Avantaje plecari Anglia - Tecuci

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Tecuci - AngliaPunem accent pe respect, responsabilitate si orientare catre satisfactia clientului, de aceea incercam cu fiecare cursa sa oferim cea mai buna experienta la preturi avantajoase. Alaturi de noi, puteti sa beneficiati de transport persoane Tecuci – Anglia incepand cu pretul de 100 euro pentru un adult, cu plecare de la Hotel Turist din localitate la ora 07.00. Cursele cu autocarul sau cu microbuzul pe care le efectuam ajung intr-un timp relativ scurt catre cele mai importante zone si orase din Marea Britanie, direct la destinatia clientului. In functie de conditiile meteo si de km pana la destinatia clientului, cursele pot dura si pana la doua zile. Echipamentele noastre de transport sunt dotate corespunzator, cu aer conditionat, insotitor de bord, scaune rabatabile, sistem video si audio cat si cu toaleta ecologica. Nu in ultimul rand, pentru transportul de persoane Tecuci – Anglia, am ales pentru dvs. soferi experimentati, politicosi care va vor ajuta cu bagajele transportate si care va vor duce la destinatia finala in cele mai sigure conditii posibile. De asemenea, efectuam o verificare periodica asupra mijlaocelor de transport pe care vi le punem la dispozitie atat din punct de vedere tehnic cat si estetic, pentru a ne asigura ca veti avea parte de o calatorie lipsita de problem si cu un grad ridicat de confort.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT TECUCI - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Tecuci - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Tecuci - AngliaMarea Britanie reprezinta pentru multi romani o destinatie avantajoasa, atat datorita numeroaselor locuri de munca dar si pentru concedii si petrecerea timpului liber alaturi de familie sau prieteni. Cursele cu autocarul Tecuci – Anglia direct la destinatie au scopul de a transporta pasagerii in conditii decente in cel mai scurt timp posibil. Plecarile au loc zilnic de la Hotel Turist din localitate la ora 07.00, catre cele mai importante si populare regiuni din Regatul Unit. Alaturi de firma noastra de transport persoane international, aveti posibilitatea sa transportati bagaje de pana la 50 de kg, dispuse in doua genti, de cala sau de mana incluse in pretul biletului. De asemenea, doar alaturi de noi, veti avea parte si de o masa calda pe traseu, cafea, intr-o locatie linistita si placuta. Soferii nostri se vor asigura ca aveti parte de o experienta placuta si confortabila, vor fi alaturi de dvs. pe tot parcursul cursei cu informatii si cu cele mai profesioniste servicii. Tecuci este un municipiu din judetul Galati, situate in zona Moldovei a Romaniei si detine o populatie de aproximativ 34.000 de locuitori, fiind al doilea oras din judet ca numarul de locuitori. Orasul este renumit mai ales pentru fabricile sale de conserve din legume, fructe si carne. In ultimul timp, municipiul a cunoscut o crestere economica deosebita, care se datoreaza in mare parte investitiilor straine directe, atat in domeniul industriei, cat si in servicii. Cursele cu microbuzul Tecuci – Anglia la adresa sau cu autocarul pot avea o durata de pana la 2 zile, tinand cont de conditiile meteorologice si de destinatia finala a clientului. Avem in vedere sa pregatim pentru dvs. cele mai moderne si bine echipate vehicule, ce sunt verificate periodic atat tehnic cat si estetic.

Bilete autocar Tecuci - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Tecuci - Anglia la destinatiePreturile biletelor de autocar pe ruta Tecuci – Anglia incep de la 100 euro pentru un adult si pot creste in functie de greutatea bagajelor, destinatie sau de alteoptiuni pentru care puteti opta. Ofertele noastre nu se rezuma doar la stabilirea unui pret avantajos pentru adulti dar avem stabilit si un program de loialitate si reduceri pentru anumite categorii de persoane. Copii, cei care achizitioneaza bilete tur – retur, pensionarii, clientii fideli, studentii sau grupurile de persoane beneficiaza de o reducere de pana la 50% din pretul intreg al biletului. Biletele de autocar si de microbuz Tecuci – Anglia pot fi achizitionate la imbarcarea in vehicul in ziua in care doriti sa plecati dar printr-o rezervare prealabila in cadrul firmei noastre de transport persoane in strainatate. Perioada unei calatorii poate dura cateva zile in cazul deplasarilor lungi sau daca conditiile meteo nu sunt prielnice. Europabus este unul dintre lideri locali in materie de curse cu autocarul si microbuzul international, avand pregatite pentru dvs. bilete la costuri competitive catre principalele orase din Europa.

Transport persoane Anglia - Tecuci zilnic

Plecari cu microbuzul Tecuci - Anglia la destinatie

Contactati-ne pentru transport Anglia – Tecuci cu autocarul sau cu microbuzul

Incercam sa ne ridicam la cele mai inalte standard de professionalism sis a oferim clientilor nostril sisteme avantajoase de transport in strainatate. De aceea, daca doriti sa realizati rezervari de bilete pentru transportul de persoane Tecuci – Anglia la destinatie, ne puteti contacta non stop la adresa de mail info@europabus.ro. Nu in ultimul rand, compania noastra va sta la dispozitie cu detalii suplimentare si cu informatii legate de calatoriile in Europa si la numarul de telefon 0749.473.468.

0749.473.468
0766.102.650