Avantaje plecari Germania - Campia Turzii

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Campia Turzii - GermaniaDin judetul Cluj sunt realizate servicii de transport persoane Campia Turzii – Germania, in fiecare zi incepand cu ora 19.00 catre cele mai importante si cunoscute orase din Germania. Autocarele si microbuzele agentiei Europabus efectueaza curse zilnice catre cele mai importante destinatii si regiuni din Germania la pretul de 85 euro pentru un adult. Acest tarif se poate modifica usor tinand cont de greutatea bagajelor transportate, destinatie finala sau alte optiuni pe care pasagerul le poate alege. Nu in ultimul rand, pentru a avea parte de o calatorie civilizata si sigura, v-am pregatit mijloace de transport in comun bine echipate si corect intretinute, marca Pletl, verificate periodic de catre un personal specializat atat estetic cat si tehnic. Autocarele si microbuzele sunt totodata administrate de soferi profesionisiti, amabili si care isi cunosc cu promptitudine traseul. Pentru transportul de persoane Campia Turzii – Germania, v-am pregatit autocare de ultima generatie, dotate cu aer conditionat, sistem video – audio, wifi gratuit, toaleta ecologica bucatarie de bord si scaune rabatabile, spatioase si extrem de confortabile pentru fiecare pasager in parte. Plecarile Campia Turzii – Germane cu autocarul sunt utilizate de persoane care doresc sa calatoreasca fie in interes de serviciu, fie pentru studii sau vacanta alaturi de compania noastra.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT CAMPIA TURZII - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Campia Turzii – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Campia Turzii - GermaniaRealizam plecari zilnice si curse cu autocarul Campia Turzii – Germania la cele mai avantajose preturi din piata locala, cu imbarcare de la ora 19.00 in localitate. Ajungem direct la destinatia clientului, acesta fiind unul dintre cele mai importante avantaje pe care le aveti alegand Europabus ca partener de calatorie in strainatate. Totodata, un alt avantaj pe care il aveti alaturi de noi este posibilitatea de a calatori impreuna cu bagaje de cala sau de mana de maxim 70 de kg, incluse in pretul biletului. Perioada unei calatorii cu autocarul Campia Turzii – Germania poate dura pana la 2 zile in functie de destinatia dvs. finala, starea meteo sau trafic. Nu in ultimul rand, v-am pregatit in mod gratuit si o masa calda pe traseu intr-o locatie linistita si primitoare, cafea sau bauturi racoritoare, pe care le puteti servi impreuna cu soferul nostru. Campia Turzii este un municipiu din judetul Cluj regiunea Transilvaniei al Romaniei si detine o populatie de aproximativ 22.000 de locuitori. In regiune se pot vizita numeroase zone cu caracter turistic precum biserici, conace sau case de cultura. Cursele cu autocarul Germania – Campia Turzii se realizeaza de asemenea in fiecare zi direct de la destinatia dvs. catre Campia Turzii sau catre alte localitati din Romania in cele mai bune conditii posibile.

Bilete autocar Campia Turzii – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Campia Turzii - GermaniaSuntem unul ditre liderii locali cu privire la volumul de pasageri transportati anual dar si datorita unor preturi extrem de avantajose in raport cu serviciile oferite. Pretul unui bilet de autocar Campia Turzii – Germania si retur incepe de la 85 euro si poate creste in functie de optiuni, bagaje sau destinatia finala. De asemenea, Europabus va pune la dispozitie servicii profesioniste pentru transportul de persoane international dar si reduceri de pana la 50% destinate copiilor, studentiilor, clientilor fideli, pensionarilor, grupurilor de persoane sau pentru cei care doresc sa achizitioneze bilete dus – intors. Indiferent de tipul calatoriei dvs. biletele de microbuz Campia Turzii – Germania pot fi extrem de competitive la pret si usor de procurat, direct la urcarea in vehicul, printr-o rezervare in prealabil la compania noastra prin telefon sau email. Indiferent daca alegeti sa calatoriti catre Germania in vederea ocuparii unui loc de munca, in vacanta alaturi de prieteni sau familie sau pentru studii, firma noastra de transport persoane are pentru dvs. cele mai avatantajoase servicii de calatorie si bilete de autocar Campia Turzii – Germania ieftine.

Transport persoane Germania - Campia Turzii zilnic

Plecari cu microbuzul Campia Turzii - Germania la destinatie

Contact Europabus pentru transport Germania – Campia Turzii

Firma noastra de transport persoane Campia Turzii – Germania poate fi contactata pentru rezervari bilete autocar sau alte informatii la telefon 0749.473.468. De asemenea, ne mai puteti scrie si la adresa de mail info@europabus.ro in vederea altor intrebari si detalii referitor la programul calatoriilor in strainatate, oferte speciale ale biletelor, servicii generale de transport international sau pentru destinatii.

0749.473.468
0766.102.650