Avantaje plecari Germania - Sfantul Gheorghe

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Sfantul Gheorghe - GermaniaCompania noastra de transport persoane Sfantul Gheorghe – Germania realizeaza curse zilnice spre destinatia dorita.  Plecarea are loc de la Gara la ora 05:15 iar ca destinatie sunt cele mai frumoase si mai importante orase din Germania. Alaturi de noi vei avea parte de cele mai profesionale servicii si cele mai avantajoase tarife. Cu noi vei avea parte de o calatorie sigura si confortabila. Compania noastra Europabus iti pune la dispozitie autocare si microbuze marca Pletl dotate corespunzator cu toaleta ecologica, sistem video si audio, aer conditionat, scaune rabatabile si spatioase, insotitor si bucatarie de bord. Noi suntem cea mai buna varianta de a ajunge in Germania in deplina siguranta.  Alaturi de noi vei merge direct la destinatie la preturi extrem de avantajoase iar perioada de timp este relativ mica, aproximativ doua zile in functie de destinatia ta. De fiecare data ne straduim sa le oferim clientilor nostri cele mai bune conditii de transport. Alaturi de noi vei avea parte de o experienta minunata. Autocarele si microbuzele noastre sunt atent verificate atat vizual cat si tehnic pentru a le asigura clientilor nostri cele mai bune servicii de transport persoane Sfantul Gheorghe – Germania. Soferii nostri sunt profesionisti si te vor tranporta in siguranta la destinatie. Germania este o tara frumoasa si apreciata pentru posibilitatile sale. Poti merge in aceasta tara la munca dar si la studiu. Plecarile Sfantul Gheorghe – Germania cu autocarul sau cu microbuzul sunt insotite de tarife avantajose, incepand cu 85 euro pentru un adult. Pretul se poate modifica usor in functie de bagaje, optiuni sau destinatia finala.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT SFANTUL GHEORGHE - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Sfantul Gheorghe – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Sfantul Gheorghe - GermaniaCursele cu autocarul Sfatul Gheorghe – Germania au loc zilnic la destinatia la care doreste clientul, atat tur cat si retur. Plecarea din Sfantul Gheorghe are loc din Gara la ora 05:15. In functie de distanta orasului unde doresti sa ajungi calatoria poate dura si doua zile. Alaturi de Europabus vei benefica de cele mai bune servicii si de posibilitatea de a transporta 70 de kg dispuse in doua genti, una de cala si una de mana. Compania noastra iti pune la dispozitie o masa calda la un restaurant de pe traseu dar si de bauturi racoritoare sau cafea. Punem accent pe profesionalism si ne asiguram de fiecare data ca te vom transporta in locatia dorita. Efecutam curse cu autocarul Sfatul Gheorghe – Germania in cele mai bune conditii. Autocarele si microbuzele noastre se ridica la cele mai inalte standard atat tehnice si vizuale. Soferii sunt capabili si profesionisti si te vor transporta intotdeauna in siguranta si confort la destinatie. Sfantul Gheorghe este municipiul de resedinta al judetului Covasna din zona Transilvaniei a Romaniei si detine o populatie de aproximativ 50.000 de locuitori. Principalele activitati economice ale municipiului se desfasoara in industriile textila si de confectii, a mobilei, a procesarii laptelui si a carnii, in domeniul comertului si al serviciilor, precum si in turism. Cursele retur cu autocarul Germania – Sfantul Gheorghe sau cu microbuzul se desfoasoara in aceleasi conditii de inalta clasa, atat catre Covasna cat si catre alte localitati din tara noastra.

Bilete autocar Sfantul Gheorghe – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Sfantul Gheorghe - GermaniaEuropabus iti ofera bilete autocar Sfantul Gheorghe – Germania la cele mai bune costuri. Preturile unui bilet incepe de la 85 de euro pentru un adult.  Tariful se poate modifica in functie de distanta finala si de bagajele pe care le transporti.  Vei primi un discount de pana la 50 % daca esti client fidel, daca calatoresti in grup, daca esti pensionar, student sau copil. Alaturi de agentia noastra de transport persoane international vei avea parte de o calatorie sigura si confortabila. Motivul calatoriei tale poate fi in scop de serviciu, pentru a merge in vacanta sau pentru a merge la studii. Poti achizitiona bilete autocar Sfantul Gheorghe – Germania direct la imbarcarea in autocar dar cu o rezervare in cadrul companiei noastre cu cateva zile inainte. Alaturi de voi vei putea calatori in Europa la preturi extrem de competitive si in conditii excelente de transport din punct de vedere al sigurantei si al confortului.

Transport persoane Germania - Sfantul Gheorghe zilnic

Plecari cu microbuzul Sfantul Gheorghe - Germania la destinatie

Contacteaza-ne pentru transport Sfantul Gheorghe – Germania

Europabus iti sta la dispozitie cu servicii de transport persoane Sfantul Gheorghe – Germania. Pentru mai multe detalii ne poti contacta oricand la numarul de telefon 0749.473.468 sau pe adresa de email info@europabus.ro, unde iti vom putea oferi detalii si informatii legate de punctele de plecare, destinatii sau oferte speciale .

0749.473.468
0766.102.650