Avantaje plecari Germania - Braila

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Braila - GermaniaUnele dintre cele mai populare curse cu autocarul pe care le realizam sunt catre Germania, atat tur cat si retur iar asta se datoreaza unui urias potential atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere turistic pe care Germania il ofera. Compania noastra realizeaza transport de persoane Braila – Germania zilnic cu plecare de la gara din localitate, la ora 05.00 cu destinatie catre principalele localitati si orase din Germania. Costul unui bilet pentru un adult incepe de la 85 euro si poate creste in functie de greutatea bagajelor sau destinatie. Europabus, va pune la dispozitie servicii profesioniste pentru transportul de persoane Braila – Germania si retur, oferindu-va autocare si microbuze de ultima generatie, marca Pletl, bine echipate si aflate in stare perfecta de functionate atat tehnica cat si estetica. Veti beneficia de aer conditionat, wifi gratuit, scaune rabatabile, comode si spatioase pentru fiecare pasager in parte, de sistem video – audio, bucatarie si insotitor de bord cat si de toaleta ecologica. Nu in ultimul rand, calatoria dvs. nu se putea desfasura in siguranta deplina daca nu va puneam la dispozitie si soferi experimentati si profesionisti. Atat pentru plecarile Braila – Germania cat si pentru alte destinatii, soferii agentiei noastre isi cunosc bine traseul si va pot transporta la destinatia dorita intr-un timp scurt si in conditii perfecte de siguranta si confort.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT BRAILA- GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Braila – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Braila - GermaniaIn fiecare zi atat tur cat si retur, puteti apela la compania noastra de transport persoane international care va poate pune la dispozitie sisteme moderne si civilizate de transport catre si din cele mai populare tari din Europa. Alaturi de noi puteti avea parte de curse cu autocarul Braila – Germania direct la adresa  cu plecare din gara din localitate la ora 05.00. De asemenea, Europabus va ofera posibilitatea de a transporta cu dvs. bagaj de cala de panala 70 de kg si altul de mana pe care il puteti lua cu dvs. in vehicul. Perioada curselor Braila – Germania cu microbuzul la destinatie poate dura pana la 2 zile tinand cont de conditiile meteo, destinatia finala sau starea traficului. Nu in ultimul rand, ca semn de recunostiinta pentru alegerea facuta, va oferim din partea noastra o masa calda si bauturi calde pe care le puteti servi alaturi de soferii nostri intr-o locatie de pe traseu. Braila este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume din zona Munteniei al Romaniei si detine o populatie de aproximativ 170.000 de locuitori. Faleza Dunarii, biserici, muzee, parcuri monumente, Insula Mica a Brailei si alte puncte de interes pot fi vizitate in regiune. Cursele retur cu autocarul Germania – Braila au loc in fiecare zi cu plecare din principalele orase din Germania cu destinatie atat catre zona Munteniei cat si catre alte regiuni din tara noastra. Firma noastra realizeaza curse cu autocarul Braila – Germania direct la adresa zilnic atata tur cat si retur la preturi avantajoase si in conditii excelente de calatorie.

Bilete autocar Braila – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Braila - GermaniaImpreuna cu Europabus, veti avea parte de unele dintre cele mai mici preturi pentru biletele de autocar Braila – Germania sau retur. Costurile incep de la 85 euro pentru un adult si pot creste in functie de necesitatile clientului, destinatie sau greutatea bagajelor transportate. De asemenea, echipa noastra va pregatit si o serie de reduceri substantiale de pana la 50% din pretul intreg al biletului, destinate copiilor, grupurilor de persoane, studentilor, pensionarilor sau celor care achizitioneaza bilete tur-retur. Biletele de microbuz sau de autocar Braila – Germania pot fi achizitionate direct la urcare in vehicul, dar printr-o rezervare in prealabil cu cateva zile inainte de plecare la firma noastra de transport persoane, prin telefon sau email. Indiferent de tipul de calatorie, fie ca alegeti sa calatoriti in vacanta alaturi de familie sau prieteni, fie pentru afaceri sau locuri de munca, pretul biletelor de autocar Braila – Germania sunt extrem de competitive iar serviciile pe care vi le oferim se ridica la nivelul celor mai mari asteptari. Impreuna cu Europabus puteti avea parte de bilete autocar ieftine pentru a calatori in grup sau individual catre cele mai importante capitale si orase din strainantate.

Transport persoane Germania - Braila zilnic

Plecari cu microbuzul Braila - Germania la destinatie

Contactati-ne pentru transport Germania – Braila cu autocarul sau microbuzul

Daca sunteti in cautarea de servicii pentru transport persoane Braila – Germania cu autocarul puteti contacta Europabus in vederea rezervarii de bilete la telefon 0749.473.468. Totodata, va mai stam la dispozitie si la adresa de mail info@europabus.ro pentru intrebari, detalii sau informatii legate de programul calatoriilor pe care le realizam, oferte speciale, destinatii sau dotarile mijloacelor de transport.

0749.473.468
0766.102.650