Avantaje plecari Germania - Targu Secuiesc

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Targu Secuiesc - GermaniaIti doresti sa calatoresti in Germania in cele mai sigure conditii? Europabus realizeaza curse de transport persoane Tragu Secuiesc – Germania zilnic. Plecarea se va face de la Peco Mol la ora 04:45 cu destinatie spre cele mai frumoase si mai deosebite localitati din Germania. Alaturi de noi vei avea parte de cea mai sigura calatorie dar si cea mai rapida. Avem in dotare doar autocare si microbuze moderne marca Pletl si dotate cu aer conditionat, sistem audio si video, bucatarie de bord, toaleta ecologica, scaune confortabile, rabatabile si spatioase dar si insotitor.  Serviciile noastre de transport persoane Targu Secuiesc – Germania iti ofera o calatorie sigura la cele mai mici costuri si intr-o perioada scurta de timp de aproximativ doua zile in functie de destinatia aleasa.  Pentru ca avem intotdeauna grija sa oferim cea mai buna calitate clientilor nostri verificam in mod frecvent atat estetic cat si functional toate autocarele si microbuzele. Germania este o tara tot mai des aleasa de romani pentru a merge la munca, la studii sau de ce nu in vacanta. Doar cu noi vei avea parte de plecari Targu Secuiesc – Germania zilnic tur – retur la adresa. Pretul unui bilet de calatorie pentru un adult incepe de la 85 euro si poate creste tinand cont de greutatea bagajelor, optiuni sau destinatie.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT TARGU SECUIESC - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Targu Secuiesc – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Targu Secuiesc - GermaniaEuropabus efectueaza curse autocar Targu Secuiesc – Germania direct de la adresa in fiecare zi. Te vei putea bucura de aceasta cursa atat tur cat si retur. Plecarea are loc din Peco MOL la ora 04:45 si are ca destinatie cele mai frumoase si mai importante orase din Germania.  Autocarul este un mijloc de transport avantajos atat din punct de vedere financiar cat si in ceea ce priveste confortul. Compania noastra pune accentul pe profesionalism si pe multumirea deplina a clientului. Deasemenea vei avea parte de o masa calda din partea noastra pe durata calatoriei , cafea, bauturi calde sau racoritoare. Ai posibilitatea de a transporta bagaje de pana la 70 kg in mod gratuit. Aceasta calatorie este extrem de apreciata atat de persoanele care calatoresc in vacanta dar si de  cele aflate in scop de serviciu. Este cel mai avantajos mod de a calatori in detrimetrul avionului. Targu Secuiesc este o localitate care se afla in nord-estul judetului Covasna. Centrul orasului este principala atractie care impresioneaza prin eleganta constructiilor si prin armonia proportiilor. Alaturi de noi vei avea parte de cele mai bune curse autocar Targu Secuiesc – Germania direct la destinatie in fiecare zi.  Cursele retur se realizeaza de asemenea zilnic atat catre judetul Covasna cat si catre alte localitati din tara noastra. O cursa cu autocarul poate dura pana la 2-3 zile tinand cont de conditiile meteorologice, starea traficului sau destinatie.

Bilete autocar Targu Secuiesc – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Targu Secuiesc - GermaniaDaca vrei sa iti achizitionezi bilete autocar Targu Secuiesc – Germania alege Europabus si vei avea parte de cele mai bune preturi. Doar cu noi vei putea calatori catre Germania la tarife incepand cu 85 de euro pentru un bilet de adult. Vei avea parte de curse tur dar si retur cu vehicule moderne si bine intretinute atat din punct de vedere estetic cat si functional.Vei beneficia de un discount considerabil de pana la 50 % pentru grupuri de persoane dar si pentru copii. Pensionarii, studentii, copii dar si clienti fideli  vor beneficia de o reducere considerabila din pretul biletului de autocar Targu Secuiesc – Germania. Tariful biletului se va modifica in functie de optiunile pe care le alegi , de greutatea bagajului sau de destinatia finala. Biletele de autocar Targu Secuiesc – Germania pot fi achizitionate direct la urcare in autocar cu o rezervare in prealabil direct de la agentie. Europabus are pentru tine cele mai avantajoase tarife si iti asigura o cursa placuta si linistita spre destinatia dorita. Biletele le poti achizitiona in ziua plecarii direct din autocar dar cu o rezervare la agentie noastra de transport persoane in strainatate.

Transport persoane Germania - Targu Secuiesc zilnic

Plecari cu microbuzul Targu Secuiesc - Germania la destinatie

Contacteaza-ne pentru transport Germania – Targu Secuiesc

In cazul in care doresti sa ai parte de mai multe informatii, ne poti contacta oricand la numarul de telefon  0749.473.468 sau la adresa de email info@europabus.ro.  Alaturi de noi vei avea parte de cea mai frumoasa si mai sigura experienta. Iti oferim un transport de persoane Targu Secuiesc – Germania de cea mai buna calitate.

0749.473.468
0766.102.650