Avantaje plecari Germania - Husi

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Husi - GermaniaMulti romani aleg sa calatoreasca in Europa rapid si sigur cu ajutorul  autocarelor sau al microbuzelor din punct de vedere  financiare dar si pentru confortul oferit de acestea. De aceea, Europabus va pune la dispozitie servicii de transport persoane Husi – Germania la preturi incepand cu 85 de euro pentru un adult. Plecarile din tara noastra au loc in fiecare zi de la gara din localitate la ora 08.30, cu destinatie catre cele mai importante localitati din Germania. Pentru a va oferi o calatorie linistita si civilizata v-am pregatit unele dintre cele mai bine echipate autocare si microbuze, marca Pletl, pentru a ne asigura ca veti avea parte de o experienta reusita si de un drum sigur su confortabil. Pentru transportul de persoane Husi – Germania international cu autocarul sau microbuzul, veti beneficia si de toaleta ecologica, de soferi profesionisti si experimentati, de sisteme video si audio pentru a va delecta pe traseu cu informatii media, dar si de scaune rabatabile, extreme de spatioase si de confortabile pentru fiecare pasager in parte. Nu in ultimul rand pentru plecarile Husi – Germania veti avea alocata o bucatarie de bord si insotitor de bord pentru a beneficia de bauturi calde si de o calatorie moderna si confortabila. Germania este una dintre cele mai puternici economii din lume iar multi romani aleg aceasta destinatie in vederea ocuparii unui loc de munca sau pentru calatorii. Puteti sa fiti siguri ca alaturi de Europabus puteti calatori direct la destinatie la preturi avantajose si in deplina siguranta.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT HUSI - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Husi – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Husi - GermaniaImpreuna cu compania noastra de transport persoane international puteti beneficia de cele mai avantajose curse cu autocarul Husi – Germania din piata locala. Firma noastra de transport persoane va pune la dispozitie solutii moderne si sigure la preturi competitive pentru a calatori in Europa in cele mai bune conditii. Efectuam curse zilnice cu autocarul si microbuzul cu plecare de la gara din Husi la ora 08.30 catre cele mai cunoscute regiuni din Germania. Cursele cu autocarul Germania – Husi au loc de asemenea zilnic iar calatoriile pana in Romania pot dura pana la 2-3 zile in functie de destinatia finala si de punctual de plecare. Europabus va pune la dispozitie avantajul de a calatori alaturi de un bagaj de pana la 70 de kg, dispus in bagaj de cala cat si de mana, pe care puteti sa il luati cu dvs. in autocar. Husi este un municipiu din judetul Vaslui, din zona Moldovei a Romaniei, se afla in aproprierea frontierei de est al tarii noastre si dispune de o populatie de aproximativ 26.000 de locuitori. Din si catre aceasta zona se efectueaza curse Husi – Germania cu microbuzul in fiecare zi direct la adresa clientului, in conditii moderne si sigure. Nu in ultimul rand, firma noastra de transport persoane va ofera atat autocare moderne, marca Pletl, bine intretinute mecanic si estetic dar si soferi experimentati care isi cunosc bine traseul si care va pot transporta din Husi catre Germania sau retur in cele mai bune conditii.

Bilete autocar Husi – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Husi - GermaniaPunem accent pe seriozitatea si devodament fata de pasagerii nostri, de aceea alaturi de noi veti avea parte de cele mai corecte tarife pentru biletele de autocar Husi – Germania in raport cu serviciile oferite. Pretul unui bilet pentru adulti incepe de la 85 de euro si poate creste in functie de destinatia finala, de optiuni sau de bagajele pe care le transportati. Europabus este una dintre cele mai importante firme de transport persoane din Romania care ofera servicii de calitate la preturi extreme de competitve pentru transportul de persoane in strainatate. Preturile biletelor Husi – Germania cu autocarul sau microbuzul ofera o serie de beneficii, unul dintre cele mai importate in constituie reducerile de pana la 50%. Aceste promotii sunt destinate copiilor, grupurilor de persoane, pesnionarilor, studentilor sau clientilor fideli. Biletele de autocar Husi – Germania sau retur pot fi rezervate prin modalitatile de contact care vi le punem la dispozite iar plata acestora poate fi facuta direct la urcare in vehicul la data plecarii dvs. Indiferent daca alegeti sa calatoriti catre Germania din Husi in scop turistic alaturi de familie sau prieteni, pentru studii sau in vederea locului de munca, agentia noastra va pune la dispozitie cele mai civilizate si profesioniste servicii de calatorie.

Transport persoane Germania - Husi zilnic

Plecari cu microbuzul Husi - Germania la destinatie

Contact Europabus pentru transport Germania – Husi

Va stam la dispozitie cu detalii, informatii si rezervari de bilete autocar pentru transport international de persoane Husi – Germania in cadrul numarului de telefon 0749.473.468. De asemenea, daca aveti intrebari legat de preturile biletelor, destinatii, punctele de plecare sau ofertele special pe care vi le-am pregatit, ne mai puteti contacta si la adresa de mail info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650