Avantaje plecari Anglia - Ludus

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Ludus - AngliaAnual, mii de persoane calatoresc in Europa in vacanta sau pentru locul de munca din Romania iar o buna parte dintre acestia se bucura de calatoria cu autocarul sau microbuzul. Europabus este unul dintre liderii locali priviind transportul de persoane Ludus – Anglia si efectueaza curse zilnice direct la destinatia clientului la preturi extreme de avantajoase. Alaturi de compania noastra puteti calatori in siguranta deplina si confortabil catre cele mai importante orase si destinatii din Marea Britanie. Pretul biletului incepe de la 100 de euro si poate creste tinand cont de greutatea bagajelor, destinatia finala sau de alte optiuni. Transportul de persoane Ludus – Anglia este realizat cu autocare de ultima generatie, dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica, sistem video si audio, bucatarie de bord si scaune rabatabile, confortabile si spatioase pentru fiecare calator in parte. De asemenea, microbuzele si autocarele noastre sunt verificate periodic atat tehnic cat si vizual pentru a ne asigura ca fiecare calatorie se va desfasura in cele mai bune conditii posibile. De asemenea, am alocat pentru plecarile Ludus – Anglia cei mai profesionsiti soferi care va vor asista pe tot parcursul calatoriei cu tot ce aveti nevoie si care va vor transport in siguranta si confort catre destinatia finala.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT LUDUS - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Ludus - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Ludus - AngliaRegatul Unit, este una dintre cele mai prospere tari din Europa, fiind foarte frecventata atat din punct de vedere turistic dar si datorita beneficiilor financiare pe care le ofera persoanelor care muncesc aici. Compania noastra organizeaza curse cu autocarul Ludus – Anglia direct la destinatie, in fiecare zi atat tur cat si retur cu plecare din Romania la ora 19.00 din autogara din localitate. Calatorind cu firma noastra de transport persoane, aveti avantajul de a transporta bagaje de maxim 50 de kg in mod gratuit. Durata curselor cu autocarul sau microbuzul poate dura pana la 2 zile in functie de destinatia finala. De asemenea, alaturi de voi veti beneficia gratuit si de o masa calda pe traseu si cafea, intr-o locatie linistita si placuta, alaturi de soferii nostri. Cursele cu microbuzul Ludus – Anglia la adresa clientului sunt insotite de o serie de avantaje, transpuse atat in pretul calatoriei cat si in confortul pe care aceasta vi-l pune la dispozitie. Ludus este un oras din judetul Mures, din zona Transilvaniei al Romaniei si are o populatie de aproximativ 15.000 de locuitori. Calatoriile retur din Anglia, au loc atat catre judetul Mures cat si catre alte orase si localitati din tara noastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati punctual de plecare si destinatia iar echipa noastra va va oferi cea mai avantajose cursa pentru dvs.

Bilete autocar Ludus - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Ludus - Anglia la destinatieAlaturi de noi veti avea parte pentru calatoria dvs. de cele mai accesibile preturi din domeniu, incepand de la 100 euro pentru un adult. Biletele de autocar Ludus – Anglia pot fi achizitionate atat dus cat si intors, beneficiind de o reducere in aceasta situatie. De asemenea, copii, pensionarii, studentii sau grupurile de persoane au parte de o reducere de pana la 50% din pretul biletului intreg atunci cand aleg ca partener de calatorie Europabus. Perioada unei calatorii cu autocarul sau cu microbuzul catre Anglia din Romania poate dura pana la 2 zile in functie de vreme si destinatia finala. Biletele de microbuz Ludus – Anglia pot fi achizitionate direct la urcarea in vehicul dar cu o rezervare in prealabil efectuata la compania noastra. Indiferent de tipul calatoriei dvs., in interes de serviciu sau in vacanta alaturi de familie au prieteni, firma noastra de transport persoane international va pune la dispozitie cele mai avatajoase solutii pentru un transport rapid, sigur si confortabil.

Transport persoane Anglia - Ludus zilnic

Plecari cu microbuzul Ludus - Anglia la destinatie

Contact Europabus pentru transport Anglia – Ludus

Alaturi de noi puteti achizitiona si rezerva bilete de autocar intr-un mod practice dar si sa va bucurati in acelasi timp si de cele mai moderne si sigure sisteme de calatorie pentru transportul de persoane Ludus – Anglia. Ne puteti scrie la adresa de mail info@europabus.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0749.473.468 pentru detalii suplimentare legate de punctele de plecare, destinatii, oferte speciale sau servicii generale de transport.

0749.473.468
0766.102.650