Avantaje plecari Germania - Ploiesti

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Ploiesti - GermaniaOri de cate ori ne dorim sa calatorim catre Germania este bine sa optam pentru curse cu autocarul sau cu microbuzul datorita costurilor avantajoase. O buna parte dintre persoanele care calatoresc catre aceasta tara aleg serviciu de transport persoane Ploiesti – Germania pentru a avea parte de confort. Europabus iti pune la dispozitie conditii moderne de transport si confortabile cu posibilitatea de a calatori pana la doua zile pentru a ajunge la destinatie. Serviciile noastre include posibilitatea de a calatori din Ploiesti direct in Germania. Cursele efectuate de noi au ca destinatie cele mai importante orase din Germania iar pretul unui bilet incepe de la 85 de euro pentru un adult. Alaturi de noi vei avea parte de cea mai avantajoasa calatorie dar si de cea mai sigura. Conditiile de transport persoane Ploiesti – Germania sunt de cea mai buna calitate, doar la noi vei avea parte de sistem audio si video, aer conditionat, toaleta ecologica, bucatarie, scaune rabatabile si confortabile dar si insotitor de bord. Plecarile Ploiesti – Germania au loc de la Autogara Sud la ora 04:00 catre cele mai frumoase interesante orase din Germania. In plus doar la noi vei avea parte de vehicule bine intretinute si atent verificate dar si de soferi profesionisti care vor pune pe primul loc siguranta ta.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT PLOIESTI - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Ploiesti – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Ploiesti - GermaniaCursele de autocar Ploiesti – Germania au loc zilnic atat tur cat si retur de cea mai buna calitate. Plecarea din Ploiesti se realizeaza din Autogara Sud la ora 04:00 iar in functie de trafic si de conditiile meteorologice calatoria poate dura si doua zile. Doar la Europabus vei beneficia de servicii profesionale de a calatori in strainatate asa cum iti doresti. Ai posibilitatea de a transporta un bagaj de pana la 70 de kg dispus in doua genti, una la cala si una de mana. Totodata alaturi de noi vei avea parte de o masa calda pe traseu, cafea, bautura racoritoare dar si alte beneficii. Noi punem accent pe profesionalism si ne dorim ca toti clienti nostri sa ajunga la destinatie in conditii confortabile si civilizate. Cursele cu autocarul Ploiesti – Germania se desfasara cu vehicule aflate in cele mai bune conditii tehnice si vizuale iar soferii sunt mereu capabili si profesionisti. Ploiesti este cea mai importanta zona de turism alpin din Romania. Este un oras frumos si are cele mai mari patru rafinarii din tara. Orasul are o populatie in numar de 117.000 de locuitori. Alaturi de Europabus vei beneficia de curse autocar Ploiesti – Germania la preturi extreme de avantajoase si desfasurate in conditii moderne si sigure. Mai mult de atat, cursele se realizeaza in toate orasele importante din Germania .  Doar cu noi poti ajunge cu autocarul direct la adresa.

Bilete autocar Ploiesti – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Ploiesti - GermaniaCompania noastra iti pune la dispozitie cele mai avantajoase oferte pentru tine sau pentru grupul tau. In raport cu calitatea oferita preturile pentru bilete autocar Ploiesti – Germania sunt extreme de competitive. Acestea incep cu 85 de euro pentru un adult si pot creste in functie de distanta, de optiunile alese si de greutatea bagajelor transportate.  Compania noastra ti-a pregatit reduceri constantiale de pana la  50% din pretul intreg al biletului destinate pentru clientii fideli, pensionari, studenti, copii sau grupuri de persoane. Alaturi de noi vei beneficia de o calatorie confortabila si civilizata atat tur cat si retur. Oricare ar fi motivul calatoriei tale, in scop de serviciu, vacanta sau la studii cu noi vei ajunge in deplina siguranta. Profita acum si iti poti achizitiona bilete de autocar Ploiesti – Germania direct la imbarcare in ziua plecarii cu o rezervare din timp la agentie. Indiferent daca alegeti sa calatori catre Germania din Ploiesti in scopul serviciului sau in vacanta alaturi de families au prieteni, Europabus este pentru dvs. un partener de incredere in vederea calatoriilor cu autocarul in strainatate.

Transport persoane Germania - Ploiesti zilnic

Plecari cu microbuzul Ploiesti - Germania la destinatie

Contacteaza-ne pentru transport Germania - Ploiesti

Nu ezita sa ne contactezi oricand pentru a solicita mai multe informatii cu privire la transport persoane Ploiesti – Germania. Ne poti suna oricand la numarul de telefon  0749.473.468 daca ai intrebari legate de ofertele noastre speciale, punctele de plecare, destinatii sau confortul oferit de mijloacele noastre de transport sau sa ne scrii pe adresa de email info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650