Avantaje plecari Germania - Fagaras

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Fagaras - GermaniaGermania este una dintre destinatiile preferate ale multor europeni precum si a romanilor atat din punct de vedere al vacantelor cat si al locurilor de munca, avand un climat favorabil dezvoltarii de afaceri si cu o economie puternica. Firma noastra de transport persoane Fagaras – Germania, ofera servicii de ultima generatie pentru un transport civilizat si sigur catre Europa. Pretul unui bilet incepe de la 85 euro si poate creste usor in functie de bagajele transportate sau in functie de destinatia finala a calatorului. Plecarile din Fagaras, au loc zilnic de la OMV la ora 07.30 cu destinatie catre cele mai importante zone din aceasta tara. Calatoriile retur, din Germania catre Romania au loc de asemenea zilnic catre principalele orase din tara noastra. Serviciile noastre de transport persoane Fagaras – Germania au la baza nu doar preturi corecte si avantajose pentru calator dar si o serie de avantaje priviind modul in care calatoria se desfasora. V-am pregatit autocare si microbuze de ultima generatie marca Pletl, dotate cu aer conditionat, spatioase, cu toaleta ecologica, wifi gratuit, bucatarie de bord, scaune rabatabile, insotitor de bord si cu sistem video si audio pentru a simti trecerea timpului mai usor. De asemenea soferii nostri au experienta necesara pentru a duce plecarile Fagaras – Germania cu autocarul la bun sfarsit intr-un mod sigur si cat mai rapid posibil.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT FAGARAS - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Fagaras – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Fagaras - GermaniaCunoastem cat de important este transportul, in special atunci cand calatoriti in Europa pe distante lungi, de aceea v-am pregatit doar cele mai bune autocare si microbuze marca Pletl echipate corespunzator si verificate periodic atat tehnic cat si vizual. Cursele cu autocarul Fagaras – Germania au ca punct de plecare benzinaria OMV la ora 07.30 cu destinatia Germania. De aici veti fi redirectionati catre adresa dvs. finala in cel mai scurt timp posibil. Alaturi de firma noastra de transport persoane international, aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana cu o greutate maxima de pana la 70 de kg. De asemenea, ca semn de recunostiinta pentru alegerea facuta v-am pregatit pe traseu cafea si o masa calda intr-o locatie placuta si linistita. Perioada cursele cu autocarul si microbuzul catre Germania din Fagaras pot dura si pana la 2-3 zile tinand cont de conditiile meteo, starea traficului dar si de destinatia finala. Fagaras este un municipiu din judetul Brasov, situat in zona Transilvaniei al Romaniei si detine o populatie de aproximativ 30.000 de locuitori. In localitatea sau in jurul acesteia se pot gasi numeroase obiective turistice extrem de importante precum cetati, statui, monumente, complexe turistice si diferite evenimente sau festivaluri. Cursele cu autocarul Germania – Fagaras au loc de asemenea in fiecare zi atat cu destinatie catre judetul Brasov cat si catre alte regiuni din tara noastra.

Bilete autocar Fagaras – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Fagaras - GermaniaSunt convinsi ca detinem unele dintre cele mai avantajose oferte de pret pentru transportul de persoane international cu tarife pentru biletele de autocar Fagaras – Germania de la 85 euro pentru un adult. Aceste preturi se pot modifica daca bagajul transportat este peste limita de 40 de kg sau daca destinatia finala se regaseste peste limita de km inclusa in pretul de 85 euro pentru un adult. De asemenea, copii, grupurile de persoane, pensionarii, studentii, clienti fideli sau cei care achizitioneaza bilete tur retur pot beneficia de o reducere de pana la 50% din pretul intreg al biletului. Indiferent de motivul pentru care sunteti in cautarea de bilete autocar Germania – Fagaras, echipa noastra va sta la dispozitie cu toate informatiile si va pune la dispozitie cele mai avantajose solutii de transport in raport pret – calitate. Bilete pot fi achizitionate intr-un mod practic direct la imbarcare in ziua in care doriti sa plecati printr-o rezervare inainte cu cateva zile in cadrul agentiei noastre de transport persoane international.

Transport persoane Germania - Fagaras zilnic

Plecari cu microbuzul Fagaras - Germania la destinatie

Contactati-ne pentru transport Germania – Fagaras

Pentru detalii sau rezervari de bilete autocar pentru transport persoane Fagaras – Germania, ne puteti contacta telefonic la numarul 0749.473.468. De asemenea, ne mai puteti scrie si electronic de adresa de mail info@europabus.ro pentru alte detalii sau intrebari despre statii, programul autocarelor, oferte speciale sau destinatii.

0749.473.468
0766.102.650