Avantaje plecari Germania - Medias

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Medias - GermaniaFirma noastra de transport persoane Medias – Germania, realizeaza curse cu autocarul sau microbuzul zilnic direct la adresa, cu plecare la ora 08.00 de la gara din localitate, cu destinatie catre principalele orase si localitati din Germania. Europabus va pune la dispozitie sisteme moderne de transport international de persoane la preturi extrem de avantajoase, cu preturi incepand cu 85 euro de persoane. Microbuzele si autocarele noastre marca Pletl sunt dotate cu conditii civilizate, comode si sigure de transport. Acestea ofera pasagerilor aer conditionat, wifi gratuit, sistem video si audio, bucatarie si insotitor de bord, toaleta ecologica dar si scaune rabatabile extrem de comode si de spatioase. Transportul de persoane Medias – Germania pune pune la dispozitia celor care doresc beneficieze de serviciile noastre, soferi experimentati si profesionisti care va vor indruma catre destinatia finala cu amabilitate si cu o pregatire superioara in cel mai sigur mod posibil. Germania este o tara extrem de apreciata de romani, din multe puncte de vedere, fiind cea mai puternica economie din Europa dar si o zona turistica extrem de frecventata.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT MEDIAS - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Medias – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Medias - GermaniaAgentia noastra de transport persoane international va ofera o calatorie direct la destinatie prin curse cu autocarul Medias – Germania cu plecare de la gara din Botosani in fiecare zi la ora 08.00. Mijloacele noastre tranziteaza cele mai importante orase si localitati din Germania, avand la dispozitie si o serie de curse locale care pot transporta pasageri si catre alte localii mai putin accesibile altor mijloace de transport in comun. Alaturi de Europabus veti avea posibilitatea sa calatoriti cu un bagaj de maxim 70 de kg, de cala sau de mana in mod gratuit. De asemenea, in pretul biletului veti mai regasi si o masa calda pe traseu, cafea, pe care le puteti servi intr-o locatie intima si linistita impreuna cu soferii nostri. Medias este un municipiu din judetul Sibiu din zona Transilvaniei a Romaniei si are o populatie de aproximativ 50.000 de locuitori. In regiune se regasete un numar important de fabrici, industria fiind punctul forte al acestei localitati, fiind este un centru important de exploatare a gazului metan din tara noastra. Din aceasta localitate, se realizeaza in fiecare zi curse cu microbuzul Medias – Germania la adresa finala a clientului in cele mai bune conditii posibile. Perioada pe care o puteti petrece alaturi de noi poate fi de pana la doua zile, in functie de destinatia finala, stare drumului si de conditiile meteo. Alaturi de autocare si microbuze moderne si atent verificate de catre persoane specializate, atat tehnic cat si estetic, am alocat si soferi profesionisti, bine pregatiti care isi cunosc cu precizie traseul si care va vor transporta catre destinatia finala in siguranta si confort. Cursele retur cu autocarul Germania – Medias au loc in fiecare zi cu plecare din cele mai cunoscute orase din Germania atat catre Medias cat si catre alte destinatii din tara noastra.

Bilete autocar Medias – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Medias - GermaniaDaca sunteti in cautarea de bilete autocar Medias – Germania sau retur, Europabus v-a pregatit cele mai competitive tarife, in raport pret – calitate. Alaturi de compania noastra de transport persoane international, puteti calatori la preturi incepand cu 85 euro pentru un adult, catre cele mai importante si cunoscute locatii din Germania. Tariful biletului poate creste usor daca veti transporta bagaje peste limita de 70 kg si tinand cont de punctul final al calatoriei dvs. De asemenea, firma noastra va pune la dispozitie si o serie de reduceri de pana la 50% din pretul intreg al biletului, oferte dedicate copiilor, grupurilor de persoane, pensionarilor, studentilor, clientilor fideli sau celor care achizitioneaza bilete tur – retur. Indiferent de motivul pentru care calatoriti in strainatate, pretul biletelor Medias – Germania sunt extrem de accesibile in raport cu alte mijloace de transport. Multe persoane aleg Germania in scopuri de vacanta alaturi de familie sau de prieteni cat si pentru ocuparea unui loc de munca sau pentru studii.

Transport persoane Germania - Medias zilnic

Plecari cu microbuzul Medias - Germania la destinatie

Contact Europabus pentru transport Germania – Medias cu autocarul la adresa

Echipa noastra este la dispozitie dvs. prin telefon la numarul 0749.473.468 in vederea rezervarii de bilete pentru transportul de persoane Medias – Germania. Nu in ultimul rand, pentru detalii sau informatii legate de timpul calatoriilor, destinatii, alte servicii de transport, statii sau programul curselor cu autocarul in Europa, ne mai puteti contacta si la adresa de mail info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650