Avantaje plecari Anglia - Targu Mures

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Targu Mures - AngliaEuropabus va pune la dispozitie cele mai fiabile si avantajose sisteme de transport in strainatate la cele mai inalte standarde. Astfel, alaturi de noi puteti beneficia de transport persoane Targu Mures – Anglia cu autocarul sau microbuzul direct la adresa. Plecarile din Mures, au loc in fiecare zi de la Autogara Voianjor la ora 18.30 catre cele mai importante orase si localitati din Marea Britanie. Cunoastem cat de important este transportul in strainatate, indiferent de scopul calatoriei, de aceea incercam sa oferim fiecarui client ceea ce cauta la un transport international de persoane: un pret avantajos si siguranta. Autocarele si microbuzele pe care vi le punem la dispozitie sunt bine echipate si pot face fata cu brio oricarui traseu, indiferent cat de lung este aceasta. V-am pregatit scaune rabatabile, spatioase si confortabile, aer conditionat, bucatarie de bord, toaleta ecologica si sistem video si audio. Transportul de persoane Targu Mures – Anglia direct la destinatie, are la baza si o echipa bine structurata de soferi profesionisti care isi cunosc cu precizie traseul si care va pot duce catre cele mai importante orase din Regatul Unit in deplina siguranta. Pretul unui bilet incepe de la 100 euro si poate creste tinand cont de optiuni, bagaje sau destinatie.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT TARGU MURES - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Targu Mures - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Targu Mures - AngliaRealizam curse cu autocarul Targu Mures – Anglia direct la adresa clientului in cele mai civilizate conditii, cu plecare de la Autogara Voianjor la ora 18.30. Plecarile retur au loc de asemenea zilnice iar mijloacele noastre de transport acopera o larga portiune din Marea Britanie, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne comunicati codul postal al localitatii de unde doriti sa plecati. Alaturi de Europabus, aveti si posibilitatea de transporta doua genti cu o greutate maxima de 50 de kg in mod gratuit. Aceste bagaje pot fi transportate in sectorul destinat special bagajelor sau pot fi luate cu dvs. in autocar daca se incadreaza in categoria de bagaj de mana. Cursele cu microbuzul Targu Mures – Anglia la adresa pot avea o durata de pana la doua zile in functie de conditiile meteo si de destinatia finala. De asemenea, firma noastra de transport persoane in strainatate v-a pregatit si o masa calda pe traseu, pe care o puteti servi alaturi de soferul nostru intr-o localitie placuta si linistita. Targu Mures este municipiul de resedinta al judetului Mures, situate in zona Transilvaniei a Romaniei si detine o populatie de aproximativ 130.000 de locuitori. Dintre obiectivele turistice ale orasului face parte Centrul, cu piata centrala, numita Piata Trandafirilor, unde se afla nenumarate cladiri construite in stil baroc, neoclasicist si secesionist. Cursele cu autocarul Targu Mures – Anglia direct la destinatie sau retur reprezinta pentru multe persoane una dintre cele mai inspirate alegeri, datorita pretului avantajos dar si datorita confortului si al sigurantei oferite.

Bilete autocar Targu Mures - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Targu Mures - Anglia la destinatieAm pregatit pentru clientii nostri, unele dintre cele mai competitive tarife pentru calatoriile in strainatate cu autocarul sau microbuzul. Acoperim cele mai importante tari din Europa, atat tur cat si retur si reusim sa oferim passagerilor nostri atat preturi accesibile cat si conditii sigure si confortabile de transport. De aceea, alaturi de noi aveti parte de bilete autocar Targu Mures – Anglia incepand cu pretul de 100 euro pentru un adult. Acest tarif poate creste in functie de optiunile pe care le alegeti, bagaje sau destinatie. De asemenea, am pregatit si reduceri de pana la 50% din pretul intreg al biletului, pentru copii, grupuri de persoane, pensionari, student, client fideli sau pentru cei care doresc sa procure bilete dus – intors. Achizitia biletelor de microbuz Targu Mures – Anglia sau de autocar poate fi realizata dinrect la imbarcare dar printr-o rezervare in prealabil incadrul agentiei noastre. Indiferent de motivul pentru care calatoriti catre Marea Britanie din Mures, agentia noastra de transport persoane international constituie partenerul ideal atat din punct de vedere al costurilor de calatorie cat si al serviciilor oferite.

Transport persoane Anglia - Targu Mures zilnic

Plecari cu microbuzul Targu Mures - Anglia la destinatie

Contact Europabus pentru transport Anglia – Targu Mures

Alaturi de echipa noastra puteti realiza calatorii in strainatate la preturi extreme de competitive. Daca doriti detalii legate de transportul de persoane Targu Mures – Anglia sau rezervari de bilete ne puteti contacta telefonic la numarul 0749.473.468. Totodata, pentru alte detalii sau informatii referitor la programul curselor cu autocarul sau cu microbuzul in strainatate, pentru oferte speciale sau destinatii, ne mai puteti scrie si la adresa de mail info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650