Avantaje plecari Anglia - Ploiesti

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Ploiesti - AngliaEfectuam transport zilnic si transport persoane Ploiesti – Anglia direct la destinatia clientului prin sisteme moderne si civilizate de transport. Plecarile cu autocarele si microbuzele pe care vi le-am pus la dispozitie au loc zilnic de la magazinul Lidl din localitate la ora 11.00 catre cele mai importante destinatii si localtiati din Marea Britanie. Acesata tara, reprezinta pentru romanii de pretutindeni o destinatie favorita atat din punct de vedere al ocuparii unor locuri de munca cat si pentru vacante alaturi de familie sau prieteni. Microbuzele si autocarele companiei noastre sunt dotate cu aer conditionat, sisteme video si audio, bucatarie de bord, toaleta ecologica si scaune rabatabile, spatioase si confortabile, care asigura fiecarui pasager posibilitatea de a calatori in deplina siguranta si in conditii confortabile. Din perspectiva transportului de persoane Ploiesti – Anglia, atingem marea majoritate a localitatilor din aceasta tara prin curse directe sau prin alte curse locale. Pretul unui bilet de adult incepe de 100 euro si poate creste tinand cont de destinatia finala sau de greutatea bagajelor transportate. Mijloacele de transport in comun pe care vi le-am pregatit se ridica la cele mai inalte standarde de calitate, fiind inspectate periodic de catre specialist nostri, atat din punct de vedere tehnic cat si estetic. De asemenea, plecarile Ploiesti – Anglia cu autocarul sunt insotite de soferi bine pregatiti care va vor transporta catre adresa finala in deplinsa siguranta si confort.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT PLOIESTI - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Ploiesti - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Ploiesti - AngliaEfectuam curse cu autocarul Ploiesti – Anglia direct la destinatie cu autocare si microbuze de ultima generatie, bine echipate care ofera calatorilor conditii sigure si civilizate de transport. Alaturi de Europabus, puteti sa calatoriti in Regatul Unit alaturi de bagaje de cala si de mana de maxim 50 de kg, in mod gratuit. De asemenea, v-am pregatit cafea si o masa calda pe traseu in mod gratuit pentru a va bucura pe deplin de o calatorie avantajose din toate perspectivele. Perioada unei curse cu microbuzul Ploiesti – Anglia poate ajunge si pana la 2 zile in functie de conditiile meteo sau destinatia finala a clientului. Totusi, firma noastra de transport persoane, va asigura ca face tot posibilul pentru a va duce la destinatia finala in cele mai bune conditii si intr-un timp scurt. Ploiestiul este municipiul de resedinta al judetului Prahova, din zona Munteniei a Romaniei, cu o populatie de aproximativ 200.000 de locuitori. Ploiestiul este un important nod de transport, situandu-se pe drumurile care leaga capitala Bucuresti de Transilvania si Moldova. Din aceasta localitate sunt realizate zilnic curse catre cele mai importante orase din Marea Britanie la preturi avantajose, atat pentru ocuparea unui loc de munca dar si pentru turism.

Bilete autocar Ploiesti - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Ploiesti - AngliaEuropabus va pune la dispozitie bilete de autocar Ploiesti – Anglia incepand cu tariful de 100 euro. Acest pret poate creste in functie de destinatia finala a pasagerului sau de bagajul transportat. Alaturi de noi aveti parte si de oferte cu o reducere de 50% din biletul intreg. Aceste reduceri sunt destinate copiilor, grupurilor de persoane, clientilor fideli, pensionarilor, studentilor sau celor care achizitioneaza bilete dus – intors. O calatorie cu autocarul sau cu microbuzul pe ruta Ploiesti – Anglia poate dura si pana la 2 zile, tinand cont de vreme sau de destinatia finala a pasagerului. Biletele pot fi cumparate direct la urcare in vehiculele pe care vi le punem la dispozitie printr-o rezervare in prealabil in cadrul firmei noastre de transport persoane international. Indiferent daca calatoriti catre Regatul Unit in vederea unui loc de munca, pentru studii sau vacanta, Europabus este partenerul ideal de calatorie in strainatate datorita mijloacelor modern de transport pe care vi le ofera dar si pentru costurile reduse de calatorie, accesibile fiecarei persoane.

Transport persoane Anglia - Ploiesti zilnic

Plecari cu microbuzul Ploiesti - Anglia la destinatie

Contactati-ne pentru transport Anglia – Ploiesti

Daca sunteti in cautarea de rezervari bilete pentru transportul de persoane Ploiesti – Anglia, agentia noastra va pune la dispozitie cele mai competitive preturi din piata locala. Puteti aplica pentru o rezervare in cadrul numarului de telefon 0749.473.468. De asemenea, pentru alte detalii sau informatii legate de programul calatoriilor in strainatate, oferte speciale sau destinatii, ne mai puteti scrie si la adresa de mail info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650