Avantaje plecari Anglia - Turda

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Turda - AngliaMarea Britanie,a fost si ramane o destinatie importanta atat in materie de turism cat si pentru forta de munca de la noi, avand o economie stabila si salarii extrem de avantajoase. Indiferent de motivul pentru care calatoriti in aceasta tara, Europabus va pune la dispozitie transport persoane Turda – Anglia la preturi de la 100 euro pentru un adult. Tariful poate creste daca greutatea bagajului este peste limita inclusa in pretul biletului sau daca orasul de destinatie se afla la o distanta de peste medie. Plecarile au loc in fiecare zi de la gara din localitate la ora 19.30 catre cele mai importante destinatii din Regatul Unit. V-am pregatit autocare si microbuze bine echipate, moderne, atent verificate periodic atat tehnic cat si estetic pentru a ne asigura ca veti avea parte de o calatorie fara probleme si in conditii civilizate si confortabile. Sistemele noastre de transport vin in asistenta calatorilor cu aer conditionat, sistem video si audio, insotitor de bord, toaleta ecologica si cu scaune rabatabile, extrem de confortabile si de spatioase pentru fiecare pasager in parte. Serviciile noastre de transport persoane Turda – Anglia au la baza si profesionalismul soferilor nostri care va vor asista in materie de orice problema ati intampina si se vor asigura ca va vor duce la destinatia dorita in deplina siguranta.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT TURDA - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Turda - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Turda - AngliaEuropabus este unul dintre liderii locali in materie de transport persoane international si va pune la dispozitie curse cu autocarul Turda – Anglia la tarife avantajose cu plecare in fiecare zi din Romania la ora 19.30 de la gara CFR. Calatorind cu firma noastra de transport persoane veti beneficia nu doar de promotii si preturi preferentiale dar si de posibilitatea de a transporta bagaj de cala si de mana de maxim 50 de kg in mod gratuit. Nu in ultimul rand, pe traseu, soferii nostri va vor invita sa gustati o cafea si o masa calda in mod gratuit intr-o locatie placuta si linistita. Perioada unei curse cu microbuzul Turda – Anglia la adresa sau cu autocarul poate dura pana la 2 zile tinand cont de evenimentele meteorologice sau de destinatia finala a pasagerului. Suntem pregatiti din punct de vedere tehnic si al resursele disponibile sa va oferim un transport ferit de pericole in conditii civilizate si sigure. Turda este un municipiu din judetul Cluj, din regiunea Transilvaniei a Romaniei si detine o populatie de aproximativ 45.000 de locuitori. Economia locala a Turzii este bazata pe industrie in urmatoarele domenii: materiale de constructii, industrie chimica, industrie metalurgica, portelan tehnic, sticla si piese pentru autovehicule. Indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti in strainatate, compania noastra va pregatit curse cu autocarul Turda – Anglia si retur in fiecare zi cu cele mai performante sisteme de transport disponibile.

Bilete autocar Turda - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Turda - Anglia la adresaAlaturi de noi puteti sa calatoriti in Europa la unele dintre cele mai ieftine preturi cu autocare si microbuze moderne si bine echipate. Pretul unui bilet de autocar Turda – Anglia incepe de la 100 euro si poate creste usor in functie de destinatia finala sau de greutatea bagajelor transportate. Totusi, firma noastra de transport persoane vine in ajutorul dvs. cu reduceri de pana la 50% pentru copii, grupuri de persoane sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur – retur. Indiferent de motivul pentru care alegeti sa calatoriti in strainatate, dorim sa fim pentru dvs. si apropiatii dvs. alegerea potrivita din toate punctele de vedere. Achizitia biletelor de microbuz sau autocar pe ruta Turda – Anglia poate fi realizata direct la imbarcare printr-o rezervare in prealabil la agentia noastra. Indiferent de motivul pentru care alegeti sa calatoriti catre Marea Britaniei din Turda, agentia noastra de transport persoane in strainatate este alegerea potrivita atat din punct de vedere financiar cat si al confortului sau al sigurantei pe care o punem la dispozitie pasagerilor nostri.

Transport persoane Anglia - Turda zilnic

Plecari cu microbuzul Turda - Anglia la destinatie

Contactati-ne pentru transport Anglia – Turda

Europabus vas ta la dispozitie cu detalii si informatii privind serviciile noastre de transport persoane Turda – Anglia la numarul de telefon 0749.473.468. De asemenea, pentru raspunsuri la intrebari legate de ofertele noastre promotionale, destinatii, programul curselor cu autocarul in strainatate sau statiile de plecare, ne mai puteti scrie si la adresa de mail info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650