Avantaje plecari Germania - Tecuci

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Tecuci - GermaniaEuropabus este o agentie de transport persoane Tecuci – Germania care iti asigura cele mai bune servicii.  Noi realizam curse zilnice din Tecuci cu plecare de la Hotel Turist la ora 07:00 avand ca destinatie cele mai importante orase si localitati din Germania.  Te asiguram ca alaturi de noi vei avea parte de cele mai bune si mai sigure servicii dar si tarife extrem de avantajoase.  Pretul unui bilet de transport incepe de la 85 euro pentru un adult si poate creste in functie de optiuni si destinatie. Daca ne vei alege ca partener de calatorie vei avea parte de un transport de persoane Tecuci – Germania sigur si care se va desfasura in cel mai scurt timp posibil de aproximativ doua zile in functie de destinatie dar si de trafic.  Autocarele si microbuzele marca Pletl sunt moderne si sunt dotate cu sistem video si audio, aer conditionat, toaleta ecologica, aer conditionat, scaune rabatabile , spatioase si extrem de confortabile, bucatarie de bord si insotitor. Pentru plecarile Tecuci – Germania dorim sa iti oferim doar cele mai bune si mai sigure calatorii ne vom asigura ca toate autocarele si microbuzele noastre sa fie atent verificate  atat din punct de vedere estetic cat si functional.  Soferii sunt alesi cu grija si te vor transporta in siguranta catre destinatia dorita.  Germania este o tara frumoasa si de aceea este tot mai apreciata de romani. Tot mai multi romani aleg Germania pentru a obtine un loc de munca, pentru studii dar si pentru vacanta.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT TECUCI - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Tecuci – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Tecuci - GermaniaDoar alaturi de Europabus vei avea parte de curse autocar Tecuci – Germania direct din orasul tau atat tur cat si retur. Plecarea are loc intotdeauna de la Hotel Turist de la ora 07:00 cu destinatie spre cele mai frumoase orase din Germania.  Deoarece punem intotdeauna pret pe profesionalism si satisfactia clientului iti vom oferi o masa calda pe traseu dar si cafea , racoritoare dar si bauturi calde. De cele mai multe ori oamenii aleg curse autocar Tecuci – Germania pentru a merge in vacanta sau pentru a-si gasi un loc de munca datorita faptului ca pretul este extrem de avantajos. Totodata este bine sa stii ca poti sa transporti un bagaj la cala si unul de mana de pana la 70 de kg in mod gratuit. Tecuci este un municipiu din judetul Galati si are o populatie de 35.000 de locuitori.  Acesta este situat intr-o campie pe malul raului Barlad. Cursele retur Germania – Tecuci catre aceasta localitate se desfasoara la acelasi nivel si in fiecare zi atat cu destinatie catre judetul Galati cat si catre alte localitati din Romania. Durata unei calatorii cu autocarul pe transonul Germania-Romania poate dura pana la 2-3 zile in functie de starea traficului, conditiile meteo sau destinatie.

Bilete autocar Tecuci – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Tecuci - GermaniaVrei sa beneficiezi de cele mai mici preturi pentru bilete autocar Tecuci – Germania? Europabus iti  pune la dispozitie cele mai avantajoase ofere de pe piata.  Cu ajutorul nostru poti calatori catre Germania la preturi incepand cu 85 de euro de adult. Cursele noastre zilnice sunt realizate cu vehicule moderne si bine intretinute atat din punct de vedere estetic cat si tehnic. Vei putea beneficia de reduceri pentru grupuri de persoane sau copii de pana la 50%.  Totodata vei putea avea parte de o reducere daca esti pensionar, student , copil sau client fidel.  Pretul pentru bilete Tecuci – Germania poate fi diferit in functie de greutatea bagajului dar si de trafic. Biletele de autocar le vei putea achizitiona direct la urcare in autocar dar cu rezervare in prealabil in cadrul agentiei noastre cu cateva zile inainte. Europabus are cele mai avantajoase tarife din piata locala in raport cu serviciile profesionale oferite iar indiferent de motivul pentru care ai ales Germania calatoria va fi una reusita.

Transport persoane Germania - Tecuci zilnic

Plecari cu microbuzul Tecuci - Germania la destinatie

Contacteaza-ne pentru transport Germania – Tecuci

Ne poti contacta zilnic la numarul de telefon 0749.473.468 sau la adresa de email info@europabus.ro si vei avea parte de tot suportul dorit. In plus doar cu noi vei putea avea parte de transport persoane Tecuci – Germania la cele mai inalte standarde. Echipa noastra iti paote oferi detalii legate de punctele de plecare, oferte special, reduceri sau destinatii.

0749.473.468
0766.102.650