Avantaje plecari Anglia - Piatra Neamt

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Piatra Neamt - AngliaPiatra Neamt este municipiul de resedinta al judetului Neamt, fiind un important punct istoric, cultural si turistic din regiune. De asemenea, din aceasta localitate sunt realizate servicii de transport persoane Piatra Neamt – Anglia, in fiecare zi incepand cu ora 12.30 de la magazinul Orion din localitate. Autocarele si microbuzele noastre desfasora curse zilnice catre cele mai importante destinatii si regiuni din Marea Britanie incepand cu pretul de 100 euro pentru un adult. Nu in ultimul rand, pentru a avea parte de o calatorie civilizata si sigura, v-am pregatit sisteme de transport bine echipate, si corect intretinute, administrate de soferi profesionisiti, amabili si care isi cunosc cu promptitudine traseul. Pentru transportul de persoane Piatra Neamt – Anglia, v-am pregatit autocare de ultima generatie, verificate periodic, tehnic si estetic, dotate cu aer conditionat, sistem video – audio, bucatarie de bord, toaleta ecologica si scaune rabatabile, spatioase si extrem de confortabile pentru fiecare pasager in parte. Daca alegeti sa calatoriti catre Regatul Unit in vederea loclui de munca, pentru studii sau in vacanta, plecarile Piatra Neamt – Anglia cu autocarul constituie cea mai avantajoase solutie de a calatori, atat datorita costurilor extreme de competitive dar si pentru confortul si siguranta oferita.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT PIATRA NEAMT - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Neamt - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Piatra Neamt - AngliaRealizam plecari zilnice si curse cu autocarul Piatra Neamt – Anglia la cele mai avantajose preturi din piata, cu imbarcare de la ora 12.30 de la magazinul Orion din localitate. Ajungem direct la destinatia clientului, acest fiind unul dintre cele mai importante avantaje pe care le aveti alegand Europabus ca partener de calatorie in strainatate. De asemenea, un alt avantaj pe care il aveti alaturi de noi este posibilitatea de a calatori alaturi de bagaje de cala sau de mana de maxim 50 de kg, incluse in pretul biletului. Perioada unei calatorii cu autocarul Piatra Neamt – Anglia poate dura pana la 2 zile in functie de destinatia dvs. finala. Nu in ultimul rand, v-am pregatit in mod gratuit si o masa calda, cafea sau bauturi racoritoare, pe care soferul nostru vi le ofera intr-o locatie placuta de pe traseu in mod gratuit. Piatra Neamt este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume din zona Moldovei a Romaniei, cu o populatie de aproximativ 85.000 de locuitori. Regiunea este una extrem de bogata din punct de vedere al obiectivelor turistice, aici regasindu-se muzee, cetati cat si obiective ecleziastice de interes arhitectural si istoric. Mai mult decat atat, cursele cu microbuzul Piatra Neamt – Anglia se realizeaza in fiecare zi direct la adresa, in cele mai bune conditii posibile. Calatoriile retur din Anglia catre Romania au ca destinatie atat judetul Neamt cat si alte regiuni si localitati din tara noastra.

Bilete autocar Piatra Neamt - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Piatra Neamt - Anglia la destinatieSuntem unul ditre lideri locali cu privire la volumul de pasageri transportati anual dar si datorita unor preturi extrem de avantajose in raport cu serviciile oferite. Pretul unui bilet de autocar Piatra Neamt – Anglia si retur incepe de la 100 euro pentru un adult si poate creste in functie de optiuni, bagaje sau destinatia finala. De asemenea, Europabus va pune la dispozitie servicii profesioniste pentru transportul de persoane international dar si reduceri de pana la 50% destinate copiilor, pensionarilor, studentilor, clientilor fideli, grupurilor de persoane sau pentru cei care doresc sa achizitioneze bilete dus – intors. Indiferent de tipul calatoriei dvs. biletele de microbuz Piatra Neamt – Anglia pot fi extrem de competitive si usor de procurat, direct la urcarea in vehicul dar printr-o rezervare in prealabil la compania noastra prin telefon sau email.

Transport persoane Anglia - Piatra Neamt zilnic

Plecari cu microbuzul Neamt - Anglia la destinatie

Contact Europabus pentru transport Anglia – Piatra Neamt cu autocarul sau cu microbuzul

Agentia noastra de transport persoane international va sta la dispozitie cu detalii suplimentare si raspunsuri la eventualele intrebari la numarul de telefon 0749.473.468. Nu in ultimul rand daca doriti informatii legate de transportul de persoane Neamt – Anglia cu autocarul sau cu microbuzul ne mai puteti scrie si la adresa de mail info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650