de cea mai sigura si confortabila calatorie.  Pretul unui bilet pentru un adult incepe de la 85 euro si se poate modifica usor in functie de greutatea bagajelor sau destinatie. Avem autocare si microbuze marca Pletl dotate corespunzator cu toaleta ecologica, sistem video si audio, aer conditionat, scaune rabatabile si confortabile, bucatarie de bord si insotitor. Europabus iti pune la dispozitie serviciu de transport persoane Roman – Germania si iti garanteaza posibilitatea de a calatori catre cele mai impoartante orase si localitati din Germania la cele mai mici preturi in aproximativ doua zile in functie de destinatia ta. De fiecare data ne dorim sa ne oferim clientilor nostri cele mai bune conditii de calatorie dar si o experienta satisfacatoare. Acesta este motivul pentru care autocarele si microbuzele noastre sunt verificate frecvent atat din punct de vedere tehnic cat si vizual. Plecarile Roman – Germania sunt insotite si de soferi atent pregatiri care o sa te transporte in siguranta la destinatie. Germania este o tara frumoasa cu foarte multe posibilitati. Romanii de pretutindeni aleg aceasta tara fie in scop turistic fie pentru a studia sau a merge la munca. Europabus iti ofera un o calatorie civilizata atat tur cat si retur.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT ROMAN - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Roman – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Roman - GermaniaEuropabus realizeaza curse autocar Roman – Germania direct din localitatea ta atat tur cat si retur. Plecarile au loc in fiecare zi din magazinul Kaufland la ora 00:30 . Daca vei alege Europabus vei avea parte de o calatorie placuta si avantajoasa atat din punct de vedere financiar cat si confortabila. Noi ne bazam pe profesionalism si pe satisfactia clientului de aceea iti vom oferi o masa calda pe traseu alaturi de cafea, bauturi calde sau racoritoare.  Ai posibilitatea de ca transporta bagaje atat de mana cat si la cala de pana la 70 kg in mod gratuit. Cursele de autocar Roman- Germania sunt apreciate atat de persoanele care calatoresc in interesc de serviciu cat si de cele care calatoresc in scop turistic. De regula grupurile de persoane aleg sa calatoreasca cu autocarul datorita faptului ca preturile acestuia sunt mai accesibile.  Roman este un municipiu din judetul Neamt, are o populatie de aproximativ 80.000 de locuitori si se bucura de o frumusete remarcabila. Cursele retur cu microbuzul Roman – Germania isi desfasoara activitatea zilnic atat tur cat si retur. Alaturi de noi vei beneficia de cele mai bune servicii atat catre Roman cat si din alte orase si localitati din Romania.

Bilete autocar Roman – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Roman - GermaniaDaca sunteti in cautarea de bilete autocar Roman – Germania atunci trebuie sa stii ca firma noastra de transport persoane international iti pune la dispozitie cele mai competitive tarife de pe piata. Alaturi de noi vei putea circula catre Germania la preturi incepand cu 85 de euro pe bilet. Acest tarif se poate modifica usor tinand cont de greutatea bagajelor, alte optiuni pe care calatorul le poate allege sau destinatie. Compania noastra de transport persoane in strainatate iti ofera curse zilnice atat tur cat si retur cu vehicule bine intretinute atat din punct de vedere tehnic cat si estetic. Trebuie sa profiti de reducerea de pana la 50 % daca vei calatori in grup. Totodata vei mai beneficia de o reducere considerabila daca esti pensionar, student sau daca esti client fidel. Tariful biletului mai poate suferi modificari daca bagajul pe care il transporti are o greutatea mai mare decat cea stardard. Iti poti cumpara bilete de autocar Roman – Germania direct de la urcarea in vehicul, in ziua in care doresti sa pleci dar cu o rezervare in prealabil. Europabus are cele mai avantajoase servicii pe care le poti obtine la ora actuala pe piata. In vederea unui loc de munca, pentru studii sau in concediu alaturi de prieteni sau familie, agentia noastra este un partener de incredere in vederea calatoriilor international din Roman catre Germania cu autocarul sau cu microbuzul.

Transport persoane Germania - Roman zilnic

Plecari cu microbuzul Roman - Germania la destinatie

Contacteaza-ne pentru transport Roman – Germania

Pentru a obtine mai multe informatii legate de oferte speciale pe care ti le-am pregatit ne poti contacta zilnic la numarul de telefon 0749.473.468. Mai poti face rezervari si pe adresa de email info@europabus.ro sau poti obtine mai multe detalii cu privire la cursele de transport persoane Roman – Germania pe care le efectuam.

0749.473.468
0766.102.650