Avantaje plecari Germania - Marasesti

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Marasesti - Germania - GermaniaEfectuam curse in fiecare zi direct la destinatie cu autocare moderne bine echipate si verificate periodic la preturi extreme de competitive. Daca sunteti in cautarea de transport persoane Marasesti – Germania, Europabus va poate transporta in siguranta cu microbuze si autocare moderne, marca Pletl, verificate periodic tehic si estetic, pentru a pune la dispozitia clientilor nostri doar cele mai bune sisteme de transport. Autocarele si microbuzele pe care vi le oferim pentru cursele internationale sunt dotate cu aer conditionat, sisteme video si audio, wifi gratuit, bucatarie si insotitor de bord, scaune rabatabile spatioase si comode, toaleta ecologica. De asemenea, pentru transportul de persoane Marasesti – Germania aveti la dispozitie doar cei mai pregatiti si amabili soferi, care va vor duce la adresa dorita in deplina siguranta si in conditii civilizate. Europabus are pentru dvs. cele mai avatajoase oferte de pret in raport cu serviciile oferite. Pretul unui bilet incepe de la 85 de euro si poate creste in functie de bagaje, destinatie sau alte optiuni. Plecarile Marasesti – Germania cu autocarul se realizeaza in fiecare zi la ora 08.30 de la Maosoleu. Germania este o destinatie apreciata de romani din pricina nivelului de trai ridicat si al locurilor de munca, dar si pentru turism. Agentia noastra va sta la dispozitie cu mijloace de transport modern si sigure pentru a calatori in strainatate la preturi competitive.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT MARASESTI - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Marasesti – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Marasesti - GermaniaAgentia  noastra de transport persoane international realizeaza in fiecare zi curse cu autocarul Marasesti – Germania direct la destinatie cu plecare de la Maosoleu la ora 08.30 din Bistrita, cu destinatie catre principalele orase si localitati din Germania. Calatorind alaturi de compania noastra veti avea parte de posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana cu o greutate maxima de 70kg in mod gratuit. De asemenea, in pretul biletului mai aveti inclus cafea si o masa calda pe drum, ca semn de apreciere din partea noastra pentru alegerea facuta. Durata curselor catre Germania din Marasesti poate dura si pana la 2-3 zile in functie de destinatia finala, starea traficului sau de conditiile meteorologice. Marasesti este un oras din judetul Vrancea din zona Moldovei a Romaniei si detine o populatie de aproximativ 10.000 de locuitori. In orasul Marasesti se gaseste Mausoleul Eroilor din Primul Razboi Mondial, monument istoric memorial sau funerar de interes national. Cursele cu microbuzul Marasesti – Germania se realizeaza in fiecare zi, cu plecare din localitate, catre adresa dvs. finala. Serviciile companiei noastre de transport persoane international se ridica la cele mai inalte standard de calitate in raport cu pretul oferit si facem tot posibilul sa oferim de fiecare data pasagerilor  nostri una dintre cele mai placute experiente indiferent de motivul calatoriei.

Bilete autocar Marasesti – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Marasesti - GermaniaUnele dintre cele mai avantajoase oferte de pret din piata le puteti gasi in cadrul companiei Europabus pentru calatoriile internationale cu autocarul sau microbuzul. Daca sunteti in cautare de bilete autocar Marasesti – Germania, cu ajutorul firmei noastre puteti calatori catre Germania incepand cu 85 euro. Acest tarif poate creste in functie de bagaje, optiuni suplimentare sau destinatia finala. De asemenea, echipa noastra va pregatit oferte speciale si reduceri semnificative din pretul biletului intreg de pana la 50% pentru copii, pensionari, studenti, clienti fideli, grupuri de persoane sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur – retur. Indiferent de motivul calatoriei dvs., in interes de serviciu sau in vacanta alaturi de prieteni ori familie, alaturi de Europabus veti avea parte de cele mai accesibile preturi pentru biletele de autocar Marasesti – Germania  dar si de conditii modern, sigure si confortabile de transport persoane. Biletele de microbuz pot fi achitate direct la urcare in vehicul in ziua in care doriti sa plecati, printr-o rezervare in prealabil in cadrul companiei noastre. Pe langa toate acestea, va punem la dispozitie si soferi bine pregatiti, care isi cunoasc cu proptitudine traseul si care va vor transporta din Marasesti catre Germania in cele mai moderne si civilizate conditii.

Transport persoane Germania - Marasesti zilnic

Plecari cu microbuzul Marasesti - Germania la destinatie

Contactati-ne pentru transport Germania – Marasesti cu autocarul la adresa

Daca sunteti in cautarea de rezervare de bilete pentru transportul de persoane Marasesti – Germania sau retur, ne puteti contacta la numarul 0749.473.468. De asemenea, ne mai puteti scrie si electronic la adresa de mail info@europabus.ro pentru alte detalii sau intrebari legate de destinatii, statii, dotarile autocarelor pe care vi le putem la dispozitie, oferte promotionale sau servicii de transport international.

0749.473.468
0766.102.650