Avantaje plecari Germania - Cluj Napoca

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Cluj Napoca - GermaniaDaca sunteti in cautarea de transport persoane Cluj Napoca – Germania, Europabus are pentru dvs. unele dintre cele mai avantajose oferte si servicii de pe piata locala in raport pret – calitate pentru transportul cu autocarul si microbuzul international. Alaturi de compania noastra, puteti sa circulati catre cele mai importante destinatii si regiuni din Germania la preturi incepand cu 85 euro pentru un bilet de adult. V-am pregatit unele dintre cele mai bine echipate sisteme de transport, marca Pletl, dotate cu aer conditionat, sistem video si audio, wifi gratuit,toaleta ecologica, bucatarie de bord si scaune rabatabile extrem de confortabile pentru un drum care poate dura si 2 zile in functie de vreme si destinatia finala. Plecarile au loc in fiecare zi de la strada Caii Ferate la ora 09.00 cu autocare si microbuze moderne, dotate corespunzator si conduse de soferi profesionisti care isi cunosc foarte bine traseul si care va vor transporta catre destinatia finala in deplina siguranta si confort. Multi clienti aleg sa beneficieze de serviciile noastre de transport persoane Cluj Napoca – Germania deoarece reusim sa imbinam utilul cu placutul la preturi competitive. Alaturi de echipa noastra veti avea siguranta necesara, confortul si garantia ca veti ajunge in timp util la adresa finala. Plecarile Cluj – Germania cu autocarul sau cu microbuzul reprezinta o varianta extrem de apreciata in detrimentul altor mijloace de transport datorita costurilor, confortului dar si al gradului scazut de poluare.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT CLUJ NAPOCA - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Cluj Napoca – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Cluj Napoca - GermaniaPentru Europabus, satisfactia clientului nostru reprezinta principalul interes, de aceea facem tot posibilul sa oferim curse cu autocarul Cluj Napoca – Germania direct la destinatie, in fiecare zi cu plecare de la strada Caii Ferate  la ora 09.00. Alaturi de firma noastra de transport persoane international, veti avea posibilitatea sa calatoriti cu bagaje de pana la 70 de kg, de cala si de mana in mod gratuit. De asemenea, pe traseu veti avea parte din partea soferilor nostri de cafea si o masa calda tot gratuit. Dorim ca Europabus sa fie alegerea dvs. preferata in materie de calatorii cu autocarul in Europa si dorim sa va satisfacem cerintele din acest domeniu si sa atingem cele mai inalte exigente in materie de transport persoane. Cluj Napoca este este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume si este unul dintre cele mai importante orase din tara noastra care este in continua dezvoltare si care ajunge chiar sa depaseaca capital din multe puncte de vedere. Localitatea este al doilea oras din Romania ca densitate avand peste 300.000 de locuitori. Toate aceste persoane se pot bucura de curse zilnice cu autocarul si microbuzul pe ruta Cluj Napoca – Germania in cele mai civilizate si sigure conditii. Cursele retur au loc in fiecare zi direct la adresa. Tot ce trebuie sa faceti este sa necomunicati punctul de plecare din Germania iar noi va vom oferim cea mai avantajoas solutie de transport atat catre Cluj cat si catre alte localitati din tara noastra.

Bilete autocar Cluj Napoca – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Cluj Napoca - GermaniaPunem spre vanzare bilete de autocar Cluj Napoca – Germania la preturi incepand cu 85 euro pentru un adult. Din acest tarif oferim reduceri de pana la 50% pentru copii, grupuri de persoane, student, pensionari, client fideli sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur – retur. Indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti in Germania, firma noastra de transport persoane international detine rute rapide si directe la destinatie. Alaturi de noi puteti calatori alaturi de familie, prieteni sau individual in cele mai sigure si confortabile conditii. Indiferent de capacitate sau motiv avem pentru dvs. cele mai fiabile solutii din punct de vedere financiar. Biletele de microbuz Cluj Napoca – Germania pot fi achizitionate direct la urcare in autocar sau microbuz printr-o rezervare in prealabil in cadrul companiei noastre cu cateva zile inainte. Europabus incearca sa se ridici la cele mai inalte standarde de performanta si de calitate pentru clientii sai si pentru calatoriile international, oferind pasagerilor bilete de autocar Cluj Napoca – Germania la tarife avantajose si servicii civilizate si sigure de calatorie.

Transport persoane Germania - Cluj Napoca zilnic

Plecari cu microbuzul Cluj Napoca - Germania la destinatie

Contactati-ne pentru transport Germania – Cluj Napoca cu autocarul sau cu microbuzul

Daca aveti intrebari sau doriti informatii cu privire la transportul de persoane Cluj Napoca – Germania, ne puteti contacta la telefon 0749.473.468 sau la adresa de mail info@europabus.ro. Nu in ultimul rand, echipa noastra va mai sta la dispozitie cu rezervari de bilete, detalii legate de programul curselor, oferte speciale, reduceri, destinatii si alte beneficii.

0749.473.468
0766.102.650