Avantaje plecari Anglia - Roman

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Roman - AngliaIn cadrul serviciile pe care vi le oferim, incercam sa cuprindem cat mai multe orase si municipii din Romania pentru a oferi posibilitatea la cat mai multe persoane sa calatoreasca in Europa alaturi de noi. De aceea, am facut tot posibilul sa oferim servicii de transport persoane Roman – Anglia, la preturi avantajoase si altor localitati din judet. Suntem multumiti ca am reusit sa punem la dispozitia locuitorilor o gama variata de curse in strainatate cu autocarul si microbuzul. Mijloacele noastre de transport se ridica la cele mai inalte standarde si incearca sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase gusturi. V-am pregatit autocare de ultima generatie, dotate corespunzator cu aer conditionat, bucatarie de bord, sisteme video si audio, toaleta ecologica dar si cu scaune rabatabile, confortabile si suficient de spatioase pentru fiecare calator in parte. Nu in ultimul rand, am ales pentru dvs. si unii dintre cei mai experimentati soferi din domeniu, care isi realizeaza munca cu responsabilitate si care va vor duce la destinatia finala in deplina siguranta. Transportul de persoane Roman – Anglia, se realizeaza in fiecare zi de la gara din localitate la ora 10.30 cu destinatie catre cele mai importante orase si localitati din Marea Britanie. Preturile biletelor pentru un adult incep de la 100 euro si pot creste tinand cont de greutatea bagajelor, de alte optiuni sau destinatia finala. Plecarile Roman – Anglia cu autocarul se ridica la cel mai inalt grad de exigenta, analizand mijloacele noastre de transport periodic atat din punct de vedere tehnic cat si estetic.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT ROMAN - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Roman - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Roman - AngliaVa oferim curse cu autocarul Roman – Anglia direct la destinatie in fiecare zi, cu opriri suficiente pe traseu dar si cu un timp relativ scurt de calatorie catre destinatia dvs. finala, de aproximativ 2 zile in functie de destinatia finala. Alaturi de firma noastra de transport persoane international, puteti calatori alaturi de bagaje de pana la 50 de kg, dispuse in bagaje de cala si de mana, pe care le puteti lua cu dvs. in interiorul autocarului. Nu in ultimul rand, v-am pregatit in mod gratuit cafea si o masa calda pe traseu, de care va puteti bucura alaturi de soferul nostru intr-un spatiu linistit si placut. Roman este un municipiu din jduetul Neamt, din zona Moldovei a Romaniei, avand o populatie de aproximativ 50.000 de locuitori. La cativa kilometri de oras se afla vestitul Han al Ancutei, vizitat de scriitorul Mihail Sadoveanu, reconstruit in aceleasi locuri dupa ce a fost odata mistuit de flacari. Alaturi de compania noastra, va puteti bucura de curse cu microbuzul Roman – Anglia direct la adresa in conditii moderne si civilizate de transport. V-am pregatit o gama variata de autocare si microbuze bine echipate si verificate periodic pentru a ne asigura va aveti parte de o calatorie fara evenimente neplacute. Calatoriile retur au loc atat catre judetul Neamt cat si catre alte regiuni si localitati din tara noastra.

Bilete autocar Roman - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Roman - Anglia la destinatieCalatorind alaturi de Europabus, veti avea parte de preturi avantajose ale biletelor pentru autocare si microbuze, incepand cu 100 euro pentru un adult. Biletele de autocar Roman – Anglia pot fi achizitionate direct la urcare in vehicul in ziua in care doriti sa va imbarca, dar printr-o rezervarea cu cateva zile inainte efectuata in cadrul companiei noastre. Firma noastra de transport persoane international v-a pregatit si o serie de reduceri avantajose care sunt destinate atat persoanelor care circula singure cat si celor care calatoresc in grup. Reducerile de pana la 50% se aplica copiilor, grupurilor de persoane, pensionarilor, studnetilor sau celor care achizitioneaza bilete tur – retur. Preturile biletelor de autocar sau microbuz Roman – Anglia sunt extrem de competitve, avem un tarif corect in raport calitate – pret si va punem la dispozitie doar cele mai agreate si moderne sisteme de transport. Timpul pe care il veti petrece alaturi de noi pentru o calatorie din sau spre Marea Britanie catre Romania poate fi de aproximativ 2 zile, tinand cont de vreme sau de destinatia finala.

Transport persoane Anglia - Roman zilnic

Plecari cu microbuzul Roman - Anglia la destinatie

Contact Europabus pentru transport Anglia – Roman

Va stam la dispozitie in cadrul numarului de telefon 0749.473.468 pentru detalii sau rezervari de bilete destinate transportului de persoane Roman – Anglia. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si electronic la adresa de mail info@europabus.ro pentru alte detalii sau informatii referitoare la destinatii, oferte speciale, puncte de plecare sau servicii generale de transport.

0749.473.468
0766.102.650