Avantaje plecari Germania - Caransebes

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Caransebes - GermaniaRealizam transport zilnic si transport persoane Caransebes – Germania direct la destinatia clientului prin sisteme moderne si civilizate de transport. Autocarele si microbuzele pe care vi le-am pus la dispozitie sunt dotate corespunzator, cu ultimele sisteme de siguranta si confort si efectueza plecari  zilnic de la gara din localitate la ora 11.00 catre cele mai importante destinatii si localitati din Germania. Aceata tara europeana este o destinatie favorita atat din punct de vedere al ocuparii unor locuri de munca cat si pentru vacante alaturi de familie sau prieteni pentru romani. Microbuzele si autocarele companiei noastre sunt marca Pletl si sunt dotate cu aer conditionat, sisteme video si audio, wifi gratuit, toaleta ecologica, bucatarie de bord si scaune rabatabile, spatioase si confortabile, care asigura fiecarui pasager posibilitatea de a calatori in deplina siguranta si in conditii confortabile. Din punct de vedere al  transportului de persoane Caransebes – Germania, atingem marea majoritate a localitatilor din aceasta tara prin curse directe sau prin curse locale. Pretul unui bilet de adult incepe de 85 euro si poate creste tinand cont de destinatia finala sau de greutatea bagajelor transportate. Totodata, mijloacele noastre de transport in comun sunt verificate periodic atat estetic cat si tehnic pentru a ne asigura ca veti avea parte de o calatorie lipsita de evenimente neplacute. Nu in ultimul rand, plecarile Caransebes – Germania sunt insotite de soferi profesionisti, bine pregatiti si care isi vor transporta pasagerii catre destinatia finala in deplinsa siguranta si confort.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT CARANSEBES - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Caransebes – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Caransebes - GermaniaRealizam curse cu autocarul Caransebes – Germania direct la destinatie cu autocare si microbuze de ultima generatie, bine echipate care ofera calatorilor conditii sigure si civilizate de transport. Alaturi de Europabus, puteti sa calatoriti in Germania alaturi de bagaje de cala si de mana de maxim 70 de kg, in mod gratuit. De asemenea, v-am pregatit cafea si o masa calda pe traseu in mod gratuit pentru a va bucura pe deplin de o calatorie avantajose din toate perspectivele. Perioada unei curse cu microbuzul Caransebes – Germania poate ajunge si pana la 2-3 zile in functie de conditiile meteo sau destinatia finala a clientului. Firma noastra de transport persoane in strainatate, va asigura ca face tot posibilul pentru a va duce la destinatia finala in cele mai bune conditii si intr-un timp scurt. Caransebes este un municipiu din judetul Caras-Severin din zona Banatului al Romaniei si are o populatie de aproximativ 25.000 de locuitori. Localitatea este un important nod feroviar si detine numeroase constructii de o importanta istorica semnificativa. Din aceasta localitate sunt realizate zilnic curse catre cele mai importante orase din Germania la preturi avantajose, atat pentru ocuparea unui loc de munca dar si pentru turism. Cursele cu autocarul Caransebes – Germania isi au plecarea de la gara din localitate incepand cu ora 11.00 cu destinatie catre cele mai importante regiuni si localitati din Germania. Calatoriile retur se desfasoara in aceleasi conditii avantajose si isi au ca destinatie atat Caransebes cat si late orase din tara noastra.

Bilete autocar Caransebes – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Caransebes - GermaniaEuropabus va pune la dispozitie bilete de autocar Caransebes – Germania incepand cu tariful de 85 euro pentru un adult. Acest pret poate creste in functie de destinatia finala a pasagerului sau de bagajul transportat. Alaturi de noi aveti parte si de oferte promotionale cu o reducere de pana la  50% din biletul intreg al biletului. Aceste oferte sunt destinate copiilor, grupurilor de persoane, studentilor, pensionarilor, clientilor fideli sau celor care achizitioneaza bilete dus – intors. O calatorie cu autocarul sau cu microbuzul pe ruta Caransebes – Germania poate dura si pana la 2-3 zile, tinand cont de vreme sau de destinatia finala a pasagerului. Biletele pot fi achizitionate direct la urcare in vehiculele pe care vi le punem la dispozitie printr-o rezervare in prealabil cu cateva zile inainte in cadrul firmei noastre de transport persoane international. Indiferent daca alegeti sa calatoriti din Caransebes catre Germania in scop de serviciu, sau pentru turism, firma noastra de transport persoane in strainatate are pentru dvs. atat oferte competitive cat si sisteme moderne de transport. Alaturi de noi puteti calatori si achizitionat bilete de autocar Caransebes – Germania la cele mai mici preturi din piata locala.

Transport persoane Germania - Caransebes zilnic

Plecari cu microbuzul Caransebes - Germania la destinatie

Contactati-ne pentru transport Germania – Caransebes

Daca sunteti in cautarea unei calatorii in strainatate sigura si ieftina, agentia noastra va pune la dispozitie servicii de transport persoane Caransebes – Germania. Pentru rezervarea de bilete ne puteti contacta la telefon 0749.473.468. De asemenea, pentru detalii sau intrebari legate de cursele cu autocarul sau cu microbuzul pe care le desfasuram in strainatate, ne mai puteti scrie si la adresa de mail info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650