Avantaje plecari Anglia - Iasi

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Iasi - AngliaEuropabus efectueaza in fiecare zi curse cu autocarul si transport de persoane Iasi – Anglia cu plecare de la gara din localitate la ora 10.00 cu destinatie catre cele mai importante orase din Anglia. Alaturi de voi veti beneficia de preturi avantajose pentru bilete de calatorie, incepand cu 100 de euro pentru adulti si cu reduceri semnificative pentru alte grupuri de persoane precum copii sa pentru cei care achizitioneaza bilete dus – intors. Microbuzele si autocarele pe care vi le punem la dispozitie se afla in cea mai buna stare tehnica si vizuala, oferind calatorilor sai, grup sanitar, sistem video si audio, aer conditionat si scaune rabatabile, confortabile si spatioase. De asemenea, transportul de persoane Iasi – Anglia dispune de soferi experimentati si profesionisti care cu amabilitate va vor ajuta in orice problema intampinati si care va vor transporta in siguranta catre adresa finala. Anglia este una dintre cele mai frecventate tari din Europa care reprezinta pentru romani o importanta sursa turistica dar si economica, multe persoane calatorind anual catre si din aceasta tara in vacanta sau pentru ocuparea unui loc de munca. Mijloacele de transport pe care vi le punem la dispozitie sunt verificate periodic de catre un personal specializat atat din punct de vedere estetic cat si tehnic. Nu in ultimul rand, plecarile Iasi – Anglia cu autocarul sau cu microbuzul sunt insotite de soferi bine pregatiti care isi cunosc cu precizie traseul si si care va vor transporta catre destinatia finala in deplina siguranta si confort.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT IASI - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Iasi - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Iasi - AngliaIn fiecare zi de la gara din localitate, la ora 10.00 au loc curse cu autocarul Iasi – Anglia direct la destinatia dvs. la preturi competitive si in conditii moderne si civilizate de transport. Autocarul sau microbuzul va pune la dispozitie atat beneficii financiare datorita costurilor reduse ale transportului dar si conditii adecvate de calatorie. Alaturi de Europabus puteti calatori catre principalele orase din Anglia insotiti de bagaje de maxim 50 de kg, de cala sau pe care le puteti transporta cu dvs. direct in autocar, in mod gratuit. Nu in ultimul rand, cursele Iasi – Anglia cu microbuzul sau autocarul la adresa sunt insotite si de o masa calda pe traseu si cafea pentru a va bucura de o calatorie linistita, in cele mai bune conditii. Iasi este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume din zona Moldovei al Romaniei cu o populatie de aproximativ 300.000 de locuitori fiind unul dintre cele mai mari orase din tara noastra. Populatia Iasului are o crestere constanta de la an la an datorita oportunitatilor economice si financiare pe care aceasta zona o poate oferi. Din aceasta regiune au loc zilnic curse cu autocarul sau cu microbuzul care transporta persoane pe ruta Iasi – Anglia tur si retur la unele dintre cele mai avantajose tarife din piata si in conditii excelente de calatorie.

Bilete autocar Iasi - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Iasi - Anglia la destinatieUn numar mare de persoane aleg sa calatoreasca in Europa cu ajutorul microbuzului sau autocarului datorita preturilor extrem de avantajose pe care aceste sisteme de transport le ofera. Astfel, Europabus vine in ajutorul dvs. cu oferte speciale pentru biletele de autocar Iasi – Anglia incepand cu pretul de 100 euro. Acest tarif poate creste tinand cont de destinatia finala, optiuni sau de bagajul transportat. De asemenea, echipa noastra va pregatit si oferte promotionale cu reduceri de pana la 50% destinate copiilor, grupurilor de persoane, celor care cumpara bilete tur-retur, pensionariilor, studentilor sau clientilor fideli. Preturile biletelor Iasi – Anglia cu autocarul sunt unele dintre cele mai competitive din piata locala si pot fi achizitionate direct la imbarcarea un vehicul dar printr-o rezervare prealabila realizata in cadrul companiei noastre de transport persoane international. Indiferent daca alegeti sa calatori din Iasi catre Marea Britanie sau retur in scopul de vacanta, pentru studii sau locul de munca, echipa noastra are pentru dvs. cele fiabile mijlaoce de transport in comun dar si unele dintre cele mai avantajose tarife pentru calatoria in strainatate din piata locala.

Transport persoane Anglia - Iasi zilnic

Plecari cu microbuzul Iasi - Anglia la destinatie

Contactati-ne pentru transport Anglia – Iasi

Daca sunteti in cautarea de bilete de autocar sau de microbuz pentru transportul de persoane Iasi – Anglia, agentia noastra va pune la dispozitie oferte si reduceri semnificative. Puteti cere detalii suplimentare legate de statiile de plecare, rezervare de locuri, destinatii sau servicii generale de transport la numarul de telefon 0749.473.468. De asemenea, ne mai puteti scrie si la adresa de mail info@europabus.ro. Pentru rezervari va asteptam la sediul nostru din Iasi, str. Silvestru, nr. 3, vis-a vis cu McDonalds

0749.473.468
0766.102.650