Avantaje plecari Anglia - Barlad

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Barlad - AngliaAlaturi de noi vei avea parte de cele mai bune servicii de transport persoane Barlad – Anglia. Realizam curse zilnice direct la adresa cu plecare din Gara Barlad la  ora 08:00 cu destinatie catre cele mai importante orase din Anglia. Iti punem la dispozitie cele mai avantajoase tarife pentru ca tu sa ai parte de o calatorie convenabila si sigura, incepand cu 100 euro pentru un adult.  Acest tarif se poate modifica usor in functie de greutatea bagajelor transportate sau destinatie. Alaturi de Europabus vei avea parte de autocare si microbuze dotate corespunzator cu sistem video si audio, aer conditionat, toaleta ecologica, scaune rabatabile si confortabile, insotitor si bucatrie de bord. Prin alegerea companiei noastre de transport persoane Barlad – Anglia vei face cea mai buna alegere si ai posibilitatea de a ajunge direct la destinatie in cateva zile. Incercam sa le oferim de fiecare data clientilor nostri cele mai bune conditii de calatorie de aceea ne verificam autocarele si microbuzele in mod constant atat din punct de vedere estetic cat si functional.  Soferi sunt extrem de profesionisti si prietenosi si vor avea grija ca excursia ta sa fie una de neuitat. Anglia este o tara frumoasa pe care romanii o aleg atat pentru a merge la munca cat  si pentru a merge in vacanta.  Alaturi de compania noastra vei avea parte de plecari Barlad – Anglia atat tur cat si retur in cele mai civilizate si sigure conditii.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT BARLAD - ANGLIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Barlad - Anglia la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Barlad - AngliaEuropabus efectueaza curse autocar Barlad – Anglia diect la adresa atat tur catsi retur in cele mai bune conditii. Plecarea are loc intotdeauna din Gara Barlad la ora 08:00 si are ca destinatii cele mai frumoase si mai importante orase din Anglia.  Daca ne vei alege pe noi vei avea parte de o calatorie avantajoasa din punct de vedere financiar dar si sigura. Iti vom oferi o masa calda pe traseu dar si bauturi racoritoare, cafea si bauturi calde. Ai posibilitatea de a transporta bagaj de cala si de mana cu o greutate de maxim 50 kg.  Alaturi de angetia noastra de transport persoana international vei avea parte de curse de autocar Barlad – Anglia chiar daca calatoresti in scop de serviciu sau in vacanta.  Grupurile de persoane aleg sa calatoreasca cu autocarul din cauza costurilor extrem de mici. Barlad este un municipiu localizat in estul tarii cu o populatie de aproximativ 55.000 de locuitori.  Este un oras frumos in care se pune pret pe frumusetea naturala. Cursele de autocar Barlad – Anglia se efectueaza la cele mai inalte standarde atat tur cat si retur. Calatoriile retur se realizeaza saptamanal, cu destinatie directa catre Barlad cat si catre alte localitati si regiuni din tara noastra.

Bilete autocar Barlad - Anglia ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Barlad - AngliaIti cauti bilete autocar Barlad – Anglia? Atunci trebuie sa stii ca doar la Europabus vei avea parte de cele mai bune costuri. Alaturi de noi vei putea calatori la preturi incepand cu 100 de euro de bilet direct la destinatie. Compania noastra de transport persoane in strainatate realizeaza curse zilnice atat tur cat si retur cu vehicule moderne si bine intretinute din punct de vedere tehnic cat si vizual. Daca calatoresti in grup atunci trebuie sa stii ca vei beneficia de un discount de 50%. Totodata vei avea parte de disocunt daca esti pensionar, student, copil sau client fidel.  Tariful biletului se poate modifica in functie de greutatea bagajului pe care il transporti dar si de destinatie. Biletele de autocar Barlad – Anglia pot fi achizitionate direct la urcare in autocar dar cu o rezervare in prealabil la agentie. Indiferent daca motivul calatoriei tale este unul turistic sau in interes de serviciu, Europabus iti ofera cele mai avantajoase costuri in raport cu serviciile oferite.

Transport persoane Anglia - Barlad zilnic

Plecari cu microbuzul Barlad - Anglia la destinatie

Contact Europabus pentru transport Anglia - Barlad

Suntem la dispozitia ta pentru a-ti oferi mai multe detalii cu privire la transport persoane Barlad – Anglia. Ne poti contacta oricand doresti la numarul de telefon 0749.473.468 pentru rezervari de bilete, detalii legate de punctele de plecare, destinatii sau oferte speciale. Totodata daca ai mai multe intrebari ne poti scrie la adresa de mail info@europabus.ro.

0749.473.468
0766.102.650