Avantaje plecari Anglia - Petrosani

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Petrosani - AngliaMarea Britanie este una dintre cele mai sigure destinatii pentru mediul de afaceri sau pentru un loc de munca, motiv pentru care un procentaj important al emigratilor din Romania aleg aceasta tara pentru stabilire si pentru ocuparea unui loc de munca. Europabus vine in ajutorul acestor persoane dar si pentru cei care doresc sa calatoreasca in acesta tara in vacanta prin serviciile noastre de transport persoane Petrosani – Anglia la preturi care incep de la 100 euro pentru adulti. Compania noastra va indruma cu autocare si microbuze performante catre cele mai importante destinatii din Regatul Unit. Alaturi de noi veti beneficia de conditii civilizate, confortabile si sigure de transport, datorita autocarelor de ultima generatie, care sunt dotate cu aer conditionat, insotitor de bord, sistem video-audio, scaune rabatabile si toaleta ecologica. Transportul de persoane Petrosani – Anglia se realizeaza cu soferi experimentati, care isi cunosc cu precizie traseul si care va pot duce la destinatie in cele mai sigure conditii. De asemenea, vehiculele noastre sunt inspectate periodic atat tehnic cat si estetic pentru a va oferi cele mai avantajose conditii de transport posibile. Plecari Petrosani – Anglia se realizeaza in fiecare zi la ora 13.30 de la centrul commercial Lidl din localitate. Pentru cursele din Anglia catre Romania, trebuie sa ne comunicati zona din care doriti sa plecati iar noi va vom prezenta cele mai fiabile metode de transport la preturi avantajose.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT PETROSANI - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Petrosani - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Petrosani - AngliaFirma noastra de transport persoane international va pune la dispozitie sisteme moderne de transport catre cele mai importante localitati din Marea Britanie. Alaturi de noi veti gasi curse cu autocarul Petrosani – Anglia la preturi avantajose cu plecare de la magazinul LIdl din localitate la ora 13.30. Europabus, va ofera posibilitatea de a transporta in pretul biletului bagaje cu o greutate maxima de 50 de kg, dispus in 2 bagaje. Timpul unei curse cu autocarul sau cu microbuzul pe ruta Romania – Anglia sau retur poate dura pana la 2 zile in functie de conditiile meteorologice si destinatia dvs. finala. Petrosani este un municipiu din judetul Hunedoara din zona Transilvaniei a Romaniei, cu o populatie de aproximativ 40.000 de locuitori. Este recunoscut ca fiind un oras minier, aici aflandu-se sediul Complexului Energetic Hunedoara, care cuprinde mai multe exploatari miniere. Firma noastra de transport persoane va pune la dispozitie curse cu microbuzul Petrosani – Anglia la adresa care circula pe aceasta ruta in fiecare zi atat tur cat si retur. Compania noastra de transport persoane in strainatate va pune la dispozitie in mod gratuit si o masa calda pe traseu si cafea intr-o locatie linistita, ca semn de recunostiinta pentru alegerea facuta.

Bilete autocar Petrosani - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Petrosani - Anglia la destinatiePuteti calatori catre cele mai importante destinatii din Marea Britanie alaturi de Europabus incepand cu pretul de 100 euro pentru un bilet de adult. Serviciile noastre se ridica la cele mai inalte standarde de calitate in raport cu pretul oferit. De asemenea, v-am pregatit si o serie de reduceri de pana la 50%, destinate copiilor, clientilor fideli, pensionarilor, studentilor, grupurilor de persoane sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur – retur. Biletele de autocar sau de microbuz Petrosani – Anglia, pot fi achizitionate la urcare in vehicul in ziua in care plecati, cu conditia de a va rezerva locul prin compania noastra. Indiferent daca alegeti sa fiti pasagerii autocarelor noastre pentru deplasarea in vacanta alaturi de prieteni sau pentru locul de munca din strainatate, noi v-am pregatit preturi extrem de competitive si conditii exceptionale de transport, intr-un mediu sigur si confortabil.

Transport persoane Anglia - Petrosani zilnic

Plecari cu microbuzul Petrosani - Anglia la destinatie

Contactati-ne pentru transport Anglia – Petrosani

Agentia noastra este la dispozitia dvs. cu informatii legate de transportul de persoane Petrosani – Anglia in cadrul adresei de email info@europabus.ro. De asemenea, va mai stam la dispozitie si telefonic la numarul 0749.473.468, pentru alte detalii sau raspunsuri la intrebari legate de oferte speciale, programul curselor, destinatii, statii sau opriri pe traseu.

0749.473.468
0766.102.650