Avantaje plecari Germania - Dej

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

Transport persoane Dej - GermaniaAgentia noastra va ofera la cele mai inalte standarde de profesionalism servicii de transport persoane Dej – Germania direct la destinatia clientului. Europabus va pune la dispozitie autocare si microbuze de ultima generatie, atent verificate pentru a va oferi o experienta de incredere la costuri avantajose. Pretul unui bilet pe aceasta ruta incepe de la 85 euro si poate creste in functie de optiunile pe care le alegeti, de greutatea bagajelor sau de destinatia finala. Plecarile Dej – Germania cu autocarul au loc in fiecare zi de la gara din localitate la ora 07.30 cu destinatie catre principalele localitati si orase din Germania. Puteti calatori in deplina siguranta si confort cu aer conditionat, wi-fi gratuit, bucatarie de bord, sistem video si audio, insotitor de bord, toaleta ecologica dar si cu scaune rabatabile extrem de spatioase pentru fiecare pasager. De asemenea, transportul de persoane Dej – Germania dispune pe langa sisteme de transport moderne si de soferi profesionisti care isi cunosc bine traseul si care va pot duce la destinatia dorita intr-un timp relativ scurt si in deplina siguranta. Germania este una dintre cele mai puternice economii din Europa, oferind romanilor numeroase locuri de munca bine platite dar si destinatii deosebite atunci cand dorim sa calatorim in aceasta tara in vacanta alauturi de familie sau prieteni.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT DEJ - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Dej – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Dej - GermaniaEuropabus v-a pregatit unele dintre cele mai avantajose oferte pentru cursele cu autocarul Dej – Germania direct la destinatie in fiecare zi cu plecare din gara din localitate la ora 07.30 cu destinatie catre principalele orase din Germania. Aceata tara este o destinatie prefera de romani atat pentru ocuparea unui loc de munca dar si pentru a petrece timpul liber alaturi de familie sau prieteni. Alegand firma noastra de transport persoane international ca partener de calatorie veti beneficia de posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana, dispuse in doua genti cu o valoare totala de maxim 70 de kg in mod gratuit. De asemenea, tot in pretul biletului mai aveti inclus cafea si o masa calda pe traseu, oferita din partea noastra in semn de recunostiinta pentru alegerea facuta. Nu in ultimul rand, cursele cu microbuzul Dej – Germania la adresa se desfasoara cu plecare atat din Romania cat si din Germania direct la destinatia finala a clientului. Dejul este un municipiu din judetul Cluj, din zona Transilvaniei al Romaniei si dispune de o populatie de aproximativ 30.000 de locuitori. Localitatea detine un numar impresionant de obiective turistice, unde putem enumera biserici, monumente, muzee, case memoriale, bai termale sau castele. Cursele cu autocarul si microbuzul Dej – Germania pe care compania noastra le ofera acopera o gama variata de servicii de transport persoane si reprezinta o alegere inspirata indiferent de motivul calatoriei. Cursele retur se ridica la acelasi standard de calitate si confort si isi au destinatia atat catre Dej cat si catre alte localitati importante din Romania.

Bilete autocar Dej – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Dej - GermaniaAlaturi de Europabus beneficiati de cele mai corecte si mai avantajose tarife pentru biletele de autocar Dej – Germania incepand cu pretul de 85 euro. Acest tarif poate creste in functie de greutatea bagajelor transportate, destinatie sau de alte optiune p care le puteti alege precum asigurarea de calatorie. Achitionarea biletelor se poate realiza direct la imbarcarea in vehicul dar prin rezervare in prealabil la agentia noastra de transport persoane international. Alaturi de noi, beneficiati de reduceri considerabile din pretul biletului intreg cu o reducere de pana la 50%, destinata copiilor, pensionarilor, clientilor fideli, studnetilor, grupurilor de persoane sau celor care achizitioneaza bilete tur retur. Indiferent daca alegeti sa calatoriti in vederea ocuparii unui loc de munca, pentru studii sau in concediu alaturi de familie, firma noastra de transport persoane in strainatate va ofera bilete de autocar Dej – Germania la cele mai avantajose tarife din piata locala.

Transport persoane Germania - Dej zilnic

Plecari cu microbuzul Dej - Germania la destinatie

Contact Europabus pentru transport Germania – Dej

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare priviind transportul de persoane Dej – Germania sau doriti sa rezervati un bilet de calatorie cu autocarul la destinatie, ne puteti contacta la telefon 0749.473.468. De asemenea, pentru alte detalii sau intrebari priviind programul curselor noastre, oferte speciale sau destinatii, ne mai puteti scrie si la adresa de mail info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650