Avantaje plecari Germania - Hunedoara

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Hunedoara - GermaniaCompania noastra de transport persoane Hunedoara – Germania realizeaza curse zilnice direct la adresa pasagerului cu autocare moderne, marca Pletl, de ultima generatie dotate corespunzator cu cele mai sigure si confortabile sisteme de calatorie. Alaturi de noi veti beneficia de o experienta placuta si de posibilitatea de a ajunge din Hunedoara direct la adresa dvs. din Germania. Europabus va pune la dispozitie autocare si microbuze dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica, sistem video si audio, bucatarie si insotitor de bord si scaune rabatabile, spatioase si extreme de confortabile pentru calator in parte. Transportul de persoane Hunedoara – Germania are loc in fiecare zi din saptamana atat tur cat si retur direct la destinatie iar pasagerii se pot bucura de reduceri semnificative, de siguranta dar si de un drum relative scurt pentru aceasta calatorie de pana la 2 zile in functie de destinatia finala si de conditiile meteo. Pretul unui bilet incepe de la 85 de euro si poate creste in functie de alte beneficii sau destinatie. Plecarile Hunedoara – Germania sunt insotite si de soferi profesionisti, care isi cunosc bine traseul si care va vor asista cu amabilitate la transportul de bagaje si cu orice alte informatii aveti nevoie. Plecarile din Hunedoara catre Germania cu autocarul au loc in fiecare zi la ora 11.00 de la Autogara Interservice din localitate iar destinatia este principalele localitati si orase din Germania.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT HUNEDOARA - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Hunedoara – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Hunedoara - GermaniaRealizam curse cu autocarul Hunedoara – Germania direct la destinatie cu autocare si microbuze cu plecare de la Autogara Interservice din localitate la ora 11.00 in fiecare zi catre cele mai importante orase si destinatii din Germania. Calatorind alaturi de agentia noastra de transport persoane in strainatate, aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la maxim 75 de kg in mod gratuit. Nu in ultimul rand, puteti beneficia si de o masa calda pe traseu si cafea incluse in pretul biletului. Dorim sa oferim clientilor nostri o experienta incantatoare, sigura si confortabila, de aceea cursele cu microbuzul Hunedoara – Germania la adresa au scopul sa ofere unele dintre cele mai moderne si mai civilizate conditii de calatorie international. Hunedoara este un municipiu din judetul Hunedoara din zona Transilvaniei al Romaniei cu o populatie de aproximativ 60.000 de locuitori. Localitatea este cel mai mare oras din tara care nu este resedinta de judet. Europabus va pune la dispozitie cele mai avantajose oferte de pret in raport cu serviciile oferite pentru a calatori in scop de afaceri sau in vacanta alaturi de familie sau prieteni. Cursele cu autocarul Hunedoara – Germania sunt insotite pe langa servicii de cea mai inalta calitate si de soferi profesionisti care isi cunosc bine traseul si care va transporta catre destinatia finala in deplina siguranta si confort. De asemenea, punem accent pe autocare si microbuze de ultima generatie, marca Pletl, dotate cu sisteme de ultima generatie, care sunt inspectate periodic atat tehnic cat si estetic.

Bilete autocar Hunedoara – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Hunedoara - GermaniaAgentia noastra va pregatit unele dintre cele mai competitive oferte de pret pentru biletele de autocar Hunedoara – Germania sau retur le puteti gasi in cadrul agentiei noastre de transport persoane international. Va punem la dispozitie preturi incepand cu 85 de euro pentru un bilet de adult care va ofera posibilitatea de a calatori pana la adresa finala din Germania. De asemenea, pentru a va arata recunostiinta pentru alegerea facuta, v-am pregatit si oferte special cu reduceri de pana la 50% din tariful normal. Aceste oferte de pret pentru biletele de autocar Hunedoara – Germania, sunt dedicate copiilor, grupurilor de persoane, pensionarilor, studentilor  sau clientilor fideli. Preturile biletelor de microbuz Hunedoara – Germania constituie un avantaj pentru multe persoane care calatoresc in diferite scopuri international, motiv pentru care transportul cu microbuzul sau cu autocarul reprezinta una dintre cele mai abordate solutii dintre toate cele disponibile pentru a calatori in strainatate. Multe persoane aleg sa calatoreasca in Europa cu autocarul datorita preturilor avantajoase, al conditiilor moderne pe care mijloacele de transport in comun il ofera in zilele noastre dar si pentru nivelul scazut de poluare pe care autocarul il emana pe pasager. Biletele de autocar Hunedoara – Germania pot fi achizitionate direct la imbarcare din localitate de unde plecati, cu precizarea de a rezerva locul cu cateva zile inainte in cadrul agentiei noastre.

Transport persoane Germania - Hunedoara zilnic

Plecari cu microbuzul Hunedoara - Germania la destinatie

Contactati-ne pentru transport Germania – Hunedoara

Pentru detalii legate de plecarile, ofertele speciale sau facilitatile transportului de persoane Hunedoara – Germania, ne puteti scrie la adresa de mail info@europabus.ro. Nu in ultimul rand, echipa noastra va mai sta la dispozitie cu rezervari de bilete si informatii despre cursele pe care le efectuam in strainatate si la numarul de telefon 0749.473.468.

0749.473.468
0766.102.650