Avantaje plecari Germania - Iernut

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Iernut - GermaniaAnual, sute de persoane calatoresc in Europa in vacanta sau pentru locul de munca din acesta regiune din centru din localitate la ora 16.30 iar o buna parte dintre acestia se bucura de calatoria cu autocarul sau microbuzul. Europabus este unul dintre liderii locali priviind transportul de persoane Iernut – Germania si efectueaza curse zilnice direct la destinatia clientului la preturi extreme de avantajoase. Alaturi de compania noastra de transport persoane Iernut – Germania puteti calatori in siguranta deplina si confortabil catre cele mai importante orase si destinatii din Germania. Pretul biletului incepe de la 85 de euro pentru un adult si poate creste tinand cont de greutatea bagajelor, destinatia finala sau de alte optiuni. Transportul de persoane Iernut – Germania este realizat cu autocare de ultima generatie, marca Pletl dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica, sistem video si audio wifi gratuit, bucatarie de bord si scaune rabatabile confortabile si spatioase pentru fiecare calator in parte. De asemenea, microbuzele si autocarele noastre sunt verificate periodic atat tehnic cat si vizual pentru a ne asigura ca fiecare calatorie se va desfasura in cele mai bune conditii posibile. Unul dintre avantajele importante pe care le dobanditi cand alegeti Europabus ca partener de calatorie international este posibilitatea de a calatori direct la adresa in cele mai bune conditii si la tarife extreme de competitive.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT IERNUT - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Iernut – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Iernut - GermaniaGermania, este una dintre cele mai puternice tari din Europa dar si una dintre cele mai importante puteri economice din lume, fiind foarte frecventata atat din punct de vedere turistic dar si datorita beneficiilor financiare pe care le ofera persoanelor care muncesc aici. Compania noastra organizeaza curse cu autocarul Iernut – Germania direct la destinatie, in fiecare zi atat tur cat si retur cu plecare din centrul localitatii la ora 16.30. Calatorind cu firma noastra de transport persoane international, aveti avantajul de a transporta bagaje de maxim 70 de kg in mod gratuit, bagaje de cala sau de mana. Durata curselor cu autocarul sau cu microbuzul poate dura pana la 2-3 zile in functie de destinatia finala sau de starea vremii. De asemenea, alaturi de voi veti beneficia gratuit si de o masa calda pe traseu si cafea, intr-o locatie linistita si placuta, alaturi de soferii nostri. Cursele cu microbuzul Iernut – Germania la adresa clientului sunt insotite de o serie de avantaje, evidentiate atat in pretul calatoriei cat si in confortul pe care aceasta vi-l pune la dispozitie. Iernut este un oras din judetul Mures, din zona Transilvaniei a Romaniei si detine o populatie de aproximativ 10.000 de locuitori. Economia localitatii se bazeaza pe agricultura, pe centrala termo-electrica din regiune, dar si pe lacurile piscicole, servicii sau transport. Cursele cu autocarul Iernut – Germania se desfasoara zilnic, direct la adresa clientului atat tur cat si retur. Pe langa mijloace modern de calatorie, marca Pletl, cu dotari modern, v-am pregatit si soferi bine pregatiti care va vor transporta din Iernut catre Germania in deplina siguranta si care va vor ajuta cu amabilitate pe tot parcursul calatoriei cu tot ce aveti nevoie.

Bilete autocar Iernut – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Iernut - GermaniaAlaturi de firma noastra de transport persoane international veti avea parte pentru calatoria dvs. de cele mai accesibile preturi din domeniu, incepand de la 85 euro pentru un adult. Biletele de autocar Iernut – Germania pot fi achizitionate atat pentru dus cat si intors, beneficiind de o reducere in aceasta situatie. De asemenea, copii, pensionarii, studentii sau grupurile de persoane au parte de o reducere de pana la 50% din pretul biletului intreg atunci cand aleg ca partener de calatorie Europabus. Perioada unei calatorii cu autocarul sau cu microbuzul catre Germania din Iernut poate dura pana la 2-3 zile in functie de vreme si destinatia finala. Biletele de microbuz Iernut – Germania pot fi achizitionate direct la urcarea in vehicul dar cu o rezervare in efectuata din timp in cadrul companiei noastre. Indiferent de tipul calatoriei dvs., in interes de serviciu sau in vacanta alaturi de familie au prieteni, Europabus va pune la dispozitie cele mai avatajoase solutii pentru un transport rapid, sigur si confortabil.

Transport persoane Germania - Iernut zilnic

Plecari cu microbuzul Iernut - Germania la destinatie

Contactati-ne pentru transport Germania – Iernut in strainatate

Pentru rezervare de bilete sau alte detalii legate de transportul de persoane Iernut – Germania, ne puteti contacta oricand la adresa de mail info@europabus.ro. Nu in ultimul rand, echipa noastra va mai sta la dispozitie si telefonic la numarul 0749.473.468 pentru alte informatii cu privire la cursele cu autocarul sau microbuzul in Europa pe care le desfasuram, punctele de plecare, destinatii, oferte special de pret sau achizitie de bilete.

0749.473.468
0766.102.650