Avantaje plecari Germania - Galati

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Galati - GermaniaGermania a fost si ramane o destinatie importanta atat in materie de turism cat si pentru forta de munca de la noi, avand o economie stabila si salarii extrem de avantajoase. Indiferent de motivul pentru care calatoriti in aceasta tara, Europabus va pune la dispozitie transport persoane Galati – Germania la preturi de 85 euro pentru un adult. Tariful poate creste daca greutatea bagajului este peste limita inclusa in pretul biletului sau daca orasul de destinatie se afla la o distanta de peste medie. Plecarile au loc in fiecare zi de la McDonald’s la ora 06.00 catre cele mai importante destinatii din Germania. V-am pregatit autocare si microbuze bine echipate, marca Pletl, moderne, atent verificate periodic atat tehnic cat si estetic pentru a ne asigura ca veti avea parte de o calatorie fara probleme si in conditii civilizate si confortabile. Sistemele noastre de transport vin in asistenta calatorilor cu aer conditionat, sistem video si audio, toaleta ecologica, wifi gratuit, bucatarie de bord, insotitor de bord si cu scaune rabatabile, extrem de confortabile si de spatioase pentru fiecare pasger in parte. Serviciile noastre de transport persoane Galati – Germania au la baza si profesionalismul soferilor nostri care va vor asista in materie de orice problema ati intampina si se vor asigura ca va vor duce la destinatia dorita in deplina siguranta.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT GALATI - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Galati – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Galati - GermaniaEuropabus este unul dintre liderii locali in materie de transportpersoane international si va pune la dispozitie curse cu autocarul Galati – Germania la tarife avantajose cu plecare in fiecare zi din Romania la ora 06.00 de la McDonald’s din localitate. Calatorind cu firma noastra de transport persoane international veti beneficia nu doar de promotii si preturi preferentiale dar si de posibilitatea de a transporta bagaj de cala si de mana de maxim 70 de kg in mod gratuit. Nu in ultimul rand, pe traseu, soferii nostri va vor invita sa gustati o cafea si o masa calda in mod gratuit intr-o locatie placuta si linistita. Perioada unei curse cu microbuzul Galati – Germania la adresa sau cu autocarul poate dura pana la 2-3 zile tinand cont de evenimentele meteorologice sau de destinatia finala a pasagerului. Suntem pregatit din punct de vedere tehnic si al resursele disponibile sa va oferim un transport ferit de pericole in conditii civilizate si sigure. Galatiul este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume si se regaseste in zona Moldovei al Romaniei, avand o populatie de paroximativ 250.000 de locuitori. Localitatea este amplasata pe Dunare, motiv pentru care este unul dintre cele mai mari centre economice din Romania. Indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti in strainatate, compania noastra va pregatit curse cu autocarul Galati – Germania si retur in fiecare zi cu cele mai performante sisteme de transport disponibile.

Bilete autocar Galati – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Galati - GermaniaAlaturi de noi puteti sa calatoriti in Europa la unele dintre cele mai ieftine preturi cu autocare si microbuze moderne si bine echipate. Pretul unui bilet de autocar Galati – Germania incepe de la 85 euro si poate creste usor in functie de destinatia finala sau de greutatea bagajelor transportate. Totusi, firma noastra de transport persoane in strainatate vine in ajutorul dvs. cu reduceri de pana la 50% pentru copii, grupuri de persoane, pensionari, studenti sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur – retur. Indiferent de motivul pentru care alegeti sa calatoriti in strainatate, dorim sa fim pentru dvs. si prietenii  dvs. alegerea potrivita din toate punctele de vedere. Achizitia biletelor de microbuz sau autocar pe ruta Galati – Germania poate fi realizata direct la imbarcare printr-o rezervare in prealabil la agentia noastra. Europabus va pune la dispozitie bilete de autocar sau de microbuz pentru curse direct la destinatie in fiecare zi, avand oferte promotionale dar si servicii profesioniste.

Transport persoane Germania - Galati zilnic

Plecari cu microbuzul Galati - Germania la destinatie

Contactati-ne pentru transport Germania – Galati cu autocarul

Daca sunteti in cautarea de bilete autocar pentru transportul de persoane Galati – Germania, puteti sa faceti o rezervare la numarul de telefon 0749.473.468. De asemenea, pentru alte detalii sau informatii cu privire la durata curselor, programul autocarelor, oferte speciale sau destinatii, ne mai puteti contacta electronic la adresa info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650