Avantaje plecari Anglia - Hateg

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Hateg - AngliaAi nevoie de un serviciu de transport persoane Hateg – Anglia? Atunci colaboreaza cu Europabus pentru a avea parte de plecari zilnice din localitatea ta. Plecarea din Hateg se realizeaza intotdeauna din Lidl la ora 14:30 si are ca destinatie cele mai frumoase si mai importante orase din Anglia. Alaturi de Europabus vei avea parte de autocare si microbuze moderne si sigure dotate cu : aer conditionat, sistem video si audio, toaleta ecologica, scaune rabatabile si confortabile , insotitor de bord si bucatarie. Daca ne vei alege pe noi pentru transport persoane Hateg – Anglia nu vei regreta. Doar cu noi ai posibilitatea de a calatori la preturi avantajoase incepand cu 100 de euro pentru un adult si intr-o perioada scurta de timp de aproximativ cateva zile. Deoarece ne dorim ca tu sa beneficiezi de cea mai buna calatorie ne verificam autocarele si microbuzele in mod constant atat vizual cat si tehnic. In plus iti punem la dispozitie cei mai profesionisti soferi pentru a calatorii catre Anglia in deplina siguranta. Anglia este extrem de apreciata atat de persoanele care merg in interes de munca cat si de cele care merg pentru studii. Compania noastra de transport persoane Hateg – Anglia te transporta atat tur cat si retur in deplina siguranta.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT HATEG - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Hateg - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Hateg - AngliaNoi efectuam curse autocar Hateg – Anglia direct de la adresa in fiecare zi atat tur cat si retur. Plecarea din Hateg are loc intotdeauna din Lidl la ora 14:30 cu destinatie catre cele mai importante si mai frumoase orase din Anglia. Deoarece ne dorim sa fi tratat cat mai bine posibil iti vom oferi o masa calda pe traseu dar si bauturi calde, racoritoare sau cafea. Totodata alaturi de noi vei avea posibilitatea de a transporta bagaj de  de kg in mod gratuit. Persoanele care calatoresc catre Anglia ales cursele cu autocarul in detrimentul altor modalitati de transport datorita costurilor scazute. Fie ca mergi in Anglia in interes de serviciu sau pentru studii trebuie sa calatoresti cu autocarul. Hateg este  un oras din Hunedoara si are o populatie de 9.685 locuitori. Acest oras se bucura de foarte multe obiective turistice si este unul dintre cele mai cunoscute orase din Romania. Benficiaza de curse autocar Hateg – Anglia de cele mai inalte standarde. In plus trebuie sa stii ca si cursele retur se ridica la acelasi standarde.

Bilete autocar Hateg - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Hateg - AngliaDaca iti doresti sa beneficiezi de bilete autocar Hateg – Anglia trebuie sa stii ca Europabus iti pune la dispozitie cele mai competitive preturi de pe piata. Alaturi de noi vei putea calatori cu preturi incepand de la 100 de euro pe bilet. Poti avea parte de curse zilnice atat tur cat si retur cu vehicule moderne si bine intretinute atat din punct de vedere tehnic cat si estetic. Nu trebuie sa uiti ca vei beneficia de un discount de 50% pentru grupurile de persoane. Vei beneficia de acelasi discount daca esti student, pensionar, copil sau daca esti client fidel. Tariful biletului se poate modifica daca vei transporta un bagaj mai greu dar si de optiunile alese. Vei putea achizitiona bilete autocar Hateg – Anglia direct la urcarea in autocar dar cu o rezervare in prealabil la agentia. Indiferent de motivul calatoriei tale , in scop turistic sau pentru locul de munca Europabus are pentru tine cele mai avantajoase tarife.

Transport persoane Anglia - Hateg zilnic

Plecari cu microbuzul Hateg - Anglia la destinatie

Contactati Europabus pentru transport Anglia - Hateg

Europabus iti pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie cu privire la serviciu de transport persoane Hateg – Anglia.  Ne poti suna oricand la numarul de telefon 0749.473.468 pentru rezervari de bilete sau ne poti scrie la adresa de email info@europabus.ro daca doresti sa primesti mai multe informatii.

0749.473.468
0766.102.650