Avantaje plecari Germania - Drobeta Turnu Severin

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Drobeta Turnu Severin - GermaniaAlaturi de Europabus puteti sa beneficiati de transport in Europa individual sau alaturi de familie si prieteni in conditii civilizate si moderne la preturi extrem de avantajose. Efectuam transport de persoane Drobeta Turnu Severin – Germania direct la destinatia clientului, in fiecare zi cu autocare si microbuze de ultima generatie marca Pletl. Serviciile noastre de transport persoane includ dotari precum aer conditionat, wifi gratuit, bucatarie de bord, toaleta ecologica, insotitior de bord, sistem video si audio, cat si scaune rabatabile, spatioase si confortabile. Punem accent pe corectitudine si respect in relatia cu clientii nostri, de aceea pentru transportul de persoane Drobeta Turnu Severin – Germania oferim preturi corect in raport pret calitate incepand cu 85 euro pentru un adult. Soferii nostri au experienta necesara pentru a duce la bun sfarsit curse internationale, sunt amabili si isi cunosc bine traseul. Plecarile din Drobeta catre Germania cu autocarul au loc in fiecare zi de la Hotel Traian, la ora 07.30 cu destinatie catre cele mai importante orase si localitati din Germania. De asemenea pentru cursele retur din Germania catre Romania, comunicati-ne codul postal iar noi va vom pune la dispozitie cea mai fiabila cursa catre Romania. Germania este una dintre cele mai frecventate tari din Europa de catre romani, atat din punct de vedere al concediilor cat si al couparii unui loc de munca sau pentru studii. De aceea, plecarile Drobeta Turnu Severin – Germania cu autocarul oferite de compania noastra sunt extrem de avantajoase atat din punct de vedere al calitatii cat si al costurilor.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT DROBETA - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Drobeta Turnu Severin – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Drobeta Turnu Severin - GermaniaBeneficiati de o serie de avantaje daca alegeti cursele cu autocarul Drobeta Turnu Severin – Germania oferite de Europabus. Printre aceste beneficii semnalizam posibilitatea de a transporta bagaj de cala si de mana de pana la doua genti cu o greutate maxima de 70 de kg. De asemenea, tot in pretul biletului veti avea parte si de o tratatie pe traseu intr-un local linistit ce contine cafea si o masa calda. Plecarile cu autocarul si microbuzul din Drobeta catre Germania au loc in fiecare zi de la Hotel Traian, la ora 07.30 iar mijloacele noastre de transport marca Pletl ajung in cele mai importante regiuni din Germania. Timpul curselor pe care vi le oferim poate ajunge si pana la doua zile tinand cont de conditiile meteo dar si de destinatia dvs. finala. Drobeta Turnu Severin este municipiul de resedinta al judetului Mehedinti, situat in zola Olteniei din Romania si are o populatie de aproximativ 100.000 de locuitori. Localitatea este cunoascuta printre alte si datorita vestigiile castrului roman Drobeta, Podul lui Traian si Turnul lui Sever, obiective tursitice care se pot vedea si astazi. Curse cu microbuzul Drobeta Turnu Severin – Germania au loc zilnic direct la adresa si sunt acompaniate de soferi bine pregatiti care isi cunosc cu precizie traseul si care va pot transporta catre destinatia finala in deplina siguranta si confort. Cursele retur din Germania catre Drobeta se desfasoara in fiecare zi la acelasi nivel propt de civilizatie si confort. Autocarele si microbuzele agentiei noastre ajung atat in judetul Mehedinti cat si in alte regiuni si orase din tara noastra.

Bilete autocar Drobeta Turnu Severin – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Drobeta - GermaniaDaca doriti sa calatoriti in Germania, firma noastra de transport persoane va ofera bilete de autocar Drobeta Turnu Severin – Germania incepand cu pretul de 85 euro pentru un adult. Aceste tarife pot avea modificari in situatia in care bagajul transportat este de peste greutatea admisa si daca destinatia dvs. finala se afla la o distanta mai mare decat cea standard. Totusi, pentru a veni in ajutorul pasagerilor nostri din punct de vedere financiar, am initiat oferte si promotii cu o reducere de pana la 50% din pretul unui bilet intreg. Aceste reduceri sunt destinate copiilor, studentilor, pensionarilor, clientilor fideli, grupurilor de persoane sau celor care cumpara bilete dus – intors. Biletele de microbuz Drobeta Turnu Severin – Germania sau de autocar pot fi achizitionate direct la imbarcare dar printr-o rezervare in prealabil efectuata la agentia noastra cu cateva zile inainte. Indiferent daca alegeti sa calatoriti catre Germania in vederea unui loc de munca sau in vacanata alaturi de familie, Europabus are pentru dvs. cele mai avantajose bilete de autocar Drobeta Turnu Severin – Germania din piata locala in raport pret-calitate.

Transport persoane Germania - Drobeta Turnu Severin zilnic

Plecari cu microbuzul Drobeta - Germania la destinatie

Contactati-ne pentru transport Germania – Drobeta

Va stam la dispozitie nonstop in cadrul adresei de mail info@europabus.ro pentru detalii si informatii legate de transportul de persoane Drobeta Turnu Severin – Germania. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si telefonic la numarul 0749.473.468 pentru rezervari de bilete autocar, detalii legate de programul curselor, informatii cu privire la oferte promotionale sau destinatii.

0749.473.468
0766.102.650