Avantaje plecari Germania - Timisoara

Transport bagaje GRATUIT

Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 70 de kg incluse in pretul biletului.

Siguranta si confort

Va oferim servicii profesioniste de a calatori in strainatate, siguranta, confort, un nivel ridicat de civilizatie dar si o masa calda pe traseu.

Autocare moderne

Va punem la dispozitie autocare moderne, dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sisteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile

Reduceri de pana la 50%

Pensionarii, studentii, grupurile de persoane, clienti fideli, copii sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur se pot bucura de o reducere semnificativa.

transport persoane Timisoara - GermaniaCompania noastra de transport persoane Timisoara – Germania iti pune la dispozitie cele mai calitative servicii. Cursele sunt realizate zilnic cu plecare de la stadionul CFR la ora 13:30 spre cele mai frumoase si mai importante orase din Germania.  Va punem la dispozitie cele mai bune servicii si cele mai avantajoase costuri pentru a ajunge la destinatia dorita.  Tariful pentru un bilet de autocar de adult incepe de la 85 euro de persoana si poate creste usor in functie de alte optiuni sau destinatie. Europabus are in dotare cele mai bune autocare si microbuze dotate cu toaleta ecologica, sistem video si audio, scaune rabatabile, spatioase si confortabile, aer conditionat, bucatarie de bord si insotitor. Alegerea companiei noastre de transport persoane Timisoara – Germania  iti garanteaza ca vei ajunge la destinatie in siguranta intr-o perioada scurta de timp. In functie de destinatie aceasta calatorie poate dura chiar si 2 zile. Incercam de fiecare data sa le oferim clientiilor nostri cele mai bune servicii si din acest motiv toate autocarele si microbuzele noastre sunt verificate frecvent atat din punct de vedere estetic cat si tehnic.  Plecarile Timisoara – Germania sunt insotite si de soferi atent pregatiti care te vor transporta in deplina siguranta la destinatie.   Germania este o tara extrem de apreciata de romani atat pentru locurile de munca bine platite cat si pentru a merge la studii sau in vacanta.

BILETE AUTOCAR LA PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPORT TIMISOARA - GERMANIA

SERVICII PROFESIONISTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

AFLA MAI MULTE LA 0749 473 468

Curse autocar Timisoara – Germania la adresa – Plecari zilnice cu microbuzul direct la destinatie

Curse directe catre cele mai importante orase si adrese!

curse autocar Timisoara - GermaniaCompania noastra de transport persoane efectueaza curse autocar Timisoara – Germania zilnic atat tur cat si retur. Plecarea are loc de la stadionul CFR la ora 13:30. Daca vei alege Europabus vei avea parte de o calatorie sigura si confortabila.  Vei mai avea parte si de o masa gratuita pe traseu , cafea , bauturi calde sau de o racoritoare. De asemenea, va mai oferim posibilitatea de a transporta  bagaje la cala sau de mana de pana la 70 de kg in mod gratuit.  Poti realiza curse cu microbuzul Timisoara – Germania pentru vacanta, pentru un loc de munca mai bun sau pentru a merge la studii. Cu siguranta vei alege acest mijloc de transport deoarece are un pret destul de mic in comparatie cu avionul.  Timisoara este municipiul de resedinta al judetului Timis si se afla in vestul Romaniei.  Cursele de autocar Timisoara – Germania se desfasoara la cele mai inalte standarde. Atat cele tur cat si cele retur sunt efectuale cu profesionalism de catre firma noastra de transport persoane international. Calatoriile retur au loc la acest nivel de calitate cu destinatie atat catre Timisoara cat si catre alte localitati din judetul Timis.

Bilete autocar Timisoara – Germania ieftine| Preturi transport international de persoane

bilete autocar Medias - GermaniaDaca te afli in cautarea unor bilete autocar Timisoara – Germania atunci Europabus iti ofera cele mai bune oferte de pe piata.  Cu ajutorul nostru poti calatori catre Germania la preturi incepand de la  85 de euro. Vehiculele puse la dispozitie sunt intr-o stare impecabila atat din punct de vedere estetic cat si functional.  Atat turul cat si returul il vei faci in deplina siguranta. Este bine de stiut ca atat batranii cat si copii au parte de un discount de pana la 50%.  Totodata clientii fideli, pensionarii, studentii sau copii pot avea parte de reduceri considerabile din pretul biletului de autocar Timisoara – Germania. Trebuie sa stiti ca tariful biletului se poate modifica in functie de greutatea bagajului pe care il transporti dar si de destinatia finala. Biletele autocar Timisoara – Germania pot fi achizitionate direct in momentul in care urci in autocar, dar cu o rezervare in prealabil la agentie. Indiferent de motivul pentru care ai ales sa faci aceasta calatorie, trebuie sa te asiguri ca ai parte de cele mai bune conditii.

Transport persoane Germania - Timisoara zilnic

Plecari cu microbuzul Timisoara - Germania la destinatie

Contacteaza-ne pentru transport Germania – Timisoara

Daca iti doresti sa faci o calatorie in Germania ne poti contacta oricand la numarul de telefon afisat pe website, si anume  0749.473.468 pentru a-ti rezerva un loc in autobuz. Compania noastra este specializata in transport persoane Timisoara – Germania si ne poti contacta oricand la adresa de email info@europabus.ro pentru alte detalii sau informatii legate de punctele de plecare, oferte speciale sau destinatii.

0749.473.468
0766.102.650