Avantaje plecari Germania - Bistrita

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Bistrita - GermaniaRealizam curse zilnice direct la adresa cu autocare moderne bine echipate si verificate periodic la preturi extreme de competitive. Daca sunteti in cautarea de transport persoane Bistrita – Germania, Europabus va poate transporta in siguranta cu microbuze si autocare moderne, verificate periodic tehic si estetic, pentru a pune la dispozitia clientilor nostri doar cele mai bune sisteme de transport. Autocarele si microbuzele pe care vi le oferim pentru cursele internationale sunt dotate cu aer conditionat, sisteme video si audio, wifi gratuity, bucatarie si insotitor de bord, scaune rabatabile spatioase si comode, toaleta ecologica. De asemenea, pentru transportul de persoane Bistrita – Germania aveti la dispozitie doar cei mai pregatiti si amabili soferi, care va vor duce la adresa dorita in deplina siguranta si in conditii civilizate. Europabus are pentru dvs. cele mai avatajoase oferte de pret in raport cu serviciile oferite. Pretul unui bilet incepe de la 85 de euro si poate creste in functie de bagaje, destinatie sau alte optiuni. Plecarile Bistrita – Germania cu autocarul se realizeaza in fiecare zi la ora 06.30 de la Hotel Coroana de Aur localitate. Germania este o destinatie apreciata de romani din pricina nivelului de trai ridicat si al locurilor de munca, dar si pentru turism. Agentia noastra va sta la dispozitie cu mijloace de transport modern si sigure pentru a calatori in strainatate la preturi competitive.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT BISTRITA - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Bistrita – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Bistrita - GermaniaFirma noastra de transport persoane international realizeaza in fiecare zi curse cu autocarul Bistrita – Germania direct la destinatie cu plecare de la Hotel Coroana de Aur la ora 06.30 din Bistrita, cu destinatie catre principalele orase si localitati din Germania. Calatorind alaturi de compania noastra veti avea parte de posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana cu o greutate maxima de 70kg in mod gratuit. De asemenea, in pretul biletului mai aveti inclus cafea si o masa calda pe drum, ca semn de apreciere din partea noastra pentru alegerea facuta. Durata curselor catre Germania din Bistrita poate dura si pana la 2 zile in functie de destinatia finala, starea traficului sau de conditiile meteorologice. Bistrita este municipiul de resedinta la judetului Bistrita-Nasaud din zona Transilvaniei al Romaniei si are o populatie de aproximativ 70.000 de locuitori. In localitate se pot gasi o serie de monumente de arhitectura, lacase de cult, obiective memoriale, muzee si  expozitii de o importanta deosebita. Cursele cu microbuzul Bistrita – Germania se realizeaza in fiecare zi, cu plecare din localitate, catre adresa dvs. finala. Serviciile companiei noastre de transport persoane international se ridica la cele mai inalte standard de calitate in raport cu pretul oferit si facem tot posibilul sa oferim de fiecare data pasagerilor  nostri una dintre cele mai placute experiente indiferent de motivul calatoriei.

Bilete autocar Bistrita – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Bistrita - GermaniaUnele dintre cele mai avantajoase oferte de pret din piata le puteti gasi in cadrul companiei Europabus pentru calatoriile internationale cu autocarul sau microbuzul. Daca sunteti in cautare de bilete autocar Bistrita – Germania, cu ajutorul firmei noastre puteti calatori catre Germania incepand cu 85 euro. Acest tarif poate creste in functie de bagaje, optiuni suplimentare sau destinatia finala. De asemenea, echipa noastra va pregatit oferte speciale si reduceri semnificative din pretul biletului intreg de pana la 50% pentru copii, pensionari, studenti, clienti fideli, grupuri de persoane sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur – retur. Indiferent de motivul calatoriei dvs., in interes de serviciu sau in vacanta alaturi de prieteni ori familie, alaturi de Europabus veti avea parte de cele mai accesibile preturi pentru biletele de autocar Bistrita – Germania  dar si de conditii modern, sigure si confortabile de transport persoane. Biletele de microbuz pot fi achitate direct la urcare in vehicul in ziua in care doriti sa plecati, printr-o rezervare in prealabil in cadrul companiei noastre. Pe langa toate acestea, va punem la dispozitie si soferi bine pregatiti, care isi cunoasc cu proptitudine traseul si care va vor transporta din Bistrita catre Germania in cele mai moderne si civilizate conditii.

Transport persoane Germania - Bistrita zilnic

Plecari cu microbuzul Bistrita - Germania la destinatie

Contactati-ne pentru transport Germania – Bistrita cu autocarul

Europabus va sta la dispozitie cu detalii si rezervari de bilete pentru transport de persoane Bistrita – Germania cu autocarul la numarul de telefon 0749.473.468. Nu in ultimul rand, firma noastra mai poate fi contactata si electronic la adresa info@europabus.ro , daca doriti informatii sau aveti intrebari legat de programul curselor efectuate, pentru oferte speciale, destinatii sau punctele de plecare.

0749.473.468
0766.102.650